allt går prima :D

japp.. jobbat min sista dag som brevidgångare idag... så nu kan jag inte passa om jag tycker att något verkar obehagligt eller om jag känner mig osäker.. bara att bita ihop :) Men min brukare är underbar och även all personal.. Men som det är överallt så pratas det även mycket skit bakom ryggen.. men jag slår dövörat till. Kan lätt bli så att man tycker vad dom andra gör så kanske man ogillar den personen bara för saker som man har hört andra säga. Vill fatta min egna uppfattning :) Idag var det lite segt.. jobba från 8-17.. men det gick det med :) Det som är lite surt med att gå på timmar är att man inte riktigt vet när man ska jobba nästa gång.. har några tider, men kommer at bli inringd för det mesta.. får hoppas att jag får fast anställning snart ;)
Sandra, din mamma var ju sjuk idag när jag skulle prata om mitt schema.. var skitnervös för att säga att jag ville vara ledigt den 6:e hehe, men som tur var så var den dan redan schemalaggd på några andra.. hoppas inte dom blir sjuka bara :)

Imorrn ska jag ut till torslanda och jobba.. fredrik från preem ringde.. ska faktiskt bli kul att komma dit.. handlar ju bara om några timmar, emn kul att träffa alla preemare igen :)

nu ska vi lägga oss och kolla på the hottie and the nottie.. nån B-film med paris hilton.. Har What happens in vegas och  Wall-E men andreas vill inte se någon utav dem.. så det fick bli parisfilmen.. skulle den vara kass kan man ju alltid roa sig över Paris, för den bruttan gillar inte jag.. tycker bara att hon skämmer ut sej själv..

well well.. dax att nana kudden!
puss o god natt ;)
                                 

här kommer bilderna


förfest i stenhuset


lollo kom :)

thomas och jocke var kärvänliga

Henrik and the band!

Moster in action

En nykter bartender

tillbaka till högstadietiden

ja det kändes nästan som det :)

I lördags var det dax för den årliga pubaftonen i stian uppe i storegårn. Vi började aftonen med att åka bort till ljungbergs. Satt ute i stenhusetv och drack öl och koskinkorva salmiakk (som dansken hade med sej). Sen kom lollo och hennes kille. Sist jag träffa henne var precis efter att jag hade fått körkort. Vilket är nästan 4 år sedan. Lollo och jag umgicks mycket när vi gick på högstadiet. Väl nere i stian var det full fart. Lika mycket folk som det brukar va :) Efter ett tag åkte lollo och hennes kille till skara och hämta Bettan. Var ungefär lika längesedan som jag såg henne. Så det var hur kul som helst att träffas alla igen.. Synd bara att helen var tvungen att jobba natt den kvällen :( Fick mej en smått chock när Ryssen helt plötsligt stod där.. haha va fan gör han där tänkte jag :) men han och bettan bor tydligen grannar, så det fick ju sin förklaring... Klockan gick, nästan för fort... tjöta med så mycket folk att jag glömde av att dricka haha.. så jag satt ensam var i stian.. självklart i baren haha.. lyssna på lite musik. Men sen blev det lite väl mörkt när som släckte. Så det var bara att ta på sej jackan och traska hemåt.. klockan var då halv 5 och det hade nästan blivit ljust ute. Ringde och väckte min bror och tvinga han att komma på cykel, vilket han gjorde, emn då hade jag redan kommit till brevlådan. så det var ju verkligen värt :)

Måste poängera att det vaer första gången jag såg min 15åriga lillebror så full.... Våran granne hitta han i diket haha.. då hade han däckat där. Så fick ringa pappa så dom fick komma och hämta honom. Varför är det så att när man är i den åldern så blir man aldrig bakis. Jag blev fan aldrig det.. tänk om man kunde haft det så nu hehe.. då hade man ju fan festat jämnt :)

Nu ska jag snart med tåget hem. Börja mitt nya jobb imorrn.. och jag är jävligt nervös. Tur att jag inte börjar förrän kl.18... för jag lär nog inte kunna somna ikväll :)

Lyckades för övrigt ta lite bilder med kameran i lördas.. men jag har inte me mej sladde till datorn, så som vanligt får jag lägga upp bilderna efteråt :)

puss hej

mm..

kund inte komma på någon bra överskrift till detta inlägg, eftersom att det kommer bara vara skit som jag skriver :) Sitter med blekmedel i håret. Ett sista försök att få det blondare, eller snarare vitt. Saknade det :) Under tiden som det ska värka tänkte jag sätta mej vid datorn, för ovanlighetens skull :) Börjar nästan bli en nörd! Men finns inte så mycket annat att göra. Iaf inte under tiden som man blonderar sig. Börjar få jävligt ont i ryggen. Borde köpa oss en riktig kontorsstol eller varför inte en nya bärbar dator? :)
Laddar ner en film som jag såg en trailer på på TV1000, Stardust, verkar rikgtigt bra. Men jag gillar sådana filmer, Lite narnia och harry potter stuk över det hela :) Bara 30 minuter kvar :)
Jag baka förrut.. lite svårt att förklara vad det är för nått. Inget vanligt, Jag gjorde en grunddeg som jag dela upp i 20 bitar. Kavlade ut rektanglar av dem. I mitten bred jag ut nutella och la skivade bananer och kokos. Sen tar man ändarna och kniper ihop. Ser ut lite som piroger, fast helt stängda :) Sen ska man ha dom i frysen över natten eller så länga man vill. Sen tar man bara upp så många man vill ha och värmer dom i ugnen i ca 12min.. Kan nog bli jävligt gött :) ska kolla om jag inte kan hitta receptet någonstanns. NU borde jag nog skölja ur mitt hår..
laters


Ingredienser
50 g jäst 
3 dl mjölk
3/4 dl smör och rapsolja (eller smält avsvalnat smör)
2 msk flytande honung
8-9 dl vetemjöl  special
1 tsk salt 
1 ägg att pensla med

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Rör ut jästen i den kalla mjölken. Tillsätt övriga ingredienser och knåda, gärna i maskin, ca 8 minuter. Låt vila under duk i ca 15 minuter.


Banan- och nutellakrok

Ingredienser
Portioner: Ger 20 stycken

1 sats grunddeg, se överst
3 bananer 
1-1 1/2 dl nutella
1 1/2 dl kokos + kokos att strö över
2 msk råsocker (eller pärlsocker)
 

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Dela degen i 20 delar. Kavla ut varje del till en rektangel (ca 10x15 cm).
2. Bre ca 1/2 msk nutella i mitten av varje degkaka. Skiva bananen på längden och skär sedan i tunna skivor. Lägg bananen över nutellan. Strö över kokos.
3. Nyp ihop degen runt fyllningen och forma till avlånga bullar. Böj dem till krokar. Lägg på bakplåtspapper på brickor. Frys in.
Kvällen före utflykten: Lägg de frysta bröden på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Täck med folie. Ställ in i kylen över natten.
På morgonen: Sätt ugnen på 225°C. Pensla med uppvispat ägg. Strö över kokos och råsocker. Ställ i ugnen ca 12 minuter.


Vad tråkigt

Meningen var att jag skulle ut till sandra i lindome idag. Men när jag väl hade kollat upp min resväg så började det at emot lite. Skulle ta mej över 1½timme ut dit. Klart det hade jag kunnat klara av, bara om jag visste att jag kunde åka med andreas hem sen. Men nu ska han till en kompis.. så vi får helt enkelt ta det en annan dag. Undra vad man ska hitta på istället då.. Måste ju ner och handla.. Ska laga Macaroni and cheese idag :) Ska nog ta en sväng förbi Jennie oxå.. Tar ju bara 10 min att gå :)...
Just det ja, nu har jag lite bättre bilder från Jennys hejdåfest :) som kommer här


Lite fuller kanske :)



Arvids dubbelgångare ;)

MITT HÅR!!

ja jag satt här hemma ensam igår och var allmänt utråkad. Då slog det mej att jag har ju ett paket med blonderingsmedel i badrumsskåpet. Undra om jag vågar mej på det själv. Alltid jennie som har hjälpt mej med det. Men va fan, jag kör på. Såg att det började bli ganska orange, men jag lät det sitta i i nästan en timme. Jag lyckades täcka hela håret jävligt bra, över mina förväntningar. Men håret förblev orange!!! Så nu måste jag ta mod till mej att gå utanför dörren, ner till hemköp och köpa mej ett nytt paket med blonderingsmedel och göra om allt ikväll :) kan ju inte se ut sån här i hövet när man ska på den årliga pubbafton till helgen :)


Nya goa sängkläder

var och fynda lite på Jysk i helgen. Hitta endel bra grejer. Två täcken som skulle gått på 2000, jag betala 800 för båda :) Tre kuddar, varav den ena var en rikgit lyxvariant. Självklart skulle andreas ha den :) Ett kuvertlakan och två örngott... Allt detta för 1500. Inte så farligt.. Nu väntar vi bara på att dom ska få in våran snygga sänggavel på Mio och så ska vi köpa ett snyggt överkast och massa härliga prydnadskuddar, så är allt klart :)


Det är lite trångt, men vi ska ju inte bo kvar här så länge till

motion skadar ju aldrig

Var så himla fint väder igår kväll, så jag och andreas bestämde oss för att utforska våra naturstigar här i kortedala. Jösses vad fint det är här egentligen. Kom ut på ett berg så vi såg hela stan. Hur vacker som helst.. förflytta man sej lite så hamna man på nästa berg och hade utsikt över hela hisingskärra och göta älv :) Andreas råkade ju se att Willys ligger precis nedanför berget och har nu fått för sej att jag kan gå och handla.. IDIOT!! ;)




Nu är man personlig assistent. Skrev kontrakt igår :)

Tack för senast pöjka

som jag skrev tidigare, så hade jag fruktansvärt tråkigt i torsdags. Så jag tog med mej syrran och drog till lidköping. Hitta mej ett par pyjamasbyxor, en luvtröja och ett par skor :) Vi åkte och käka på Donken (vad annars hehe). Då kom jag på att man kanske skulle träffa sin gamla kompis Tony, men han var på väg hem från kusten just då :/ men att dom skulle dricka lite öl på kvällen och att vi var välskomna då. Lät jättetrevligt tyckte vi, men vem kan köra på en Torsdag? Efter massa frågande överallt lyckades vi äntligen få Jonas till att köra dit. Enda problemet va hem, men det löser sig tänke vi. Väl där drack vi några öl och tjöta. Sen ringer Jenny från stockholm, och hon kan tjöta vill jag lova :) men det var jätte roligt att höra hur hon har det där uppe. Under tiden kom Per. När Jenny och jag hade avslutat samtalet så visade det sej att Per och Jenny jobbade ihop på Fazer.. Sammanträffande :) Lite senare kom även Simon. Vi drack och sjöng och hade hur trevligt som helst. För alla är ju så himla musikaliska i det gänget.. alla utom jag :) Tony har t.om spelat in en egen skiva. Lyssna på honom på nätet www.tonyg.nu Han e grym :) Senare på kvällen/natten så blev jag så fruktansvärt hungrig. Så jah och Per tar varsina cyklar och cyklar till tappen. Köpte en fransk Hotdog med mycket dressing.. det skulle jag aldrig gjort. När jag väl kom tillbaka så hade jag dressing överallt!!! När klockan började närma sig 5 så visste ida och jag att vi aldrig skulle lyckas få någon skjuts hem. så det var bara att bädda ner sej på soffan. När klockan var 10 så var jag klarvaken. Så mycket sömn den natten, det blev det inte :)

Tack för senast pöjka!



Trisstes


Ja kan man ha tråkigare av vad jag har det just nu? Tror inte det. Gick upp ovanligt sent idag.. Strax innan 12, men visste jag att jag skulle ha det så här tråkigt, skulle jag aldrig ha klivit upp ur sängen :)


Kanske man skulle ta en sväng till lidköping idag? Surt bara att man inte får lön förrän imorrn. Men lite pengar ska det nog finnas kvar :) kanske skulle hälsa på min far oxå, nu när man åndå är i trackterna ;)


Imorrn blir det nog fika med en kompis inne i skara, enda nackdelen är att både mamma och torbjörn jobbar imorrn ;( kan bli lite svårt att ta sej in till skara då...
Nä nu drar jag nog in till lidköping tror jag. Syrran e ju hemma för en gångs skull ;)



kräftkalas, kräftkalas, nu e det kräftkalas

                                

japp.. ikväll blir det räkor, västerbottenspaj och kräftor!! till det så serveras det vitt vin och twisted ice tea lemon :)
GÖTT!!

Grattis Carro till din lilla son!

                               

katten har fått ett namn

ja nu när inte djurensvänner kan ta hand om honom, får vi väl göra det själva. Katten får det gulliga namnet Pysen :) Var på ÖB idag och köpte en varm ochskön filt och lite burkmat. Pysen har flyttat in i vårat förråd på gården, så han bor ihop med tassen :) Jag har lyckats att bli så bra kompis med honom, så att jag t.om kan kamma hans toviga päls. Och det är inte lite tover vill jag lova. Har börjat att klippa bort det värsta, men det är inte så populärt.. Han kommer se ut som fan sen, men vad ska man göra. Tror han kommer att må bra av att få bort tom stora tunga pälsbollarna från ryggen och svansen. Nu är inte jagf så bra på katter, men undrar om det inte är lite norsk skogskatt i honom, för dt kan väl inte vara angora? eller är det bara en vanlig bonnkatt med jävligt lång päls? :)..
Jag kan säga att det är ju iaf en riktig le jävla kärring som jobbar på djurensvänner i skara iaf. Skicka ett mejl igår, när klockan var 11 idag hade hon fortfarande inte ringt. så jag ringde.. mitt svar var "jo jag har läst mejlet.. tystnad.." det var allt.. jaha!!?? och sen då.. vad ska jag göra? Dumma kölnan ger mej svaret, "sätt ut lappar på byn" ofan!! det räcker tydligen inte med att man redan har frågat runt, vilket jag poängterade!.. så nått katthem blir det inte för pysen iaf. Mamma är väl inte så överlycklig över att ha katten här hemma. Men så länge den är ute så gör det väl inget? den går ju inte precis in. Det jag befarar mest är att när jag åker hem, kommer nog Torbjörn att skjuta katten :( och det vill jag verkligen inte. Den är hur underbar som helst.. Hade jag själv bott på landet hade jag tagit med den hem med en gång. men jag kan ju inte släpa med mej han hem till göteborg...!! ingen som vill ha en liten katt? Tror han kan vara ca 2-3 år, och jag lover att det kommer att bli en undebar liten sällskapskatt, ja för stor, det e han inte!


YES!!!!

äntligen ska jag få börja jobba igen.. och det bäst av allt.. jag slipper restaurangyrket!! så jävla gött!! Ska börja gå brevid som personlig assistent :) Hoppas att jag kommer att klara av det nu bara :) Tack Sandra för att du hjälpte mig, betyder skit mycket!!! och tack Helen som ger mej chansen!! :) Åh jag e så överdrivet glad just nu :) så glad så att jag blir töntig :)


yes!

stackars lilla katten

det har länge strukit runt en orang hårig katt här på gården hemma hos mamma. Men en dag så var den bara bort. Vi trodde att den hade dött. Men så var ju inte fallet, igår kväll vad han/hon tillbaka. Magrare än någonsin. Vi ställde ut lite torrfoder och grädde med vatten, och gud vad den åt. Den var mycket reserverad, men man märkde att den en gång i tiden hade varit en sällskapskatt. Jag lyckades locka till mej den så jag kunde känna lite å den. Det var det hemskaste jag någonsin kännt. Det var bara skin och ben. Man ser det inte så mycket med blotta ögat, för den har väldigt mycket päls. Men jag kunde ta tag runt ryggraden på katten. Svansen var helt skorvig, det var verkligen hemskt. Har ringt runt till massa veterinärer idag, men ingen som svarar. Vara har tel.tid mellan 8-9 och jag vet inte om man kan ringa akut om det här. Nu är katten borta, men tror att den kommer att komma tillbaka. Ska plocka fram hundens bur och försöka locka in den. Men det kan jag ju inte göra idag. För den kan ju inte sitta i buren hela natten. bästa vore om jag fick tag på den imorgon bitti, så kan jag åka in med den direkt. Tycker sånt här är så svårt, vet inte hur jag ska göra. OM det är någon som vet, så kan ni väl skriva en komentar....

på med stövlarna

                                           

annars lär du bli blöt om fötterna, för fy fan va det regnar. Men när jag åkte från göteborg i förmiddas så sken solen. Men här!!!, här på landet regnar det ta mej fan jämt!! bonnhöla haha.. nä, nästan så man funderar på att gå ut och hjälpa torbjörn med truskan eller att lufta filtert på john deeren :) Meningen var att jag skulle skriva mitt cv på datorn. Men laptopen har windows vista, så det kostar att ha words.. eller så är jag bara så korkad att jag går in på fel ställen. Men hittar detr ingen annan stanns??

Idag fick vi våran nya säng.. härligt!!! men när jag provlåg i den kändes den lite väl mjuk. Men får prova at sova i den några nätter först. I värsta fall är det bara att skruva isär dom två mellanmaddrasserna oc vända på min, så blir den lite hårdare :)

nä det är så deprimerande så jag tror jag går och hänger mej...

catch ya in heaven ;)

återträff

Lördag:
japp då var det dax igen för som efterlängtade återträffarna. denna gång blev det hemma hos emma och martin i skövde. Fast denna gång kunde inte klara och nisse följa med och det var synd. Men nästa gång blir det hemma hos dem ;) Emma bodde verkligen jättefint.. blev nästan lite avis. Men tiden har sin gilla gång, så nån dag kommer jag oxå att bo så fint :) Vi satt och tjöta i 5-6 timmar om allt och inget.. käkade tacos som alltid är lika gott :)

Saknar den gamla goda tiden ibland!!!!

Goodbye my lover, goodbye my friend

Fredag:
Avskedsfest för min kusin jenny i skaras brukshundsklubblokal. Var mycket trevligt och lite vemodigt. Jennt lyckades naturligtvis bli jävligt full, så henne prata man inte med så mycket under kvällen, och det var synd. Måste erkänna at jag fälde en liten tår nör jag åkte.

Nu sitter nog hon i sin lägenhet i stockholm. undra om hon kommer att trivas, men det lär hon nog göra. Hon är lite av en storstadstjej. Det kommer iaf att bli tomt utan henne :(

Grattis emma till körkortet och tack för skjutesen hem på natten sen :)

Puss


hade bara mobilen med mej :(

Ladies Night

                                      

Onsdag: Mötte upp klara vid tåget. Vi åkte bort till berga och beställde biljetter till sex and the city, eftersom att jag hade en presentchek så kunde vi inte köpa på internet. Vi hader några timmar på oss innan bion skulle börja, så vi gick bort till McDonald´s och käkade lite.. eller mycket kanske. beror på hur man ser det :) Vi traskade bort till drottninggatan och satte oss på the flying barrel och drack varsina cosmopolitan för att komma i stämmning innan bion :) Sen gick vi och köpte lite godis och så började filmen. Den var så sjukt jävla bra!! :) kämpade med att hålla tillbaka tårarna, både för att det var sorgligt och för att det vara så sjukt jävla roligt vissa stunder. Charlotte är grymm :) Efteråt gick vi bort och satte oss på bryggeriet. köpte varsina öl och väntade på att Tiina skulle komma. När hon väl kom så blev dt mera att dricka och massa tjöt. efter ett tag så kom Tiinas kusin och hans kompis, då blev det två kannor med is och chardonneyvin :) gott, sedan ännu mera öl och cider. Blev så mycket att klara aldrig kom med sitt 12 tåg :) så vi drog vidare till deep, där et blev ytterligare öl, cider och mintuu.. fy fan! var hemma runt 4 tiden. Meningen var att vi skulle hinna med 10 tåget morgonen efter. Men jag vaknade först vid 11 haha. så det blev 1 tåget istället.. vi åkte hem till vårgårda och käka pizza, sen åkte jag vidare till falköping där mamma mötte mig :) hade ett 10kg tält med mej.. det var tungt vill jag lova :)
Torsdag blev jävligt lugn. tidig sänggång


                                                 
                                                 
                                                  Klara ser hemskt elak ut!! haha
                                                 

äntligen lite lugn och ro :)

det var varit full upp hela tiden nu. har inte ens hunnit sätta mej vid datorn och skriva nått.. Vår väl se hur mycket jag kommer ihåg :) Syrran har varit här iaf. Vi gick till kvillebiljard och lirade lite.. drack några öl. Sedan blev det bryggeriet. Helt otroligt att syrran kom in där :) Måste väl vart för att det var en onsdag. Men det var mycket folk där ändå. På torsdageb åkte vi och bada sen åkte ida hem. Vi grillade med andreas kompis vid delsjön. Fredag var det det  födedödelsedag (som min far säger hehe)Andreas far fyllde 45. Så vi var hemma hos Farmor och Farfar. det var trevligt. Lördag så var det 50års fest. Tiina och Nina, det var jätte trevligt. Söndag var en slappardag. Gick utanför dörren 20:30 för första gången, var så himla sugen på chips och dipp :)

Nu har andreas börjat jobba igen, så lite långtråkigt är det allt här hemma. Vet inte om vi skulle träffas hos klara i veckan eller om hon kommer hit på tisdag eller onsdag. Vi ska se Sex and the city i VIPsaloongen på berga. dricka manhattan och cosmopolitan :) på torsdag åker jag hemåt. För på fredag har Jenny avskedsfest :(

nu måste jag ner och hämta tvätten..

later folks






RSS 2.0
Test