Mexiko!

                                   


jupps det blev 30års firande ändå. Det var jätte trevligt. Dom flesta var utklädda, iaf med sombreros, vissa hade även ponchos och pickadoller :) Kvällen blev dock ganska ung för mej. Anderas hämtade mig vid halv ett typ. Då var jag helt död. Men det var gött dagen efter att inte vara så bakis. Vi tog en liten sväng ut till backaplan och tittade i lite affärer. En grej som var lite roligt var att vi gick in på BRL för att andreas ska skaffa lite bättre ljud till bilen. Får hjälp av en man som heter Alf.. då slår det mej att jag har ju en morbror som heter afl (träffas väldigt sällan) och att jag någonstanns har hört att han ska jobba på backaplan.. Så jag var bara tvungen att fråga om han heter Josefsson i efternamn.. jajamen det gjorde han. Med ett smile på läpparna berättar jag då att han är min morbror.. Haha vilken min han fick.. önskar att jag hade spelat in det :) så det var riktigt skoj :) Sen var det bara att skynda sej hem och ringa mamma.. lät typ så här "mamma, mamma, vet du vad? jag träffa min morbror idag!"  haha

                                    

lilla söta Elina



Lagom trötta vid nio på lördagmorgon, stappla vi upp och började göra iordning oss. Var ute vid sandra vid 11 typ. Åh gud vilken liten trollunge som mötte oss i dörren, dock inte själv utan bärandes av sin mamma (om ni inte förstod det). Vi fika och tjöta i ett par timmar, sen var det bara att stressa iväg för att klara skulle med tåget som gick vid 3. vi åkte från lindome vid tjugo i typ, så det var bara att köra som en blådåre igen. Hon hann precis, med ett fåtal minuters marginal :) nu var det bara för mej att skynda mej hem. var vrålhungrig och så visste jag inte om jag skulle gå på den där mexikanska 30års festen eller inte. Vi skulle mötas vid sex på redbergsplatsen......

viva el mexico!

typiskt två blondiner ihop

Hämtade upp klara vid tåget i fredas..... under bilfrärden hem diskuterade vi vad vi skulle hitta på. Efter att ha bollat en massa ideer emellan oss bestämde vi att vi skulle gå på bio. Båda ville se Sex and the city. För det visste vi var en film som varken nisse eller andreas skulle vilja se... :) men den var ju naturligtvis fullbokad. Så vi valde The Happening. Skulle gå på Bergakungen, för det ar så bra sittplatser. Finns speciellt två som är dom bästa. Filmen visades två tider. Så vi tittade på den första som skulle börja 21:15, men där var ju dom bästa platserna upptagna, så fanns det en till som skulle börja 21:10 och där var platserna lediga. Så vi köpte dem. Vi gjorde oss iordning och drog iväg. Parkerade och betala biljetten, tog till med lite extra om vi fick för oss att gå och äta efteråt. Väl inne så hämta klara ut biljetterna och jag gick på toa. Sedan ställde vi oss i den enorma kön. Jag tittade på skylten där det står när insläppet börjar. Började snart inse att det inte var nått som stämde. Varken tiden eller salongen, så jag kollar på biljetten och då visar det sej att vi är på fel bio. Filmen börjar istället 21:10 på biopalatset. Klockan är nu några minuter över 21 och vi börjar få panik. Hur fan ska jag hinna från berga till biosalongen på 7min.. Vi drog iväg som bara den, men naturligtvis så kör jag fel.Tänkte göra en liten ful sväng vid ullevi, men som tur var så upptäckte jag att jag hade polisen bakom mej. Tur var väl det att jag såg dem, annars hade det inte blivit någon bio alls och desutom flera tusen dyrare :) Men tillslut så kommer vi fram. Då är klockan typ 20 över. Vi parkerar vid grönsakstorget och börjar springa. kändes som en evighet. Efter ett maratonlopp upptäcker vi att det finns ingen biograf där. "DET MÅSTE VARA ETT SKÄMT" ropade jag högt och tydligt. Jag fattade ärligt talat ingenting, men så slog det mej att det har ju funnis en biograf mid hörnet mot saluhallen.. och jajamen där låg den. Nu var klockan 21:25 och jag och klara kommer flåsandes in. Förklarar för värden att vi var lite sena för att vi hade åkt till fel bio (pinsamt!)... Han måste nog ha skrattat nått så otroligt inom sig hehe.. till råga på allt så skämmer vi ut oss ännu mera. Han river biljetten och säger att det är salong två på nedre plan och pekar mot trappan. Jag och klara tackar och springer upp för trappan.. Hur jävla korkade får man va haha! Tillslut så kom vi in på bion och missade inte nått (förutom reklamen).. men egentligen så hade det kunnat kvitta förfilmen var så otroligt jävla kass ändå. Så se INTE den!

efteråt gick vi och käka ocj tjöta oss så sömniga så vi åkte hem och la oss. Var ju trots allt en dag imorrn oxå och då skulle vi ut till sandra och elina i lindome!

Är inte detta typiskt blondiner??? haha!




segt

Vart hemma två dagar från jobbet nu.. hänt något med magen kan man säga.. och nej jag är inte med barn :) Så nu e man lite seg.. vart riktigt långledig nu.. hehe.. Men jag längtar redan till helgen som fan :) Klara kommer ner på fredag.. vi ska gå på bio tänkte vi och umgås. Är ju så bra nu när hon har flyttat till vårgårda.. bara att ta tåget :) sen på lördan ska vi åka ut till sandra i lindome och hälsa på henne och bebben.. ja och kanske säga hej till anders oxå om han är hemma :) Ska bli hur kul som helst :) Sen vet jag nte om klara åker hem på kvällen eller om hon följer med mig på en mexikansk inspirerad 30års fest med sombreros och tequila.. men det får hon göra som hon vill. vore roligt.. Tänkte att jag skulle försöka att komma iväg till skövde någon helg snart så jag kan vara med älsklingsemma lite oxå :) På tal om Emma så klara min kusin emma sitt teoriprov idag. jävligt stolt över henne, för hon e verkligen inte ett ljushuvud hehe.. nä men hon har lixsom inte klarat sej igenom gymnasiet ,så fixa hon det här.. Grattis darling!

Nu ska jag laga mej lite macaronette!

See ya folks..

Så var midsommaren 2008 över

Det var en annorlunda midsommar för en gångs skull. Men bara till det positiva :) Känns som om man har berättat hela historien tusen gånger redan, men ska skriva några utdrag iaf :) Tog tåget till vårgårda på fredan. klara och nisse plocka upp mej. sen bar det av mot high chaparral, med ett par avbrott på vägen. Vi hade iaf inte tur med vädret på vägen ner, men senare så sprack solen fram.. härligt.. vi checka in på hotellet Big Bengt och började häva i oss öl. drog in på chappen och ströga runt. var nere i mexicobyn som var helt död. Jävligt dåligt med folk.. tog tåget tillbaka, där vi mötte FD (internskämt).. tillbaka till hotellet där vi fortsatte att dricka. Drog till stugbyn och träffa mycket speciellt folk (som vi hade kul åt hela helgen) Sen in på Saloonen där vi röjde :) blev värsta bundisar med vakten. Sen hände det inget speciellt mer den kvällen/natten. Klockan 6 på lördag morgon vakna jag av att jag blev uttittad av en kille. Han satt i sängen och glodde på mej. Hade ingen aning om vem människan var, men tydligen så bodde han där, enligt honom själv. Skit skum och tyken var han. Klädde av sej byxorna och la sej inne hos klara i nisses säng (som för övrigt stod och spydde i käket hehe) Till slut fick jag tag på hans tjej som var måttligt road när hon kom och hämta honom hehe.. sen kunde man äntligen somna om.. klara och nisse var så pigga att dom kunde ta sej upp till frukosten, men jag blev liggandes kvar i soffan. Klara var snäll och tog med en macka till mej :) Nisse började dricka kaffehalva när han kom tillbaka. Gick och köpte en pizza och öppna dagens första öl. Tog väl typ en timme att få ner den.. mådde så jävla dåligt. gick och smådarck hela dagen. Var inne på chappen igen och kolla på westenshowen, men jag är så jävla rädd för smällar, så det var bara jobbigt att kolla på plus att jag satt i ett jävla humlebo :/ Vi kom igång först vid 8-9 någon gång då vi började grogga :) Hängde med grannarna bort till campingen där vi hade allsång. Sen blev det saloonen igen och våran kära vakt. Han blev nog lite kär i Klara ;) Väl inne så rammla klara en gång i baren och en gång med mej på dansgolvet, fick henne över mej haha.. tur att hon inte är tjock! Sen var det efterfest på vårat hotell tills klockan var halv 5. pusst.. gick upp 4 timmar senare... värsta dagen i mitt liv.. packa alla grejer och sen åka bil tillbaka för att sedan buta till tåg, vilket jag aldrig gjorde. en kompis till mej var så snäll och hämtade mej i vårgårda.. Puss på dej! Ja det var en del utav min midsommar.. ev blir det samma nästa år igen, vem vet :)??









ll

Student, med blandade känslor

Vet inte om jag ska ta dom posetiva eller negativa nyheterna först. Kanske ska börja med det sorliga. Fick veta att en vän till mig omkom i en bilolycka för ett tag sen. Hon var inte en såndär jag-kan-allt-om-dig vän, men vi kände till varandra. Min familj bor granne med hennes. Det kom som en chock för mig när mamma berätta det, samtidigt som vi åkte förbi hennes föräldrars gård. Mamma blev nog lite chockad hon med, för hon hade ingen aning om av jag och sandra kände varandra. Så när vi väl svängde upp på våran gård så hade jag inte den där förväntansfulla och pirriga känslan i kroppen. Det var en med stor klump i halsen och med en tår som föll ner för min kind, som jag hälsade på dom resterande familjemedlemarna.  Till slut lyckades jag övervinna den vemodiga känslan och kunde glädjas åt min syster istället. Det var ju hennes stora helg! Men känslan gjorde sej påmind varje gång jag satte mej bakom ratten, och gör det än.  Har nog aldrig kännt mig så osäker som bilförare som jag gjorde just den helgen. Men det ar bara att bita i och fortsätta.

Nu går vi över till min kära syster stundent istället. Har nog aldrig kännt mej så stolt över någon annan än vad jag kännde mej över min syster denna helg. Hon hade det kämpigt ett tag, nästan på gränsen till att inte få vara kvar. Men så gjorde hon en helomvändning och gick spikrakt upp. Hon hade väl kanske inte toppbetyg, men verkligen helt ok för att ha gjort en sån drastikt omvändning. Jag stressade gärnet torsdag och fredag för att min syster skulle få den perfekta studenten (för att inte tala om min mamma.. pusst) och jag tror nog att hon blev ganska nöjd tillslut :) Så grattis syster yster och välkommen till den riktiga världen, den otrygga världen :) Keep up the good work!










VILA I FRID SANDRA

tjejkväll

                                                               

Sitter här och försöker frödriva tiden lite. Väntar på Stino, men hon är alltdi så jävla seg :) Vi ska va ena riktigta tanter ikväll och spela bingolott haha.. Dricka goda drinkar och pimpla vin... (whoaa).. ;)Är ju killfri ikväll, så man får ju passa på. När jag var i Danmark köpte jag en flaska Cuba Caramell och så experimenterade jag lite hemma och blanda ut det med mjölk.. satan vilken god drink det blev.. så det blir nog kanske ett par sådana ikväll :) är ju trots allt långledig nu. Enda jag ska passa imorrn är mitt tåg som går halv 12. men det ska nog gå bra. Har ju hyrt en film oxå, som jag tänkte att jag skulle plöja mig igenom efter bingon. En riktig tjejfilm FÖRSONINGEN med Kiera Knightley. Om man kanske skulle gå och blanda sej en drink nu. Klockan har börjat bli så mycket att det är oki nu :)

Auf Wiederschen!


  image14   plus        =     GOTT!!


Lördag, Söndag

Lördag:
Hammarkulle Karnevalen... var så sjukt jävla varmt den dagen. Och så jävla mycket folk och hög musik.... Nä allt var bara jobbigt med den dagen.. Det blev desto trevligare på eftermiddagen/kvällen. Vi tog med oss lilla Sol hem och så åkte vi och bada i Kåsjön. Sen åkte vi hem till andreas syster och hennes kille. Åt jättegod mat och drack öl och vin (förutom andreas som fick köra mohaaa)
                                                      image11
Galna afrikaner


Söndag:
Tog en sväng förbi kvibergsmarknad.. men som vanligt fanns det bara skit. Åkte hem till andreas far i rannebergen och gick och bada i stenkärr.. Klart det skönaste vattnet i år :)


image12
                                                        Söta Emma

fortsättning på helgen...

image8
Klockren bild :)


vi var och hämtade upp andreas lillasyster vid tåget i fredas.. sen drog vi iväg ocj grillade med stino, tommy, jennie och mikael.. Det var skitmysigt.. Drack öl, lyssna på musik och gjorde upp eldar (utan att veta att det råder stor eldningförbud i hela västsverige.. wopps.. ). Men smart som man är så satte vi oss på ett litet berg, så så allvarligt blev det inte, förutom när andreas nästan tände på ett träd (elden blev lite hög)


image9
image10

Mycket har hänt, men jag vill börja med...

...att GRATTA SANDRA OC ANDERS till deras lilla DOTTER som föddes i fredas den 30 MAJ. Ett stort grattis till er. Är så himla glad och hon är så gudomligt söt. Så jag snodde en bild från deras blogg sandraochanders.webblogg.se  hoppas ni kan förlåta mej för det :) det är allt jag kommer att skriva idag. återkommer ev imorrn eller på tisdag.

image7
Elina
080530 Hon ser ut som en liten docka :)


RSS 2.0
Test