Gudmors lilla älskling

Alva Tyra Thelin 081108



pointless!

ja träningen igår kunde nästan ha kvittat.. när vi väl fått på oss alla kläder, behövs en det när det e så kallt ute, och konkat iväg med alla grejer bort till planen upptäcker vi att det är ingen som har skottat *grrr*... var massa is under snön, så vi fick gå tillbaka till klubbstugan och köra lite styrka. Men det var väl inte speciellt den mest seriösa styrketräningen. körde väl 40 min eller nått :) Sen hopp in i duschen och sen bilen hem.. eller ja johans bil. Vi sålde våran lilla plutt i måndas :( Måste ha pengar till kontantinsattsen på lägenheten.

Idag kommer f.hv mitt lips till xbox.. trodde först att jag hade blivit lurad, för det kom aldrig, men så fick jag tag på den tjejen och det var bara ett missförstånd.. så jag längtar tills posten kommer så jag kan få avin och springa ner till hemköp och hämta ut det.. sen skynda mej hem och testa det :)

Ons: 18-21
Tors: 12-21
Fred: 8-16 med jenny :)
Lörd: Party party
Sönd: Match 12:00
Månd: 13-21
Tisd: Ullared?
osv.

tack stino darling för receptet. ska nog ställa mej och baka lite bröd nästa vecka :)

over and out!

bilder!

här kommer lite bilder från helgen!





så det kan gå!! ;)


En liten klump i halsen

bli lite rörd... eller mkt egentligen när jag läste era inlägg jennie och stino. Har haft en liten känsla av att jag kan ha gjort er nått.... känslig som man e. Stino dej har jag inte pratat med på över en månad, och jennie, ja vi prata ju iofs i bland. Men när jag läste era inlägg så insåg jag att det nog bara e jag som är töntig. Är bara så himla känslig av mej :/

Igår åkte jag och johanna in till emma i skara och firade moster lena. Vi drack några cider och sjöng lite sing star. Sen gick vi till bowlingen jag och johanna. Var typ inte en kotte där. Sen kom extra syrran hulda coh vi sjöng karaoke. Rätt kasst faktiskt. Vi sjöng våran låt stino. Men det var inte rätt feeling med johanna och hulda. Det e din och min låt! :) sen kom det lite mera folk, men eftersom att jag skulle upp tidigt dagen efter så åkte vi hem runt halv 12. Johanna var dyngrak och tjöta hål i huvet på mej. Jag var nästan nykter. Drack 6 cider, 1 loka och ett glas vatten plus att jag åt en kebabbaguet innan vi åkte hem.

Så idag har jag varit på dop i böja. Jätte fint var det. Det enda som jag tyckte var jobbigt var att henrik var där och hela hans familj. Fast det visste jag ju om. Men det blev jobbigare än jag trodde. Det var iaf kul att roland, henriks pappa prata en del med mej och skämta lite! Men han va den enda... Jo henrik sa iofs hej.. thats it.. hade önskat att andreas vart med så man inte kände sej så ensam.. kul var ju iaf att träffa carro och malin igen... och så klart älsklingsvännen Emma :)

Nu sitter jag här hemma hos mamma i deras nya sköna soffor med lila tjocka korven brevid mej (ebbe). När jag kommer hem ska jag försöka ladda upp lite bilder från fredag och lördag..


Tjejer, på söndag hoppas jag att vi kanske kan åka lite pulks när jag kommit hem. Dricka massa varm choklad och bara mysa!! :)

puss hej

då vart det klart

nu blir man öbo. Blev en lägenhet ute i slättadamm på hisingen. Blandade känslor..... lägenheten var ju inte den finast jag sett precis. Hur mkt som helst att göra. kommer nog ta ett tag innan vi kommer att flytta in där,, Blir en rejäl flyttfest och en rejäl inflyttningsfest sen när det väl gäller. Återkommer med lite bilder.

Nu sitter jag hemma hos johanna i kvänum. Har precis badat lilla alva :) Ikväll ska vi nog in en liten snabb sväng till skara och fira moster lena hemma hos emma. Får åka hem relativt tidigt eftersom att jag ska köra bil imorrn förmiddag. Ut till stora metropolen Böja :) (att det ens fanns med på kartan hihi)

Ha det fint allesamman!!
Peace out!


You can´t play our broken strings!

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again


shit!!

...mina knän. Kände redan igår morses när jag gick ner till vagnen att det värkte i dem. Men tänkt att det kanske kunde bero på att jag var slet och att det var kallt ut. Väl på träningen sen så märkte jag att det aldrig ville släppa. Så denna natten har typ varit den värsta i hela mitt liv. Har inte kunnat röra benen utan att det går ont så in i helvete. Det e lite bättre nu ¨på morgonen, mn kan inte gå upprätt med knäna. Går som om jag skulle ha skitit på mej!! haha!! Nån som vet vad det kan vara och om det finns nått man kan göra åt det. Aldrig haft problem med knäna innan. Å då har jag spelat fotboll i 10år innan.

Träningen igår var skitrolig. Gjorde t.om med två mål!!! Gjorde fintar så jag blev helt chockad!! :) Ska spela min första match den 5/3 i mölnlycke!! herregud, jag e nervös redan nu. Gäller att ligga i hårdträning! :)

Idag tänkte jag åka till in till stan och se om jag hittar någon doppresent till lilla elise. Sen ska jag hjälpa andreas med att köra en bil. Vi ska ju sälja lilla plutten, så den har varit på rekond inatt. Sen kommer jenny ikväll oxå plus att det e lägenhetsvisning. Sen måste jag hem och packa, för åker hem till vånga imorrn efter jobbet! Hur fan ska jag hinna med allt. Andreas vek aldrig tvätten igår, å jag har ju massa kläder som ligger där. Så det får väl bli jag som får vika den då  :( Vad ska man ha på sej på ett dop??

svin!

Sitter här och småtittar på tv4 nyheterna. Dom visar lite klipp från rättegången för morden på lilla max och saga i arboga. Nått jag inte kan fatta är hur den j***a tysk f****n kan sitta och skratta!! Snacka om att vara så jävla känslokall. Hoppas verkligen att hon nu kommer att få sitta livstid. Men den chansen finns väll inte!! En sak är säker, och det står jag för. Jag tycker att vi ska inför dödsstraff i sverige!!


NICE!!

äntligen!! Nu har jag fixat Lips till vårat xbox. Vann det på tradera. Hoppas bara att det inte blir nått strul och att jag hinner få det innan den 28:e.. då skall det sjungas och käkas langos i stora lass!! :) Du kommer va Klara ;)

                               

Så var det söndag igen

fan va fort tiden går. Idag gick vi upp lite tidigare än igår. Käkade frukost och sen börjde vi storstäda. Andreas dammade nog allt han kunde se. Jag dammsög och skurade t.om golvet :) nu väntar jag bara på att få tvätta våran tvätt som har samlats på hög dom senaste 2 veckorna. Har aldrig varit med om att det inte har funnits någon tvättid på en hel vecka, sen har jaf ju iofs jobbat 7 dagar i rad. ska lägga upp en bild på våran lilla tvätthög. Slå den om ni kan!! :)

Hoppas alla hade en trevlig dag igår. Det var iaf min.. dagen sluta med att jag och jenny låg i sängen och kolla på harry potter :) sen stensomna vi, så andreas fick ligga på soffan :)
                                            
Peace out!

Happy Valentines day


                                                  
igår fick jag jobba med med jenny. Det var rätt kul faktiskt.. kändes lite konstigt bara :) sluta vid fem, jenny jobba till nio. Jag åkte hem och tittade på dokumentären om Johnny Cash. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men ganska intressant iaf. Sen när jenny kom hem kröp vi ner i badet men varsina vinglas och en bag in box! :) hur gött som helst. Johan var här oxå, så efter badet spelade vi rita och gissa. Sjukt svårt spel. men rätt kul ändå :)

Idag gick vi upp ganska sent. Titta lite på lägenheter. Gjorde iordning oss och åkte ut till backaplan. Titta på lite soffor. Finns många snygga. Sen käkade vi på Tilda´s. Andreas käka entrecote med potatisgratäng och jag black & white med potatisgratäng... yammi!! Åkte hem till johan en sväng. Fick massa filmer :) åkte och handla. köpte sockerdricka till mitt vin. Smakade så jävla beskt igår. Har ju även lite konskinkorva peach och baccardi melon kvar.. kanske blir en grogg oxå :) 

Idag fick jag en svår fråga av therese (hulda). Hur vet man om man e kär?! Finns det egentligen någon bra förklaring på det?

nu blir det ett glas vin och lite marabou apelsin krokant i väntan på jenny och johan.

ängnar en liten tanke åt alla er singlar där ute ;)

Puss hej

vad får man för det?!

ja, vad får man va att vara hurtigt. Jo e sträckt högerlår!! så jävla irriterande.Väntat en hel vecka på att få spela med bollen, så träcker jag mej efter 20min! :( så nu går jag runt med en klibbigt bandage runt låret. får se hur det går att jobba idag.

Träffade jenny igår innan fotbollen. Vi käkade och tjöta massa skit. Jag hämta ut biljetterna till kalmar!! :)

Inatt har jag drömt mardrömmar och en klippen som jag länka til här nedanför. Inge kul att vakna helt ensam, genomsvett i ett mörkt rum och vågar inte ta av sej täcket.. *brr* otäckt!

Nu sitter jag här och väntar på att åka till jobbet.

ONDS: 10.45-17
TORS:13-17
FRED:8-17
LÖRD-SÖND: LEDIG
MÅND: 13-21


lite smått otäckt

http://youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8&playnext=2&p=115137E335BFD5B2&index=12&feature=
PlayList&playnext_from=PL&ytsession=2LQAzWWIADthBrBGBN4f8zGjt-ElwRJdQAEftpHybDWeywD7rCNc9elp9U2izFDV-
8hdmJl8HNJkUnNxEePb2fsYmdyYtbS4icPRbB-8-WZSk4cSQRAXiBCUvt8e2tgv2iRV7s28dyRB51qVA9COfObEtW3HM62
UIjCKgj887HxJF0T9fJetQw89cfGTc8KOYPy_FmcOb0bJWpKGZJ7Knv-Kidpjq23q1Au2gQLMPtPVUeqaf3EUXzqgjG3c6uQv
UGO77GiSN9WZM24TISQ91sHmG_TwZz2Puglq6T-lrl1--aa167XoRw

en kväll för mej själv, because i´m worth it!

ja ibland kan det vara välbehövligt att få vara ensam hemma lite. Kan nästan tycka att det händer för sällan, utan att mena att vara elak! Andreas ska på inflyttningsfest hos johan ikväll. Detta är ju min jobbarhelg, så jag stannar snällt hemma. Men det ska bli lite skönt. Jag, myskläder, melodifestivalen och en skål med blandgodis.. yammi!

Idag har jag jobbat. Lite segt för att jag har varit så jävla trött. Kunde inte sova i natt. Direkt när jag kom hem vid halv 4 packa jag väskan och gick till gymmet. Det var faktiskt jävligt gött, även fast man var trött. Skynda hem och lagade min goda hemmagjorda lasagne. Tryckte i mej maten och satte mej sen vid datorn. Så nu sitter jag är med en mage som kan liknas vid en gravid kvinna i 7månadens mage :)

Det går lite framåt med lägenheter iaf. Nu har jag hittat min drömlägenhet. Ligger på kvilletorget. så jävla central.. ska länka till den sidan. Titta gärna och berätta vad ni tycker.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/358204

Nä nu ska jag hämta mitt stora fluffiga täcke och bara mysa!

Puss hej

Kalmar, here we come!

Då var biljetterna köpta och klara.. Nu är det bara att vänta på att det ska bli den 13:e mars!! :) är ju fan en evighet dit ju. Men men, den som väntar på nått gott...!



Hem till denna Ubershöna killen Per!! :)

En sten har lossnat från mitt hjärta!

ååhh.. fan va skönt allt känns nu.. kan andas ut! Tack min älskade vän. Det var skön att höra dej säga att vi vet vart vi har varandra!! betyder jätte mycket för mig!

Vilket toppen humör jag blev på nu :) tänk vad lite som behövs för att göra en glad. Tänk att bara några små ord kan göra någontig så stort för både kropp och själ. 

                                             

Utmaning

jag fick en utmaning av sandra http://sandraochanders.webblogg.se

Reglerna:
* Gå in i mappen mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Var inte längesedan denna bilden sågs på min blogg. Men vi har formaterat om datorn. Hade precis 6 mappar :) Bilden visar början på en trendsminkning!

Jag utmanar:

Jennie Eng (nennr1.blogg.se)
Christina (misskissie.blogg.se)
Jenny (jennygeorgii.blogg.se)
Per (noreason.blogg.se)
Syrran (bergqvistarn.blogg.se)
Josephine (josephinegustavsson.blogspot.com)

oj oj oj

vad kul det var att få börja träna fotboll igen. Men dra åt helvete vilken kass kondis, men det visste jag ju redan. Vad har man att förvänta när man inte har rört sig på 6år och en massa extra kilon på både mage, rumpa och lår. :) Fick en stämpling på tån som var sådär skön. Men jag bet ihop. Oavsett hur kass jag känner mej eller är helt slut så jag bara vill dö.. ska jag INTE ge mej. Det här har ju varit min dröm sen jag flytta till gbg. Synd bara att det skulle ta tre år... men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag snart pysa iväg till jobbet. Kommer säkert gå jätte bra att jobba med min träningsverk. Bävar lite fr imorrn, för då kommer den garanterat vara värre. Men då e det träning igen :)

Peace, Love and Understanding!

http://www.hem.passagen.se/ldfk

fotboll.. yeah!

meningen var att jag bara skulle in till stan och köpa strumpor.. eftersom att jag kunde låna skor och benskydd av marie... men när jag väl gick ner till stadium fick jag hjälp av en jätte trevlig kille... vi börjde kolla på benskydd.. massa rea.. så 99spänn kunde väl ett par snygga benskydd från nike vara värt.. sen så fråga jag lite om skor.. vilka som var bra och så.. så då blev det ett par nikeskor för 399, köpte även strumpor och en vattenflaska. köpte fingervantar på gina.. kallt att träna ute. sen köpte jag en fleecetröja på hm på rean.. allt som allt gick notan på lite över 700.. men nu har jag grejer för en säsong.. kanoners.. var ju bara tvungen att pröva dom här hemma.. såg riktigt snyggt ut :) om 3 timmars åker jag till marie, sen samåker vi till träningen.. puss hej


haha spegeln e lite dammig ;9

Borta bra men hemma bäst!



ja då var man tillbaka i götet efter nästan en veckas farande överallt !! :) Tror att tack vare all den sprit som har konsumerats dom senaste dagarna så har nog mitt imunförsvar junkit till noll.. fick stanna hemma från jobbet idag. vakna med såna sjuka magkrämpor imorses runt 6 tiden. knappt så jag kunde ta mej upp ur sängen... kände bara att jag inte skulle palla med att jobba hela dan. låg kvar i sängen till 1 idag. sen har det gått upp och ner hela dan.. ska försöka vila så mycket som möjligt.. är ledig imorrn med. måste bara försöka ta mej till willys så jag kan handla hem lite mat. soprent i skåpen. Fick skjuts av Marie från ljung och hem igår. Vi träffades på båten och så bor hon här i götet. i majorna..vi två kom skitbra överens.. så nu ska jag med henne på fotbollsträning imorrn (om jag känner mig bättre) Snart 7 årsedan jag slutade. Verkligen hoppas att jag kommer fortsätta med det. skit bra träning och så får jag göra nått som jag en gång i tiden älskade mest av allt!! Nackdelen är väl att det är längst ut i länsmansgården som träningarna är.. ibland i lundby på konstgräs.. då blir det ju lite närmare. bara till att börja införskaffa mej nya skor och benskydd.. :)

Nu ska jag ta det lugnt med spriten på ett bra tag.. men det brukar vara lättare sagt än gjort! :)

I lördags var det 75års fest ute i tolsjö. Simon, Tony och erik.. sjukt jävla kul. Livsfarligt med sån billig sprit bara! Decka i bilen hem och har lite minnesluckor. Jag kan inte hålla på så här längre :) Men jag kommer iaf ihåg att det var så jävla kul :) förrutom när jag blev puttad in i ett bord av nån jävla idiot.. och så bråka jag men tony för första gången. Har sån jävla ångest över det... älskade vän förlåt!! Lova att ringa mej nån dag.., kan inte släppa det!!
Nu väntar jag påatt lite bilder ska dyka upp på fejsan så att jag sedan kan lägga upp dom här.. väntar fortfarnade på mera bilder från båten.

Nu har jag laddat ner changeling, australia och seven pounds. Får nog dra lott om vilken jag ska börja och se... australia är det ingen text på.. så den orkar jag inte se nu.. tror det blir changeling!

Jennie jag följer ditt motto.. var rädd om det du har, imorrn kanske det inte finns kvar!

peace out!

RSS 2.0
Test