sjuk :(

var och bada med jenny i lilleby igår och lyckades bränna upp mej totalt. Så när jag kom hem åkte jag på solsting. Kroppn koka men jag frös, ont i halsen, mådde illa och fick feber. Så jävla surt, för vi skulle ju gå på lotta på liseberg. Skulle ju mött sandra oxå. Men det kommer ju mer måndagar, eller hur sandra ;)
Gick och la mej vid 18 igår och stensomna. Vakna efter nån timme. Fick blöta ner en t-shirt och ta på mej. kunde knappt lägga mej ner förrän det kändes som det brann på axlar, rygg och lår. Natten var något jobbigt. Iaf när alvedonen sluta verka och jag fick gå upp och ta en ny, ungefär varannan timme. Imorses när jag vakna var jag helt borta och mådde kast. Fick sjukanmäla mej. Låg i sängen fram tills 16 idag, med några få undantag när jag gick upp på toa och när jag tog en alvedon. Till slut fick jag panik och kände att jag bara var tvungen att komma ut. På med leggins och en långärmad tröja och ut och mötte jenny. Vi käka en sallad vid bäcken (men måde inte helt bra, så jag fick ta med mej halva hem) och sen tog vi en glass och spana på folk.Bla en snygging-polis! :)

Jenny: jag tror inte alla andra skulle tycka det med fruktsallad var lika roligt som du och jag tyckte. Så jag skippar nog att skriva det, mitt lilla äpple! :D


andra inlägget idag

hitta en frisyr som jag tänkt klippa.. eller vad tycker ni?

tack för sömnen manson!

inte varje dag man kan ligga i sängen i hemmet och lyssna när Marilyn Manson spelar live utanför. Men det var inget jag uppskatta iaf! Så tack för mina goa nattsömn.. Not!

Mne gick ganska bra att ta sej upp i morses iaf.. go dag på jobbet hade jag med. Skönt med lite variation. Fhv ska jag kanske kunna få lite mer variation till hösten. Tänkte gå upp till kontoret på tisdag.
Idag efter jobbet åkt jag och andreas till hornbach och shoppa. Shit vilken affär! Min favis nu mera (vad gäller smått och gott till lägenheten) Jag shoppa loss på trädgårdsdelen. Blev en blomlåda, jord och massa blommor. Så nu är min balkong jättefin. Enda nackdelen var att räcket på balkongen var lite konstigt, så jag fick vända lådan inåt, och det gillar jag inte. men men... bilder kommer senare.

Nu har Andreas skruvat ihop tv-bänken, å gud va bra det blev. Köpte även en indisk ryamatta igår och beställde ett soffbord. Lampor till kök och tvrum köptes idag.. sååå snygga. kommer bli så bra. Imorrn blir det nog en sväng till Mio och köpa matsalsbordet och stolarna. Sen är det bara smågrejer att köpa.,typ gardinstänger.... eftersom att killarna springer runt här helt barbröstade och grejar, så tar lite bilder sen när alla grejer står i sin ordning.

Imorrn blir det nog havet med Jenny! :D
like      comment

Over and out!

Just det, hur fan blir det till helgen nu egentligen. Törebodafestivalen och jag vill verkligen dit. Det är nu man ska bo i skara, då det är typ 15 mil närmre, well well.. det löser sej nog alltid. Bara jag hade en bil, men andreas använder våran och jag åker dirket efter jobbet vid 12 tänkte jag. Så man inte missa Rydell & Quick och Ace of base! Nån som vill vara min chaufför? ;D
kiss kiss


soffbordet som kommer om nån vecka. Fast det är vitt högblank. Översta delen kan man vrida. passar skitbra ut med divanen på soffan.

!¤#?:£!!

det var ett gäng rejält nervösa personer som satt här i soffan förut. Där ibland jag själv och höll andan när det var sveriges sista spelare som skulle skjuta straffen. Allt hängde på Molin, så sätter han den i stolpen och england är vidare till final. Dom är så icke värdiga det!! Sverige lyckas vända underläget 3-0 till 3-3 i andra halvlek och totalägde matchen och så åker vi ut på straffar.. fy fan!!

Några killar drog och jag var så snäll och lät dom andra spela lite xbox. Eftersom att johan fråga så snällt :) "Linda, jag tycker om dej, linda. Tycker du om mej? får vi spela lite xbox?" haha då kunde jag ju inte säga något annat än ja. Är det det här som kallas respect elle? ;)
Fhv drar dom snart ut på stan så att jag i min ensamhet kan se färdig min film som jag påbörjade natten den 6 juni :)

Jag var chaufför förut och hade lite tid över innan johan var klar för att hämtas. så jag passade på att kolla in rean på Gina Tricot och hitta en supersöt klänning för 99,50. Den ska jag ha när vi intar high chaparall den 15-16 august. Vi boka den sista stugan igår.. wwiiieee Klara, nu behöver vi inte deppa för att vi inte kunde åka till chappen på midsommar!! :)

Har ni tänkt på en grej? detta är mitt andra inlägg idag. Oftast brukar det ju gå en vecka emellan (typ).
Men nu får det nog räcka för idag. Skall köra ut killarna och ta tv tillbaka. People, take a bow. I am the Queen!
Picture doc
peace out!

sånt é livet!

japp, klockan är 04:22 och jag har imprisip (stavas) blivit avdupad av taxin. Bara hunnit tvätta av ansiktet. Kommer garantrat vara massa stavfel, men what a häck! var inte alls meningen att det skulle bli så här sent!
dagen börja med jobb, sen hem fixa iordning mej och drog till jenny. Slottskogen nästa.. massa folk. Drog ut till avnyn. Jag, jenny och emma drog in på hard rock och tog en geting. Möttte hanna och drog till lounge. Vilket ställe.. mötte lollo och johanna (bilder senare idag) och festa gärnet.. nu väckta jag andreas.. natti natti!
puss

guten morgn. Klockan är nu 11:17 och jag är betydligt nyktrare :)
Kvällen har hur lyckad som helst igår.. kanonkul!! Någonstanns på lounge dansgolv vilar numera min stortånagel.. R.I.P. Som tur är ser inte tån så farlig ut som jag trodde. Var allt en halv nagel under. Ser ut som om jag bara har lyckats klippa jävligt långt ner! :)
Nån mer som även skall vila i frid är Michael Jackson. Även fast jag aldrig riktigt har gillat honom, så var han ändå lite av en legend. R.I.P

Nu över till nått helt annat. Min tv-bänk har äntligen kommit!!! så jävla gött. Kan man äntligen börja få ordning lite på torpet.. ska iväg och köpa mattan senare idag eller imorrn.
Fan nu slog det mej att jag måste betala räkningar :(

well well.. ska väl försöka få över bilderna från kameran till datorn oxå!
Puss hej!


Inget slår svensk sommar

igår packade jag min lilla strandväska med filt, handuk och traci lords självbiografi och åkte, tillsammans med johan, lovisa och christian ut till Torslanda och havet. Klättra runt på klipporna på jakt efter den perfekta platsen och vi hitta den :) Vattnet var såpast djupt att vi kunde hoppa och dyka från klipporna, Man fick en liten lätt chock när man kom i vattnet, men kroppen domna snabbt bort :) Helt underbart var det. Vi var nog där i 3h innan det var dax att åka hem för jag skulle åka och jobba. Meningen var att vi skulle grillat på kvällen hemma hos christian, men lite annat dök upp. Well well. Tog lite bilder med mobilen, men jag har inte installerat skiva på datorn så att jag kan ladda över bilderna. Kanske fixar  det imorrn. Ikväll blir det nog slottskogen som hägrar. Ska bara jobba några timmar först. Ledig fredag, helt underbart. Men så jobbar jag helgen :/ Lördag är det iofs på kvällen, så jag och andreas ska ut och köpa dom sista möblerna. Iaf mattan och beställa täckskivor på ikea. Andreas fick sitt ackord denna månad + att han sparade in 5000 på en annan grej. Så här ska det shoppas. Fast det gäller ju att spara, snart börjar semestern.

Övernattningslägenheten som vi kan hyra var ledig hela vecka 30. Så mamma och T-J tog hela veckan. Gud vad kul det ska bli att dom stannar så länge. Vi ska göra massa kul bla. gå på Lotta på liseberg, åka skaldjurskryssningen i skärgården, åka över till danmark, bada och fira min födelsedag! Wiiee.
Har en känsla av att mina semesterveckor kommer gå sjukt snabbt.  Mkt som händer. Stochampionatet i skara 17-19juli, törebodafestivalen 2-4juli, ranch team challange på chappen 15-16 augusti och så tänkt jag försöka hinna med att åka ner till Kalmar och Per. Nu gäller det att vara ekonomisk, men finns det egentligen något tråkigare? :P

Nopp nu väntar jobbet på mej.
Soo long!

Välkomna

DS_244901_A.tifDS_244901_B.tif

Midsommarhelgen 2009

Midsommar firades hemma i Vånga. Hemma hos moster Kerstin. Det var jätte trevligt. Det var dukat med långbord och massa god mat fanns det. Vi spelade kubb, sjöng allsång och hade det riktigt gött mellan regnskurarna. På lördagen hälsade vi på pappa en stund. Sen åkte vi hem och käkade grillmat. Efter nån timme kommer halva byn farandes på ett traktorflak. Hur kul som helst. Så jag och andreas syster Emma åkte med en sväng. Var så skönt när solen låg på! Sen hamna vi hos kerstin igen. Spela kubb och sjöng. Sen åkte vi hem och hade filmkväll. På söndagen åkte vi in och spela äventyrsgolf i skara. Julas banor är hur bra och roliga som helst. Men det bästa av allt var att JAG VANN!! :) Sen käka vi på Canton.. mm kinamat! Åkte hem till vånga i nån timme och sen bar det av hemåt. Var en trevlig midsommar, men nu är man tillbaka till den tråkiga vardagen :/
Här kommer lite bilder:



Utkast: ...




PissOff

hade precis skrivit ett lånt inlägg om vad jag har gjort den senaste tiden, så cpar sig bloggsidan och allt försvinner!!! såå jäävvlla förbannaaddd!!

nationaldagen!

först fotbolltittande i klubben. Vilket fiasko. Lite party och sen in till stan. Denna kväll slutade på Excet, mkt trevligt.


Grattis Sverige

hey hey hallå! Ser ni nått med min sida...... snön är borta!! Tack vare Jennie snöarna det nu inte längre, men som ni kanske ser hände nått annat istället... men men får se om min kära vän Per kan hjälpa mej med det.. :)

igår var det födelsedagsfest för Jacob som fyllde 30år i torsdas. Det var trevligt, men jag var så sjukt trött. så runt halv 1 tiden fixa Meran en taxi hem till mig. Gött nu dagen efter. Gick upp vid 11, diska, dammsög och vek in tvätten. Åkte till backaplan och köpte studentpresenter till Anki och Hulda, ett par skor till mig, mat att grilla ikväll och BK-mat hem.

Nu ligger jag och vilar lite innan det är dax igen. Vid 18-tiden ska vi grilla vid klubben och sen kolla på matchen på storbildstv.. sen får vi se vad som händer. Meran kanske skull titta förbi en sväng sen. Men han är så otroligt seg, så jag hinner väl åka innan han har kommit :)

Ha en trevlig nationaldag alla mina läsare!


Jag lever,

men det är nätt och jämnt!
Nu bor vi äntligen på hisingen. Flytten har gått bra, men det har varit hur jobbigt som helst. Den nya lgh är inte helt färdig, men vi får ta lite då och då. Vi har även inte skaffat alla möbler som vi vill ha. Men det är påväg. Soffan har iaf kommit och senare idag ska jag iväg och köpa tvbänken, kanske mattan oxå. Men då försvinner alla mina pengar från skatteåterbäringen, men det vore gött att få det gjort. Då fattas det bara ett storarumsbord, matbord och lite smågrejer som gardinstänger m.m. Här kommer endel bilder!

Före och efterbilder:





RSS 2.0
Test