Inget slår svensk sommar

igår packade jag min lilla strandväska med filt, handuk och traci lords självbiografi och åkte, tillsammans med johan, lovisa och christian ut till Torslanda och havet. Klättra runt på klipporna på jakt efter den perfekta platsen och vi hitta den :) Vattnet var såpast djupt att vi kunde hoppa och dyka från klipporna, Man fick en liten lätt chock när man kom i vattnet, men kroppen domna snabbt bort :) Helt underbart var det. Vi var nog där i 3h innan det var dax att åka hem för jag skulle åka och jobba. Meningen var att vi skulle grillat på kvällen hemma hos christian, men lite annat dök upp. Well well. Tog lite bilder med mobilen, men jag har inte installerat skiva på datorn så att jag kan ladda över bilderna. Kanske fixar  det imorrn. Ikväll blir det nog slottskogen som hägrar. Ska bara jobba några timmar först. Ledig fredag, helt underbart. Men så jobbar jag helgen :/ Lördag är det iofs på kvällen, så jag och andreas ska ut och köpa dom sista möblerna. Iaf mattan och beställa täckskivor på ikea. Andreas fick sitt ackord denna månad + att han sparade in 5000 på en annan grej. Så här ska det shoppas. Fast det gäller ju att spara, snart börjar semestern.

Övernattningslägenheten som vi kan hyra var ledig hela vecka 30. Så mamma och T-J tog hela veckan. Gud vad kul det ska bli att dom stannar så länge. Vi ska göra massa kul bla. gå på Lotta på liseberg, åka skaldjurskryssningen i skärgården, åka över till danmark, bada och fira min födelsedag! Wiiee.
Har en känsla av att mina semesterveckor kommer gå sjukt snabbt.  Mkt som händer. Stochampionatet i skara 17-19juli, törebodafestivalen 2-4juli, ranch team challange på chappen 15-16 augusti och så tänkt jag försöka hinna med att åka ner till Kalmar och Per. Nu gäller det att vara ekonomisk, men finns det egentligen något tråkigare? :P

Nopp nu väntar jobbet på mej.
Soo long!

Kommentarer
Postat av: Nen

Låter som en plan tycker jag...

2009-06-25 @ 14:22:36
URL: http://nennr1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test