Min helg!

Tänkte bara köra massa bilder.

Fredag: Hemmagjord pizzakväll hemma hos mej.




Har även köpt lite kläder och annat smått och gott för ovanlighetensskull :)


Fick denna fina väska av min jobbarkompis. Hon vann den på en hundutställning men hade ingen användning av den, passa perfekt för alla mina lotions :)


New Moon!

Var så jävla bra! Jag och Jenny var lite skeptiska om hur mkt dom hade tagit bort och ändrat jämfört med boken, men dom hade lyckats klockrent! var bara lite smågrejer som inte hade så stor betydelse... Sista scenen var bäst, eller vad säger du Jenny. Vi satt och höll varandra i handen och höll andan tills jag blev alldeles yr, så äntligen säger han det med ett litet sexigt/fillurit leende.. Married me!! Ahhh! :)
Hehe..

 nu ska jag cykla till jobbet igen..

puss hej


Bio!

Yeeahh! ikväll ska jag på bio med kära kusinen Jenny. Ska se New Moon, längtar så. Är verkligen ett riktigt bioväder ute idag.
/>Idag är jag ledig, så gött! Men än så länge har jag inte gjort så mkt. Duschat och fixat iordning maten som står inne i ugnen. Vår ugn är felfalsad, så det tar ca 1,5h för den att bli varm, sen måste maten stå inne lite extra, blir tråkigare att laga mat då. Jag älskar att laga mat, men att behöva planera och sätta på ugnen flera timmar innan gör att det tar emot lite. Jag tänkte ju gå till backaplan och hämta min cykel och sen cykla till biltema och köpa en cykelkorg, men det hinner jag inte nu. Maten har nån timme kvar, sen måste jag åka vid 4. Får skita i cykelkorg och så får jag cykla hem ikväll efter bion, men det har jag inte lust med egentligen, då måst jag släpa med mej lamporna fram och bak, annars snot någon dem. Dom snodde ju min cykelkorg för ett tag sedan, Snåla jävlar! kostar 40spänn på biltema.. grr..

Jag har hittat laddaren till min digitalkamera!! WWiihhoo!! Låg i det skåpet som jag har tittat i hundra gånger. Skulle bara ta fram laddaren till mobieln då jag ser en sladd sticka upp under ett målarblock, och där var den. Lite mysko, för jag har ändå haft ute grejerna och tittat noga. Skit samma, nu kan jag iaf ta bättre bilder. Får börja redan på fredag då det är hemmagjord pizzakväll med fredrik, fhv frizzan och Emma oxå :)

Nu ska jag betälla lite parfym från Parfym.se
Dom har en skitgo parfym för 300spänn, måste kolla med emma och andreas oxå. Slipper frakt om man handlar för över 800 :)

XoXo

Vånga

I fredags åkte vi hem till vånga. Både jag och andreas jobbade halvdag, så vi var uppe redan vid halv 5, jävligt gött. Men man blir ju så sjukt trött av vädret och att det blir mörkt med en gång. Så kvällen blev lugn. Tittade på Walk the line och sen blev det sängen. Fan va jobbigt det är att sova två pers i en 1,20säng när man är van vid 1,80.

På lördagen åkte vi in och hämta Ida och Jonas i skara. Firade Ida lite senare på eftermiddagen, Lilltjejen fyllde 20 på söndagen, men hon skulle ut och fira på lördagkväll, så därför fick vi ta det på lördag dag. Blev mammas goda smörgåstårta, åt så jag höll på att dö! Sen blev det klings glasstårta till efterrätt..yammi! Jag tänkte skoja lite med ida, så jag gick ut och gjorde en skylt och satte upp vid vägen. Lägger upp en bild längre ner :)
Senare på dagen, närmare kvällen kom Kertin med barna och johanna, jonas och lilla alva :) Jag och Johanna ville hitta på nått när det blivit mörkt ute, så vi gick bakom granhäcken och gjorde en brasa. Bärde dit en bänk med fårskinnspäls och några cider. Sen kom andreas ut med grillmat. Kycklingspett, korv och miniköttbullar..Mmm :) sen kom T-j med en kanna med glögg som vi ställde i elden. Svingött (även fast torbjörn spetsat den med Whiskey hehe). Sen drog vi oss in efter några timmar. Åkte bort till grannen en kort sväng, sen hem och sova.

Söndagen han vi princip bara gå upp, duscha och käka för att sen åka till pappa och fira han. Han fyller iofs inte förrän den 3/12, men hinner nog inte åka hem nått innan dess. Hade köpt ett par skor som jag var rätt nervös över att dom inte skulle passa (och så finns inte skopunkten i lidköping eller skara) men dom satt som ett smäck! :) Titta även på dom sötaste valparna jag sett. 75% chiauhua, 25% lhasa Apso. Jag bara måste ha lilla Putte! Tyvärr var batteriet slut i min mobil, så kunde inte ta något kort, men ska kolla om inte Eva har lagt upp bilder på facebook.
Efter några timmar där drog vi oss hemåt. Gött att vara hemma relativt tidigt.

XoXo




Lilla Putte! Kommer som fullvuxen väga ca 1,5kg :)

After School

Japp, igår var det after school på Vasastan. Gratis buffe och billig öl/vin/cider. Mötte upp eleverna Jenny, Emma, Edith och Robert. Supertrevligt, gick vidare till Rose and Crown (vart annars hehe) där det var kareoke. Men bara jag, emma och jenny som våga sjunga. Gick väl sådär. Var kanske 15pers i lokalen och det enda jag hörde var bara mej själv när jag sjöng.. Ursh vad hemskt det var. Drog hem vid 22-tiden för jag började jobba 8 imorses.
Nu sitter jag här och väntar på segoAndreas som har varit hemma i över 2 timmar, men fortfarande inte klar!! Ggrrhh, ville ju komma iväg tidigt till Vånga ju, men men.

Nu ska vi se om jag kan lyckas ladda upp en video. Får bli den fina på min syster när vi var på Rose and Crown med pappa och andreas. (observera andreas grova göteborgska i bakgrunden hehe)


Yeajje, lyckades.. var ju inte så svårt :)

Okey då, kan väl skämma ut mig själv oxå. Här kommer en till ;)

Sankt Jörgens Park Resort.

Japp, tog bussen dit igår. Är ett hotell/spa som ligger ute i Tuve. Torbjörn är där på kurs med Sommarland. Satt i loungen och drack öl och snacka skit. Var inte en jävel där, efter ett tag kommer ett stort gäng och sätter sej vid borden som är runt omkring oss, gissa vem som sättr sig mitt emot oss då, jo Harald Treutiger. Lite kul. Inte varje dag man dricker öl med en kändis haha! Men strax innan 20 tog det roliga slut. Då var det dax att åka hem.




Idag har jag tvättat, bäddat rent sängen och käkat frukost än så länge. Igår tog jag upp en falukorv som vi skulle ha till middag, men blev inget med det. Så den får jag steka upp idag och koka makaroner och frysa in matlådor. Inte sugen på falukorv, ska göra hemmagjorda biffar med brunsås, potatis, kokta grönsaker och lingon.. Yammi!

Finns det nån som kan hjälpa mej så jag kan ladda upp videos på bloggen?!

Fredag den 13:e

har 10 min på mig att skriva.. skynda skynda.
Fredag:
Mötte Emma i stan, åkte hem till henne. Drack öl och käka otroligt lyxig mat, Makaroner och falukorv ;) Sen åkte vi hem till mig där Johan och Andreas var. Sjöng lips och drack lite till. Sen komma Hanna Hanzon. Vi drog in till stan för att gå till Exet, men jag blev så jävlaåksjuk, så jag fick åka hem igen.Tråkigt, Men var gött dagen efter.

Lördag:
Skulle gått på jul på liseberg, men när vi kommer dit  så var det sjukt lång kö, så vi gick på bio istället. Blev första bästa som gick, 500 days of summer.. Rätt bra faktiskt. När vi kom ut från bion så spöregna det. Så tur var väl det att vi inte gick in på liseberg.

Söndag:
Jobba hela dan. Sen mötte jag upp mostrarna Lena och Mona. Tog en öl på Fair Play medans vi vänta på Jenny. Sen åkte vi hem till henne där det bjöds på tacogratäng.. MMmm Sen hem och kolla på film. Blev Mr.Woodcock. Jävligt rolig ;)

Måndag:
Iväg och jobba 1 timme, sen Sårvårdskurs fram till 16. Sen möta upp mostrarna och kusin vitamin så får vi se vad som händer :)

Nu kommer det bilder från i fredas:



Börjar lugna ner sig!

äntligen kommer dom korta arbetspassen. Har ju jobbat extra på mitt gamla jobb oxå, var superkul att komma tillbaka. Gött med lite variation.
Idag jobbar jag 13-17, så ska snart dra mej ut till bussen. Efter jag slutat ska jag möta upp Jenny inne i stan. Tjöta lite skit och fika. Har fått en dille på Chai Latte, dricker det nästan varje dag. Ja, jag vet att det inte är så bra. Men jag har ju godisförbud, så en chai tyckar jag att jag kan få dricka istället ;)
Imorrn blir det ev after Work med Emma på Excet. Gratis inträde, gratis buffé (supergod) och halva priset på allt i baren fram till 22.. göttigötti! Men blir lugnt, tänkte äta bara och ta max 2 öl och sen åka hem. På lördag ska jag och Andreas på Jul på Liseberg. Äntligen drar det igång. Om du aldrig har varit på det, så rekommenderar jag det varmt!!

Hur fan laddar man upp en video på bloggen??

Lova ju lägga upp bilder från i Lördags, men dom blev inte så bra. men kan ladda upp nån iaf.

Puss och Kram





Hej

Nu sitter jag på mölndals bibliotek och väntar på att gå och jobba igen. Har gåtid mellan 17-18, idag är väl kanske inte en jätterolig dag, men det får gå ändå.
I lördags kom min far och min kära syster. Vi skulle fira att jag fyllde år (22juli) bättre sent än aldrig! :) Vi käka potatisgratäng, fläskfile och kantarellsås.. mkt gott. Sen blev det en sväng till avenyn och Rose and Crown. Där dök även Fredrik, Anden och Frissan upp. Supertrevligt.. När Andreas, Pappa och Ida åkte hem drog vi vidare till Ritz, men är inte så förtjust i det stället, så vid 3 åkte jag hem. Var ju snarare tvungen då sista bussen hem gick 03:30 (jävligt tråkigt att dom inte går senare) Dom andra drog till nån svartklubb på hisingen :) Som vanligt ligger bilderna kvar på mobilen, men ska försöka få över dom till datorn imorrn (kan bara ta kort med mobilen nu när jag inte hittar laddaren till kameran *grr*). Imorrn blir det även xtra jobb på Supreeme, alltid kul att komma dit, saknar restaurangyrket lite ibland. Lite mera action och massa mat HaHa!
Nä nu är det väl snart dags att bege sig, tar iofs bara 3min att gå, men är man tidspessimist så är man ;)

Puss my love

Halloween!

Året halloween-fest stod självaste dracula för. Var supertrevligt. Vi drog vidare in till stan där vi träffa piraten Emma. Det var sjukt mkt folk ute, aldrig sett så många på Avenyn nån gång. Men vi lyckades knö in oss på Rose and Crown. Där blv vi sittande ett par timmar innan vi skulle gå vidare, men då var klockan så mkt att dom flesta ställen höll på att stänga, så vi tog en taxi hem till Emma där det blev efterfest, eller inte för min del. Decka i Jennys säng! :)..
Här kommer lite bilder från kvällen. Taget med mobilen, så vissa bilder är rätt kassa.




RSS 2.0
Test