Bio!

Yeeahh! ikväll ska jag på bio med kära kusinen Jenny. Ska se New Moon, längtar så. Är verkligen ett riktigt bioväder ute idag.
/>Idag är jag ledig, så gött! Men än så länge har jag inte gjort så mkt. Duschat och fixat iordning maten som står inne i ugnen. Vår ugn är felfalsad, så det tar ca 1,5h för den att bli varm, sen måste maten stå inne lite extra, blir tråkigare att laga mat då. Jag älskar att laga mat, men att behöva planera och sätta på ugnen flera timmar innan gör att det tar emot lite. Jag tänkte ju gå till backaplan och hämta min cykel och sen cykla till biltema och köpa en cykelkorg, men det hinner jag inte nu. Maten har nån timme kvar, sen måste jag åka vid 4. Får skita i cykelkorg och så får jag cykla hem ikväll efter bion, men det har jag inte lust med egentligen, då måst jag släpa med mej lamporna fram och bak, annars snot någon dem. Dom snodde ju min cykelkorg för ett tag sedan, Snåla jävlar! kostar 40spänn på biltema.. grr..

Jag har hittat laddaren till min digitalkamera!! WWiihhoo!! Låg i det skåpet som jag har tittat i hundra gånger. Skulle bara ta fram laddaren till mobieln då jag ser en sladd sticka upp under ett målarblock, och där var den. Lite mysko, för jag har ändå haft ute grejerna och tittat noga. Skit samma, nu kan jag iaf ta bättre bilder. Får börja redan på fredag då det är hemmagjord pizzakväll med fredrik, fhv frizzan och Emma oxå :)

Nu ska jag betälla lite parfym från Parfym.se
Dom har en skitgo parfym för 300spänn, måste kolla med emma och andreas oxå. Slipper frakt om man handlar för över 800 :)

XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test