Update!

Torsdag:
Afterwork som började på Vasastan. Drack billig öl och åt jättegoda chilicheese med klyftpotatis och aioli. Sen gick vi till nail team sweden där det var VIP-kväll. Var rätt så tråkigt där, så vi gick snabbt vidare till Rose and crown. Sprang över en sväng till Babar där det var Barquiz och sen tillbaka till rose. Meningen var att vi bara skulle vara ute en liten stund, men det hela sluta med att jag var hemma halv 2 på natten.. *pust* för att behöva gå upp och jobba dagen efter. Fredag kväll var det meningen att vi skulle gå på bio och käka på den restaurangen som ligger inn på bergakungen. Skulle reservera platser till sherlock holmes, men det var fullt. Så var det på alla filmer som vi kunde tänkas se. Så fick skita i det. Åkte till Thildas och käka god mat istället och hyrde film på hemmakväll. Blev Gamer, helt ok. Lite konstig i början innan man fatta vad det handla om.

Idag blev det ett besök på allum. Skulle köpa concealer på Make up store, för jag hade 20% rabatt. Sluta med att notan blev något dyrare. Lägger upp en bild längre ner.

Nu väntar jag på att potatisen ska bli klar. Blir rostade rotfrukter, spareribs, buffalowings, vitlöksås, Jensens favoritsås, vitlöksbröd och sallad.. Det ni! :)




Microshadow 135:-
Studio foundation cream 225:-
Cover all mix (concealer) 265:-
Brush (liten till concealer) 260:-
Brush Goathair (till foundation) 255:-

Schwartskopfs No Silver shampoo 147:-

Nu är jag på gränsen till att få gå till frälsningsarmen och äta mat!! Men det är det värt! haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test