Vånga!

Nu sitter jag i deras goa gungfotöljen och väntar på att Vad blir det för mat ska börja. Alva och johanna har varit på besök. Inte träffat mitt lilla gudbarn sen innan ju och jösses vad fort dom växer dom små liven. :) Idag har jag även varit en sväng hos min far och hälsat på. Igår var vi hemma hos min moster en sväng på kvällen. Johanna körde oss dit, sen skulle min mosters man köra hem oss... han sladda lite på gården och skulle svänga ut på vägen, där tog det stopp i diket. Bara ut och putta och skotta. Sjukt kallt var det oxå. Har legat på -20 och mer hela helgen här.. brr.. men efter 20-30min kom vi äntligen hem.. skönt att komma in i värmen.

Nu börjar programet, sen blir den I en annan del av köping och Damernas Detektivbyrå! :)




Hemmagjorda Strawberry daquiri, Torbjörn gjorde fina facklor och fatso tassen viker ut sig!




Klockrent!

Sexiga foton som blivit förstörda av folk i bakgrunden!

Jag döööör så roligt och hemska/äckliga vissa bilder är.

Grattis...

...Jenny och Linn till frisörexamen! Var förbi förrut med en liten blomma och dom verkade ha det hur trevligt som helst med vin och musik. :)





Storhandlingsdagen!

Alltid lika kul, alltid lika jobbigt. Speciellt när man får gå mellan bilen och lägenheten tusen gånger för att få upp alla matkassar... inget roligt väder idag heller. Louise gjorde mej sällskap på ÖB och Willy´s, det var trevligt. Nu ska jag snart iväg och hämta andreas på jobbet, sen ska jag själv iväg och jobba :/

+=


Nu mår jag bra, när kylskåpet är fullt :)

Quiz på Rose and Crown

mötte upp två jobbarkompisar på flying scotsman. Tog en öl och sen gick vi till rose & crown och spela quiz. Drack kanske lite för många öl, men kul var det. Även om vi inte vann.




Synd att min mobil tar så dåliga kort när det är mörkt! :/

Här är muffinsen som jag och klara tryckte i oss i helgen!! :) Såå goda!

Äntligen... ÄNTLIGEN!

Är badrummet färdigt! Fattas bara en golvbrunn. Alla verktyg och skit är bort ur lägenheten. Jag känner mig FRI!!! Underbart, finns inte ord som kan förklara hehe! :) Nu kommer bilderna!


Innan!
Efter:

still at klara´s

japp, åkte tillbaka till gbg igår och jobbade, sen tog jag 21:30 tåget tillbaka till klara. Hyrde med mej en film och köpte chokladmuffins, då har klara oxå varit och köpt muffins. Är inte det lite sjukt haha!
Vi tittade på The Gray Man stod att den skulle vara sååå bra. Verklighetens Hannibal lecter (den var verklighetsbaserad) Men fy fan va seg den var. Klara  somna och jag var inte långt ifrån :)

Sen somna vi sent som vanligt, så när klockan ringde imorses så var det ingen som orka gå upp. Vakna lite senare av att jag i sömnen låg och tog ett strypgrepp på Klara, så hon vakna och fatta ingenting. Helt sjukt!!

Nu ska vi iväg och rida igen.Klara ska låna emelies häst Lady, så vi kan rida ut tillsammans... ska bli så kul. Ända jobbiga är att jag har träningsverk i ljumskarna, så får se hur det går :)

Ikväll blir det hem till gbg igen för att jobba :/

XOXO

 


Ridtur på Biggan!


hemma hos klara

börjar änna bli dags att gå och lägga sig. Vi ska upp vid 9 imorrn, baka scones och sen iväg och rida :)
Ikväll har vi käkat vitlöksmarinerad ytterfilé, potatisgratäng och kantarellsås.. yammi! sen blev det morötter, dipp och godis till En sommar med Göran.

Biggan i westernmundering :)

Imorrn ska vi upp tidigt, baka scones och sen åka och rida. Kan inte komma ihåg senast jag satt på en häst. Det var innan gymnasietiden iaf.... kul ska det bli, sen blir det hem till gbg igen och jobba :(

xoxo!


bye bye gbg, hello vårgårda

Idag bär det av till vårgårda och klara :) ska bli riktigt kul. Inte setts sen tysklandsresan i september. Tåget går 16, så fhv kommer jenny och co på lite fika innan.Får väl se om hon ringer.
Såg ni att det blev ett dubbelinlägg igår. Fatta inte hur det kunde bli det, men nu är det fixat :)

Inatt sov jag nog nästan 12h, det var gött men samtidigt får jag lite ångest för att jag sover så länge på dan. Gick upp ca 15min innan andreas kom tillbaka hem från jobbet, sjukt!

Fatta att det är fattigmansveckan totalt för mej :( måste ta utav mina julklappspengar nu och det gillar jag verkligen inte. Vill spara så mkt pengar som möjligt till Polen :) hehe japp, fhv blir det en resa till polen i mitten av april (eller tidigare kanske?) Emma jobbar på SAS och hade hittat en skitbillig resa. Flyg inkl. skatter och avgifter t.o.r 500:-, sen så är det så jävla billigat att leva i polen, så det blir ett lyxhotell fred-måndag för 500:-, knappt så man har råd ;) Kan bli jävligt roligt, om det nu blir av vill säga?!

Nu tycker jag att Jenny ska ringa!

XoXo




Birthdayparty!

Igår var jag bjuden hem till Emma för att fira henne. Det var matbjud och två sorters tårtor till efterrätt... Jennys hemmagjorda tårta med chokladpudding och marzansås var godast!
Senare på kvällen blev det filmtitt. Blev den filmen som jag absolut aldrig skulle se.. Mirrors! Har redab ont av speglar som det är. Men den var inte så farlig som jag trodde. Inte spegelbiten iaf, mest en person i filmen som var äcklig. Hon var besatt av onda demoner, var lite som exorcisten.. *brrr*... sov över hemma hos tjejerna, men fick sova på soffan och det gör jag aldrig om igen. Liggandes i en Hård jävla liten soffa med exorcisten i tankarna är ingen hitt. Känns som om jag har blivit överkörd av tåget idag! Men det var trevligt iaf...



Nu sitter jag här halvt död och måste egentligen duscha... inte duschat sen söndags!! Nä, skoja bara. Nån har bokat bastujävlen fram till 9, halv 10 ikväll. Jag som gärna hade krypit ner i våran goa säng och myst och tittat på film utan att klockan skall hinna slå en ny dag... men men, funderar på att åka hem till jenny och emma och duscha. Men såå jävla segt. Får väl helt enkelt luktar dö orm tills imorrn... hehe nä så farligt är det inte.. mest håret som är äckligt med massa vax och skit!...

nu ska jag lägga över bilder från mobilen tänkte jag..

XOXO!


Kavajkapet som jag gjorde på Vero Moda :) Omskinnsmönster innuti.




Haiti behöver dig!

Eftersom att detta är en riktigt fattigmansvecka för mej och jag har inte råd att skänka pengar till haiti, så tänkte jag rensa min garderob och åka med det till röda korset. Såg i metro att man kunde lämna in där. Prata med en tanr på RK precis, dom har inte nån direkt levernas dit, men pengarna för kläderna skickas dit. Då tycker jag iaf att jag har gjort en liten god gärning. Har inte du massa kläder som du ALDRIG använder?


Hemma igen

helgen har tillbringats i skövde hos emma och martin och det har varit superkul och mysigt. I fredags käka vi tacos och kolla på en skräckis, The uninvhited. En utav dom bättre skräckisarna på länge. I lördags tog vi en titt på Elins esplanad, köpte ett solpuder och blonderingsmedel. Vi träffa Tord, våran gamla lärare från sötåsen. Det var verkligen kul. Tord var lätt den bästa läraren,har för mig att han t.o.m fick ett pris utav oss för det :) Sen på kvällen hade vi bokat bord på Orient Palace. Var jag, emma, martin, Ida och Benny... så jävla god mat där. Drack öl/cider och tjöta massa skit. Sen åkte Ida med hem till Emma och martin.... drack lite baccardi och tjöta massa skit, sen blev det en sväng till bogren´s. Det stället har blivit så mkt bättre. Träffa massa gamla klasskompisar från sötåsen och även icke skolrelaterade vänner :)
Söndagen var en lappardag, emma och martin skulle ut till emmas mamma och käka, då passa jag på att åka hem. Han gå en sväng inne på comerse. Hitta en kavaj med ormskinnsmönster innuti. Skulle kostat 499:-, jag gav 125:- Snacka om ett riktigt fynd :)





Idag är det måndag och jag ska jobba 13-21, ska även jobba den tiden imorrn. På onsdag fyller Emma S 22år, så då ska hon ha en lite middagsbjudning hemma. Så mysigt. På torsdag jobbar jaf 12-17 och på fredag är jag ledig, så ska åka hem till klara i vårgårda och stanna över tills lördag då jag jobbar 18-21. Så det är fullt upp denna vecka med...

puss hej

...

Mina tankar finns hos dej Camilla med familj!
                        (klicka)

Fick mej en riktig tankeställare nu! Så hemskt. Kan inte förställa mig hur det skulle kännas om det var min mamma eller någon i min närhet. Jag råder alla mina nära och kära att tänka över en sista gång innan ni ger er ut på vägarna. Är det verkligen värt att riskera livet för en liter mjölk, måste jag verkligen se den filmen på bio just idag? m.m

Älskar er alla! Önskar att man kunde säga det oftare till varandra!


Hej

Hoppas allt är bra med er? jag är på bättringsvägen. Igår fick jag åka hem från jobbet, var helt slut i kroppen. Så när jag kom hem stendäcka jag och sov till 18-tiden. Idag är jag mkt piggare, men valde att stanna hemma för att vila upp mig lite. Har tagit det relativt lungt.. har vikt tvätt, dammsugit och duschat. Nu tänkte jag krypa ner under täcket och kolla på en bra film... Har ingen skrivlust idag, så får återkomma efter helgen som jag ska spendera i skövde!! Wiiee!

puss och kram

Lyssna jämnt på dessa när jag var ung!

ATC-ALL AROUND THE WORLD
 
ATC-MY HEART BEATS LIKE A DRUM

ATC-I´M IN HEAVEN WHENE YOU KISS ME

ATC-WHY OH WHY

DARUDE-SANDSTORM

SASH-ECUADOR

SCATMAN JOHN

SHUT UP (AND SLEEP WITH ME)

DJ ALIGATOR


Vilka intelligenta texter! Tur är väl att musiksmaken har ändrats endel på 10-12 år, men jag diggade dom verkligen stenhårt på den tiden haha :)


oj oj oj

har varit så sjukt mkt nu det sista. Så jag har inte hunnit sitta vid datorn på flera dagar. Ska snart iväg igen för att jobba 10:45-21.. jag orkar inte mer!!

Helgen har varit bra.. Mamma, T-J och Kevin kom i fredas. Vi gick runt på stan och kika lite. T-j bjöd på jensens böfhus! yammi! Senare på kvällen åkte jag hem till Linn, Jenny och Emma.. drack lite captain morgan och tjöta skit. Hamnade på Excet. Kommit fram till att jag tycker inte det är roligt ute på krogen längre. Så vi var där inne kanske 1h sen gick vi till Burger King och käkade, sen åkte vi hem. Vid 10-tiden på morgonen ringer jenny mig och frågar hur jag mår.. jag mådde bra. Men det gjorde inte Jenny och Emma, dom åkte på matförgiftning. Båda dom käka whopper, medans jag och Linn åt nått annat. Jäkla tur att inte jag åt det. hade blivit lite jobbigt nu när vi inte har nån toa eller dusch!

Jag klippte mej förresten förra måndagen... rätt så dramatiskt frisyr oxå, har inte riktigt vågat lägga upp en bild än, men tänkte göra det nu :)

På fredag åker jag till Emma i skövde..  Tjjohhooo!! :)
   

Gött pass

Gjorde ett jävligt gött pass på gymmet för en liten stundsedan.. jag och Emma trotsa kylan och snöyran och gick dit. Pressa mig till det maximala på löpbandet och sen blev det lite styrketräning oxå :) Gött att jag även kunde passa på att duscha... haha här får man verkligen planera in alla dusch och toabesök :) Har solat idag oxå förresten. Vi har ju solarie i källarn som kostar 20kr.. superbra. första gången jag testa det idag.. bokat en tid tills på lördag oxå, måste ju vara brun och fin när jag entrar skövde nästa helg! ;)

Nu sitter jag (för ovanlighetensskull) hemma hos Jenny, Emma och Linn.. Meningen var att Jenny skulle klippa mig, men hon stensov på soffan när vi kom och gör det än. Får väl se om det hinns med idag?

Emma lagar mat till oss.. Ugnstekt falukorv. Andra måltiden idag, men blev så jävla hungrig efter gymmet, så lite måste jag pilla i mig :)

Nä om man skulle vara lite töntig och spela UNO på www.king.com Blivit beroende av det. Inte spelat sen jg gick i mellanstadiet. Glömt av hur roligt det var... så det ska jag nog sysselsätta mig med medans emma duschar...



Min vecka är ganska fullspäckad

Onsdag: jobba 10:45-21
Torsdag: jobba 12-17 sen träffa familjen vars barn jag ska hjälpa dom med avlastning.
Fredag: delar av familjen kommer. Ev utgång till Excet med gänget
Lördag: tvätta, jobba 18-21
Söndag: 9-17, fotbollsmöte 18-
Måndag-fredag: jobba
Fredag em: Hem till darling i skövde!! :)


sjukt!

sitter och tittar på ett program på kanal5. Handlar om bodybuilding hos pensionärer!! Uhhee! sjukt. vissa ser så äckliga ut..


Har gjort dipp och skalat morötter, för snart börjar Rolandz (robert gustavssons karaktär i torsk på tallin) Ska bli kul och se.

Idag fick jag besked om att jag ska få ett nytt ledsagningsuppdrag, eller snarare avlastning för föräldrarna till två små pojkar på 1½ och 3½. Ska träffa föräldrarna på torsdag. Hoppas det klickar emellan oss, så det kommer funka :)

På fredag kommer delar av familjen på besök.. wiiee!


Myspyshelg

I lördags mötte jag upp Emma på backaplan så gick vi till coop och handla maten som vi skulle laga. Blev hasselbackspotatis, fläskfilé och bearnaisesås med sallad till.. så jävla gött.. fick även sällskap av Kenneth och Linn vid maten.. sen satte vi oss och kolla på tv, då går strömmen.. så vi kröp ner i sofforna med massa tända ljus och spelade kort.. supermysigt. efter dryga 2 timmar kom strömmen tillbaka, så jag, jenny och kenneth gick ner och hyrde film på hemmakväll, blev The Children... handla om barn som blev besatta av nått så dom mörda typ hela familjen.. lite stressande och ganska rå, men ingen rysare direkt. Sen åkte jag hem vid 12-tiden.
Idag söndag drog jag, jenny, linn och kenneth till heden och åkte skridskor. Har inte gjort det sen vi hade friluftsdag på sötåsen och jag lånade gympaOlas skridskor. Har för mej att det var du och jag Klara som gjorde det :) 45min räckte för mej och Linn medans jenny och kenneth åkte en stund till. Sen blev det en sväng till coop igen och handla mat, hem till tjejorna och lagade tacos.. såå gött!. Sen blev det film igen.. Hangover! Haha vilken jävla bra film, skratta typ hela tiden :) Sen låna jag deras dusch och nu är jag hemma. Imorrn är det jobb igen, 8-16 sen ev. hem till jenny (igen) så hon kan klippa mej :)

Nu ska jag krypa ner i våran goa säng och titta på tv, sjukt trött...!

Puss puss


myspys änna in på småtimmarna

ska snart iväg och handla för att sedan dra hem till två utav alla mina underbara vänner för mys.

 +  +  =

RSS 2.0
Test