Tidsfördriv på Mölndals bibliotek

Tagit av http://malinfundberg.se

Alla svar ska börja med samma bokstav som i ditt namn!

Namn: Linda

Ett ord på 4 bokstäver: Lian

Flicknamn: Lea

Pojknamn: Leo

Singel: Lite? nää....

Färg: Lila

Kläderplagg: Linne

Mat: Lasagne

Plats/stad: Lidköping!

Orsak att vara sen: Lullig

Något man skriker: Liiiiiiiinnddaaaaaa! :)

Film: Lejonkungen

Något man dricker: Likör

Känd person: Leonardo DiCaprio

Djur: Leopard

Gatunamn: Lindmansgatan

Bil: Leon (seat)

Hundnamn: Liza! (R.I.P)


Kastar in handduken!

Nu orkar jag snart inte mera.. tack gode gud för att det snart är semester!!!

På fredag drar jag till skövde och ska äntligen få träffa min älskade lillasyster. Inte sett någon ur min familj på över 2månader.. saknade är så jävla stor och det ska bli så kul och skönt att komma hem. Synd bara att man måste åka hem igen på söndag... men helldre träffas en snabbis är inte alls.
Så på fredag åker jag först till skövde.. så ska vi ev åka till sommarland. Inte pratat med Ida än om Jonas är hemma och kan passa hunden... hehe... annars får vi stunta i det och ta det en annan dag isf.. det tråkigaste är att Ida ska jobba på O´learys på fredag kväll, så hon kan inte hänga med hem till vånga :(

På lördagen är det släktträff ute i filsbäck (lidköping). Ska ju bli rekordvärme, så det blir nog garanterat årets första dopp i värnen.... ska bli skönt att komma ut på landet lite :)

Nu har jag plöjt mig igenom hälften av dom monsterjobbiga passen, så bara 3 dagar kvar.....

ha d gôtt då!

Han har gjort det igen, Eminem är tillbaka!!

 

Midsommar

Igår och natten till idag spenderades hemma hos Andreas syster Pernilla och hennes familj i Torslanda. Var hur trevligt som helst. Käka grillad oxfilé, färskpotatis och kall sås.. såååå gott. Sen blev det naturligtvis svenska jordgubbar med vaniljglass och grädde.... Gud så gött det e! Runt 12-tiden runda alla av för natten. Alla, utom jag och andreas, var småbarnsföräldrar och det är ju en dag efter oxå :) så nu har jag känt hur det är att somna sent och vakna tidigt av småbarn... men lite mysigt var det allt. Andreas och Emma är kvar där ute, jag åkte hem lite tidigare, för jag ska iväg och jobba 13-21, så tänkte vila lite nu, så man orkar med dagen och kvällen.. sen är det upp tidigt imorrn för jobb igen..

xoxo



Mkt har hänt!

Måndag:
Vaknar kl 06.20 då jag har sovit i kanske 3h och har jordens huvudvärk. Så blev inget jobb.... försökte vila så mkt jag kunde, vakna upp av att värken var borta :) Käka lunch och drack kaffe med Jenny. Sen kolla vi lite i affärer (älskar rean hehe) och sen vid halv 5 gick vi bort till liseberg och bänka oss inför Lotta på Liseberg. Var hur trevligt som helst!

Tisdag:

Upp med tuppen. Blev upphämtad va Robert och Henrik strax efter 10, sen plocka vi upp emma utanför ÖB, sen drog vi till kungälv där vi mötte upp Christian och killarna bytte bil. Jag och emma drog till stenungsund och plocka upp Malin sen bar det av till kusten. En riktigt spontanresa. Är ju inte så långt, strax under 15mil enkel väg. Där skulle vi bo på campingen, träffa massa folk och ligga och pressa i solen vid havet. Väl där, inte en kotte på campingen, ingen sol och det var svinkallt. Men när väl killarna kom visade det sig att dom kände en gubbe som hade ett varndrar hem, så vi svängde upp dit och där gick det jättebra att vi sov. Så det var ju gött att kunna komma in. Tror inte att vi hade överlevt den natten i ett tält. Helvete vad det blåste... min bonussyster kom även förbi. Vi satt på vandrarhemmet (som ligger i kungshamn, precis vid bron) fram tills 11 halv 12, sen traska vi över till smögen. På bron träffar vi två tjejer som kommer från Skara, lite komiskt och väl inne på partystället stöter jag på en tjej från lidköping och utanför stöter Emma på en kille som kommer från vara och känner min bror Kevin.. helt galet, helt galet på feststället oxå. Kändes som man var utomlands... skumpan flöda, hela jag blev dränkt, mindre kul. När klockan blev 3 traska vi hem, roligast var att vi var 6 pers och ingen går samtidigt, förrutom jag och emma... tog nästan 1h att gå hem och över bron där det blåste orkan. Väl på vandrarhemmet igen så låg vi 7pers i samma rum, och alla skulle ju självklart berätta om saker som hade hänt och gjorts... det blev en seeeennn natt!

Onsdag:

Smått bakis kommer vi upp runt 12tiden, tvingas hjälpa gubben att bära massa plankor och skit, sen gick vi över till smögen igen. Käka pizza, rökt makrill och handskalade räkor.. såå gött.. sen tog vi ströget på bryggan och i slutet la vi oss på den och sola.... för igår var det jättefint väder, förrutom att det blåste lite kallt.... vi har tillbaka i gbg runt 20-tiden, då jag hjälpte Emma att hämta hennes nya kattunge Molly, såå sööööötttt!

Torsdag:

Snozza i 1½h... så jäkla trött.. ska snart iväg och jobba 12-20, sen är jag ledig midsommarafton, men jobbar lördag-torsdag efter det.. *pust*

Bäst att dra, bilder kommer som vanligt senare..

xoxo

Jävligt rolig kväll

Fredag:
(har lagt upp bilderna nu, för er som läste inlägget innan jag hade gjort det)

Trots endast 4h sömn natten till fredag så var jag inte så trött som jag hade trott att jag skulle vara. Vi var ett jäkla gäng som var här hemma innan. Det var jag, emma, malin, malin, jenny,maria, carina, camilla, robert, henrik, martin, johannes, dawy och en kille jag inte kommer ihåg namnet på. Vi satt här ett par timmar, sen drog vi tll frihamnen och försökte lyssna på rammstein, eftersom att bron var avstängd, så fick vi stå under den :) Sen drog vi in till stan där det var sjukt mkt folk. Träffade jocke, som jag inte har sett på 2-3år.. så jävla kul att se honom igen.Vi gick in på valand. Där dansa vi och drack champagne.... och helt plötsligt står sanna där och tittar på mig... snacka om chock.. henne har jag inte heller sett på 2år eller nått... så det var riktigt kul att träffa dem båda.. blev mkt av allt den kvällen... var hemma igen vid 6 på morgon och då hade jag varit vaken i 24h, helt galet, sov 5h den natten.. sen låg jag och malin smått bakisar och titta på Bröllopet, det var så fint. Började lipa när jag såg att daniel gjorde det och när victoria gjorde det under själva sätta-på-ringen delen :) Sen gjorde jag inte så mkt mer den dagen, Malin åkte hem och jag köpte pizza och titta på Dear John.

Idag är det söndag och det blir ev en sväng in till stan sen- Nu har ju rean börjat... sen blir det nog en dejt med Jenny..

Blev en tripp till Allum istället, där vi spontanshoppa en skitsnygg ljusstake och en billig radio att ha i köket tills vi renoverar... mysigt att ha på på morgonen :)








xoxo!


Esp-sui

0-1, rätt tråkig match, så blev typ allt annat än fotbollstittande :)
Blev en jävligt god cescarsallad på Prinsen där vi förövrig spenderade 5h! :)
Här kommer lite bilder.



Innan Marina satte sig på lådan:

Efter att marina har suttit på den:

Finally...

...är jag ledig. Det har varit 4 tuffa dagar bakom mig. Det var som jag pratade med en jobbarkompis, att även om man jobbar dessa pass på en vardag, så är det alltid jobbigare att jobba dom på en helg. Det är som om kroppen är intsälld på att vara ledig. Hade även bytt en dag hos barnen, så jag var där två dagar irad och då är man inte hemma förrän 21:30 ca och den tiden har jag hemma både lördag och söndag... men nu är man äntligen ledig och solen skiner, underbart! Men ska snart iväg ändå. Hör och häpna, ska ut till mölndal igen, men inte för att jobba. Ska möta upp Maria så ska vi hem till våran jobbarkompis Britt och hälsa på. Maria skulle få en grill, så då passar vi på att slå två flugor i en smäll :) Sen blir det en sväng upp till Balltorp för att sedan dra till Kungsbacka och titta på fotboll, käka gratisbuffé och kanske dricka någon öl. Men ska nog försöka vara hemma i god tid ikväll ändå.

På fredag kommer Malin hit. Hon ska stanna över natten och så ska vi gå och lyssna på Rammstein i frihmanen. Kommer bli såååå roligt, hoppas bara att vädret håller i sig, men tror att det skulle göra det.

jaja, nu är det väl dags att dra sig.

Först ska ni få höra några av mina favvolåtar just nu :)






Jag trodde vänskap var ömsesidigt, men tydligen inte för alla.

Hjärtklappningar

Efter 3 försök att logga in på mn blogg stod det fortfarande fel lösenord. Har samma lösenord till dom flesta sidorna. Tänkte, nu har någon jävel hackat sig in på min sida och ändrat lösenord, men så slog det mig att jag hade skrivit fel mailadress :)

Lite halvt lessen över att jag inte kunde vara med på min kusin Roberts 25-årsfest igår, där även en utav mina äldre vänner Tony skulle spela med sitt band.. just nu hatar jag att jobba helg, har typ inget liv när man gör det... nu har tex inte varit hemma hos familjen sen jag vet inte när... skönt att det snart är semester.

Nu är det dags att jobba igen..

see ya!

 
Fan va jag saknar denna killen :) Hör vilken dialekt han har :)

Avslutning

I torsdags hade vi avslutnings-APT med jobbet. Efter det gick jag ihop med dom flesta till kolgrill bar och kök och tog en öl och snacka massa skit. Så kul att träffas utanför jobbet, gör man alldeles för sällan. Efter det mötte jag upp emma och robert i brunnsparken och di åkte ut till hanna i majorna. Satt där en stund och drack några öl och tjötade. Sen blev det chez i vasastan där hanna kände några som var. När dom stängde vid 1-tiden så drog vi vidare i spöregnet, bara det att det var typ stängt överallt. Ända som var öppet var BaBar, så vi tog en öl där, sen gick vi och käka. Sen blev det taxi hem, för klockan var så mkt och sista bussen hade gått för längesedan.


Igår (fredag) så tvätta jag först, sen mötte jag upp emma på hjalmar och så cykla vi in till stan. Vi var på jakt efter bikins... efter 3h letande hittade jag en på H&M (äntligen) Där fick jag även agera bikini-hjälpare åt en kille som hade svensexa.. hehe, men en leopardmönstrad, för det hade han hört att det var inne nu :) Blev även lunch i nordstan ihop med Sanna. Köpte en seglarjacka för otroliga 249:-, som hittat, Men såvidare vattentät var den inte :( Efter shoppingturen cyklade jag och emma till valhallabadet och badade. Vi simma några längder, stod och tveka på om vi skulle våga hoppa från 1ans trampolin, men det gjorde vi aldrig. Sen gick vi in i damerna avdelning och bada nakenbad i kallbassängen, det var asgött :) Sen blev det en sväng in på relaxavdelningen och basta i torrbastu och det hela avslutades med bubbelpool.. så jävla gött... sen hem och möta upp jenny, så gick vi och hyrde film. Blev Daybreaker (som var rätt kass) och så blev det Road to Predition, som var helt ok. Sen var jag helt slut och cyklade hem i världens blåsväder.

Idag lördag är det jobb som gäller. 13-21, så ska snart bege mig....

Grattis Klara baby på din 24-årsdag!

xoxo
Mountaintwig!

Trötter!

bara sover och sover och sover.. blir jag piggare av det? Nej, snarare tvärtom. Tror jag måste bli av med massa extra kilon så kanske man piggnar till lite? Hmmm... men vi tar det imorrn tror jag!



Idag har jag varit ledig, men varit på möte. Efter det skulle jag bara handla lite snabbt... jo visst, börjar bli som min mor. Ska bara köpa lite mjölk och så kommer hon hem med 3 matkassar.. hehe.. tog tid för att jag var på jakt efter födelsedagspresenter till en 2 och 4åring (killar) och det var verkligen inte lätt. Men tror att dom kommer gilla det :) Blev en bok med med bondgårdsungar (föl, kulting m.m) till minstingen och en cd-skiva med Bamses ABC till den stora killen. Han är helt galen i bamse, så hoppas han kommer gilla den :)



Idag blev det korvsoppa med ryskt lantbröd till.. mm.. gott :)

Nu är jag trött och det är dags att runda av dagen!

Sov gott!

xoxo
Mountaintwig!

 

 


Jag lever, men det är knappt!

herreguuuuud vilka intensiva dagar det har varit det sista. I Fredags var det en omtalade Festen 2010 på emma skola. Kan verkligen säga att det var ÅRETS FEST (hittills). Orkmar inte gå in på detalj, men det var röda mattan, röd rök, strålkastare upp i skyn, välkommstdrink, gratis mat, sjukt billigt i baren, liveband, rockbar, innegård med bar... det var helt galet..och just det, kom en bil och plocka upp oss på heden och körde oss till festen.. Jävligt nice :) ska kolla om jag hinner ladda upp lite bildern, annars finns det på facebook.

Lördag:
Efter alldeles för få timmars sömn så var det dags att gå upp igen. Käka lite och sen fixa pastasallad med dressing och åka ut till delsjökollonin för lite knytkalas hos min jobbarkompis. Var jätte trevligt och mysigt, men var ju så sjukt trött och sen blev det så jävla kallt, så vi åkte hem vid halv 11 tiden... hem och störtdök ner i sängen.

Söndag:
Göteborgs största vattenkrig gick av stapel. Så jag, andreas och emma (andreas syster) åkte in till bältesspännarparken och deltog. Herrejävlar vad blöt man blev... "du är ju inte ens blöt än"... splasch.. en hel hink över mig och sen var det igång. Var jäkligt kul. Men det räkte med 30min, sen blev det så kallt så vi åkte hem.. duscha oss varma och sen drog vi till borås för att lämna av emma, passade på att ta en sväng in i borås. Inte varit där på flera år, men allt var stängt, så vi handla lite snabbt på willys och åkte hem. Var förtfarande jävligt trött, men natten till måndagen var en mardrömsnatt. Det kändes som om man inte sovit en blund på hela natten, så när klockan väl ringde 06:20 var jag helt död, lyckades försova mig, men hann till jobbet i tid iaf. Jobbade till 16 och sen hem och laga mat. När klockan var 18:30 gick jag och la mig i sängen, strax efter 19 sensov jag och gick inte upp förrän 10 idag, så 15h sömn var behövligt hehe..

Nä nu ska jag snart iväg och jobba igen..

xoxo
mountaintwig

Zumba!

Väntar spänt medans Zumba the completet package laddas ner till hårddisken.. sen jävklar blir det dansa som gäller. Är ju lönlöst att försöka få en plats på gymmet. Så jäkla eftertraktat så folk sitter vid datorn 24:00 och väntar på att klockan ska slå 00:01 och platserna släpps.. helt galet. Så jag är lite olaglig och fixar det här hemma i stället :)

Igår råkade jag köpa lite mera kläder, bara råkade. Den fina rosa klänningen hängde som en hägrig när jag kom ut från hemköp och gick förbi lindex.. bara...måste...haaaa!! så blev det oxå. Nu får jag absolut inte köpa något mera. Måste ju ha råd att ha semester oxå. Vi åker ju upp till finland i slutet av juli och kommer hem i augusti någongång.. då måste man jag ju ha råd att unna sig lite :)

Idag åt jag frukost på balkongen.. såå gött. Blev kokt ägg, kaviarmacka, saft och nätmelon... mumms!
Till middag idag blir det fläskfilé, ris, sallad och hemmagjord rhode island... godaste som finns! Imorrn tänkte jag försöka göra så god wookade nudlar jag bara kan. Tänk om man kunde få reda på vad kineserna har i sin wook, för det är alltid så jävla gött när man köper det på kinarestaurang. Men har köpt massa olika sojor nu, så får väl testa mig fram. Tänkte ha massa goda grönsaker, räkor och skinka i oxå...mmm.. vad hungrig jag blev nu..

xoxo
Mountaintwig!



You go Lin Yu Chun!!


spontant fylleslag

ja ni, i måndags skulle jag och emma upp på ramberget för att kolla på kvällsolen. Hade aldrig varit där uppe innan, så då tyckte jag att vi skulle köpa md oss lite vin och supa in den fina kvällssolen (hehe där fick jag till det, om ni fattar). Köpte en bag in box för jag har tänkt länge att det kan vara gött att ha hemma om man blr sugen någon kväll... vi traska upp för dom sjukt jobbiga trapporna och backarna, men det var det absolut värt.. guuuud fan fint det var och vilken utsikt! vi satte oss på en sten högst upp och där blev vi sittandes i över 3h.... sen gick solen ner vid 22-tiden och boxen tog slut.. fattar ni, vi dela på 3L vin!! Helt bananas! Sen skulle vi ju ner för berget oxå, lättare sagt än gjort. För när vi reste oss slog ju vinet till som jag vet inte vad.... vi skulle ju naturligtvis gena genom skogen ner.. det har jag fått sota för nu. Kommer till ett dike, Emma skuttar över och jag tänkte göra det samma. Bad emma ta kort för det kunde bli ett ganska roligt ett... och ja, det blev det... ett kort på mig liggandes i diket med bena upp i vädret.. rätt på en pinne till råga på allt... ajajajaaaaajjjj!! Men skratta, det gjorde vi iaf.. vi skratta så mkt så folk trodde nog att vi var höga eller nått.. hehe! Som om inte det var nog med alkohol så var vi ju tvugna att gå till kville och ta en öl, men fick bara i mig en halv, sen var det hem och sova som gällde för att sedan jobba dagen efter... så igår jobba jag 11:15-20, gick kanon.. Idag överraska jag jenny på hennes jobb... vi käkade lunch och jag köpte en glansprodukt till mitt hår.. jättebra, man får superfint och glansigt hår.. :) Nu har jag precis lagat mat till gubben, och eftersom att våran spis är felkoppla och så jävla seg så han jag putsa alla fönster, både in och utsidan.. det ni! sen så är jag jävligt effektiv av mig oxå :)

Nu ska jag ut på balkongen och läsa tidningen och sola innan det är dags att åka till jobbet, sen är jag ledig fram tills måndag... så jävla gött!

Nu kommer bilder :





Andreas har lagt trall på balkongen


Det här kom på posten idag, tror ni jag blev orolig elle? tusen tankar vandrade runt i hjärnan, va fan har jag gjort på fyllan nu då, tänkte jag!! Men det var inte alls något sånt. Kommer ni ihåg när jag skrev att jag blev lurad på tradera. Betalade 500kr för lips till xbox, men fick aldrig nått. Gjorde en polisanmälan, men hade helt glömt av det. Trodde det var nerlagt för längesedan, men tydligen inte förräns nu..

2.3.
1. köpt en fotlänk idag. Har jag inte haft på säkert 10-12år.
2. sprayglans
3. min underklänning från ellos med inbyggd BH (som satt jävligt konstigt, men kostar nog mer att skicka tillbaka den än att köpa en)

xoxo
Mountaintwig

RSS 2.0
Test