Tjejhelg

Har varit hemma med andreas 11åriga lillasyster hela helgen, medans andreas har varit på enduroläger i tibro.
I fredags hade vi myskväll. Jenny kom hit, vi käka tacos, kolla film och hade det gött. Såg The love song, helt ok film.

Lördagen var vi på universeum. Där hade jag inte varit på 5-6år och det var mkt mindre än vad jag kom ihåg, men då var iofs sience park stäng :( dåligt, ver ju det jag hade sett fram emot mest ju. Tyckte dom kunde ha skrivit en skylt innan man betala. Jaja, kom väldigt nära dom små aporna, men jag vågade inte klapp hehe :) Då hade jag väl varit en fingertopp mindre nu... Efter det mötte vi upp emma och så gick vi till ching palace och käka kinabuffé. Det är ju jävligt gött där, men otroligt dålig service. När vi kom dit var allt friterat slut, så käka nudlar, biff och bambuskott.. när vi skulle hämta mer var det slut igen, sen tog det 15 jävla minuter att få ut nya! så snacka om att dom käna pengar.. 100spänn för att äta sig mätt på den billigaste maten.. ris och nudlar... DÅLIGT CHING PALACE (nu är det synd att man inte har 100,000 läsare/dag hehe) Efter det titta vi lite på stan och sen gick vi och såg Shrek - nu och för alltid.. den var bra... men bästa av allt var nog att det var sista filmen. Började änna bli förmkt av det goda :) Efter den dagen var jag helt slut. Hem och decka i sängen och kollad på The runaways, en film om Joan Jett och cherie currie. Dakota Fanning och Kristen Stewart var grymma som skådespelare i filmen.. gillar dakota skarpt. Gjort ända sedan jag såg henne som liten. Vilken talang tjejen har!



Söndagen åkte vi ut till Gunnebo slott och gick på jordens mat-marknade. Var väl inte så värst mkt att ha. Men fick smaka på chokladmaränger, jordgubbssorbe och goda ostar m.m. Sen blev det en sväng till frölunda torg där jag inhandlade en halsduk och så käka vi på McD´s... sen hem och vila för att sedan hämta andreas i torslanda på kvällen.. Idag har jag jobbat 8-16 och haft en konstant huvudvärk, men nu när jag kom hem släppte det och jag blev jävligt trött.. är ensam nu och det är rätt gött.. så ska passa på att vila lite och göra lite andra grejer tex uppdatera bloggen ;)



ha det gött!
xoxo
Mountaintwig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test