familjen på besök

vid halv 11 var mamma med resten här.. fick lite presenter.. vi fika lite med kaffe och smörgås.. sedan åkte vi in till stan och tittade lite. Käkade fläsknosiette med pommes och beainersesås.. hur görr som helst. Åkte ut till havet och badade. Hur varmt och skönt som helst. Men sen började det åska som fan, så vi åkte hem till oss igen och käkade glass med kolasås och chokladtrössel :)


lilleby

häromdan var det nog rekordvärme när vi kom ut till bilen. var tvungen  att ta kort på det :)

hitta massa gamla bilder

kan ju vara kul aytt lägga upp :)


Kronan 2005

Personalfest valand 2006

Vid jul på preem

2007?

kortedala torg :)

nyår 2006


Pimp and slutparty 2006

Puss :)

vilken värme!!

ja det är ju synd och klaga. Men man kan inte göra så mycket annat när det är så varmt att man vid minsta ansträngande rörelse svettas floder!! Ett under att vi klarade av att gå på stan idag.. jag och JENNIE (rättstavat nu va hehe). Men det var fan så mycket goare inne än ute. Köpte med mej en sallad hem och kollade lite på tv. Självklart så somnade jag. Vill poängtera att vi har en skinsoffa. Ni kan tänka er hur det kändes att vakna i den när solen hade legat på ett tag.. Phuu.. fick nästan panik. Men nu börjar jag så smått at få tillbaka min normala kropstemperatur. Ska åka och bad med jennie vid 8. Ska bli skönt med ett kvällsdopp. Fast dom går ju ut med en stor åskvarning nu i hela västragötaland. Men jag har inte hört nått på några timmar, så det är nog lugnt. Det springer runt en liten tvestjärt runt mina fötter. är lite orolig att den ska hugga tag i min tå.. haha..

Nu har andreas beställt en säng från MIO. det blev en kontinental för endast 17.. han är inte klok. Men nu lär vi väl ha den bästa sängen i hela kvarteret :)

                                            


Det händer så sjukt mycket nu, så jag funderar på att skirva upp allt.. kanske skulle göra det här

Tis: familjen på besök
Ons: fika med sandra och strosa runt lite. Syrran kommer ev på kvällen
Tors: hitta på nått roligt med ida
Fred: Jenny och stefan kommer. Käka ostbricka och dricka vin. kanske gå ut?
Lörd: Tiina och Nina 50års fest i hällesåker
Sönd: ör det nog äntligen lite lugn och ro. kanske umgås lite med andreas :)
  
                      
Jag jävlar Måndag 4/8 möte ams 10:15 får jag fan inte glöma av :/

sol och bad vid havet!



Åkte ner till hällsvik idag och solbadade. hur gött som helst. Fick en lätt shock när jag råkade få in vatten i munnen. Glömde av att det var saltvatten vi badade i nu :) Om jag inte var röd innan, så lär jag ju vara det nu iaf.. haha.. åkte hemoch grillade och sen traskade jag iväg hem till jenny. Vi bor tio minuter ifrån varandra, men jag hade fortfarande inte sett deras nya lägenhet.. dåligt!! men den var jättefin. Vi gick och hyrade He´s the gril. Den var helt oki. Vid 12 fick andreas komma och hämta mej. vågade inte gå i mörket själv :/ Så nu har jag rensat skafferiet och kylen och plockat iordning på lite papper.. dax att gå och lägga sej nu tror jag.. ska upp och tvätta imorrn vid 10. sen ska jag och jenny åka och köpa bh.. kul va haha!

natti natti

Hem till klara

i onsdags åkte jag hem till klara. Vi åkte och bada och fixa lite med hästen. Meningen var att vi skulle rida, men Biggan har fått en böld på benet, så det gick ju inte :( Vi flängde runt lite överallt. På kvällen kolla vi på en skräckis One missed call. Rätt bra faktiskt. Igår åkte vi och bada igen i Hawaiihålan. lätt den bästa badplatsen. Sen åkte vi hem och grilla och drack vin och sen blev det även en skräckis till. Barnhemmet. den går på bio nu, men vi kollade på den italienska versionen från 2007. Den var så där, rätt långdragen. Idag fredag ska åka och bada igen :) väntar på att emelie ska komma bara. Måste åka förbi stallet igen. Ska nog köpa oss badmaddrasser som vi kan flyta omkring på.. gött..
Imorrn kommer min far och hans kärring och hennes äldsta dotter och hennes kille (herregud vilken mening) Vi ska gå på liseberg. Frågan är bara om man kommer att klara av det i denna värmen? återstår och se.. nu ska vi dra här..

puss hej


Ikaros lite trött :)

Hawaiihålan


högt! men värt utsikten :)


det är jävligt frustrerande att försöka sätta ihop en grill när man är sjukt hungrig!

Grattis Linda

tack tack! japp då kan man i ärlighetensnamn säga att man är 22 nu då :) 22 den 22:e hehe. Andreas överraska mig med att lägga två presentkort i kylskåpet.. Gulligt :) Så vi åkte genast iväg till allum, där jag hittade mig ett par jeans på gina och en sporttopp och ett paraply på h&m.. nu har jag lite pengar kvar att spendera :) Vi åkte även runt och kolla på sängar. tror vi har hittat en nu. Blir kontinental iaf. PÅ eftermiddagen grilla vi och gick sen och såg Hancock. Hur grym som helst :)
Det blev en lyckad födelsedag :)

varbergcruising

efter att ha festat torsdag till lördag så var det bara att gå på det igen på lördag kväll. klara och gänget plockade upp mig i kortedala. sen bar det va ner mot varberg. samma väg som jag 3 timmar tidigare hade åkt för att komma hem från sjöbo. lite segt var det. vädret var helt oki. Fram till nio, tio kanske.. då började det spöregna.. jag ocj klara springer som idioter ute i regnet för att hitta våran bil. Efter typ en halvtimmes letande i spöregnet hittar vi till slut bilen. Då såg vi ut som dränkta katter båda två. sen började mardrömsresan hem... så jävla kall och blöt. måste ha varit helt nerkyld när jag kom hem. INte undra på att man sitter med en dunderförkylning nu.. brrr


pisseblöta


godnatt


skåne 3 dagar

var hur trevligt som helst. Vi åt och drack och gick på marknad. var nere i sjöbo. det var jobbiga 30 mil för det var så varmt. men det är lätt värt att åka ner nästa år igen :)




småpojkarna leker :)


sista dagen idag då

Sista dagen på shell idag. Var lite sorligt faktiskt. Men jag håller tummarna för att jag kommer att få komma tilbaka. Beror lite på om chefen får jobbet på volvo. Då finns chansen att jag kan återvända. Men just nu behöver dom ingen mera hjälp. Ska passa på at vara lite ledig nu innan jag drar igång med något nytt. Imorrn åker vi till Sjöbo i skåne. Då blir det till att gå på marknad och dricka en jävla massa öl i 3 dar hehe.. Sen så är det ju även cruising i varberg till helgen. Är allt bra sugen på att åka med klara dit. men får ju se lite hur jag mår efter skåne.. kan nog bli kämpigt hehe :) Nästa vecka ska jag försöka att komma iväg till Hagfors (värmland) Vore hur gött som helst om det fanns en stuga ledig. Bara ta det lugnt. dricka lite vin vid vattnet. Ut och paddla kanot till badplatsen eller kanske fiska lite :)

Göteborgarnas mardrömsvecka är här!

japp, då var det dax för den årliga mardrömsveckan. En vecka som jag tror dom flesta som är bosatta i göteborg bävar för. Det är Gothia cup... alla dessa jävla människor överallt. Då menar jag vekligen överallt. Dom invarderar göteborg. Det är hemskt! Som om inte spårvagnarna redan var knökfulla innan, nu är det minst ett fotbollslag extra på varje vagn.. det e hemskt, det e verkligen hemskt!!

just det ja

jag har ju äntligen skaffat mej en ny mobil.. En sonyEricsson walkman 910i. Hur grym som helst. Kan göra allt på den typ. :)


pinsamt

skulle in på öb och köpa shampoo efter jobbet.. och som vanligt så blir det ju aldrig bara det man ska ha som man får med sej till kassa.. utan det blev lite annat smått och gott. På öb så har dom en förmåga att alltid ha en kassa för lite öppnad, så  det var ju bara att börja köa.. väl framme när jag ska betala så står det medges ej. SÅ PINSAMT!! då har jag glömt att föra över pengar.. så jag fråga om hon inte kunde parkera mitt kvitto så länge medans jag förde över så kunde hon ju hjälpa andra under tiden. M;en det gick tydligen inte om man skulle betala med kort.. Så det vra ju bara att ta upp telefonen och ringa snabbt som bara den. Kön bara växte bakom mej, hur pinsamt som helst. Men som tur var så var det inget som krångla så det gick ganska smidigt. Sen skyndade jag mig ut till bilen och drog hem :)

Grattis Älskling

hela ett år äldre nu då :) Överrska med god mat. Blev något alldeles speciellt, något andreas tjatar om jämt.. det blev fläskfile :) mm med råstekt potatis, grönpepparsås och hot n´ spicysallad.. åh gud vad gott det blev. Så blev det operatårta till efterrätt, men blev så jävla mätt av maten, så det blev typ bara en tesked med tårta, får väl äta lite idag istället :).
Idag fyller min styvfar 43 och min kusin (vars barn jag ska bli gudmor åt)  21.. och snart är det min tur :)




tjo

sitter hemma hos mamma och torbjörn nu.. dricker lite öl och väntar på att maten ska bli klar.. vi har gjort grillspett,, grillar lax och potatis.. kommer bli så jävla gott.. såååå hungrig.. andreas har fixat pappa stacket idag.. eller inte allt iofs.. pappa beställde hem typ 45meter för lite virke.. puckhead!! haha! Så jag har glassat på landet nu i helgen.. har hela pappas hur för oss själva.. nu ropar mamma att jag ska plocka fram dom goda såserna vi gjort.. så det är väl bäst att lyda order!!

laters folks

var det zlatan?

                                        

Satt på 29:ans buss imorses runt 6 tiden. i åker igenom lundbytunneln och då kommer en liten silvrig sportbil och kör om oss. På bilens reg.nr stod det Zlatan1. Tänkte att det behöver ju inte betyda att det är han. Men det som verkligen fick mej att fundera var när det efter "zlatans" bil kommer en svart minibuss med tonade ruter. En typiskt sån som hemliga agenter har i filmer :) Då tänkte jag att det kanske var hans livvakter? :) Har funderat på det hela dan utan att få något svar. Inte för att det spelar någon roll egentligen, men det hade varit lite roligt. Jag mejlade in till Rix fm till vikarierna istället för morronzoo. Det roliga var att dom läste upp det i radion :) hehe.. dom blev oxå väldigt nyfikna på om det möjligtvis kunde ha varit zlatan eller inte. Så dom skulle ringa sina kollegor i göteborg och kolla. Så vet, imorrn kanske jag har ett svar haha

grr...

hade nyss skrivit ett inlägg och när jag skulle publicera det så blev det error.. grr.. nu tänker jag fan inte skirva om det bara för det!



RSS 2.0
Test