Partytorsdag med Stino

jobba och hade möte till 19. mötte stino inne i stan vid halv 8. käkade på bryggan, Blev ungsgrillad lax på en salladsbädd, med kall dillsås och rostade rotfrukter. til det slankt den ner 2 kalla öl :) Vidare till Babar.. happyhour! ;) 1 öl och 1 cider. vidare till rose and crown. Piggelindrink.. karaoke (summer of 69).. en vodka redbull... över till nivå (partystället nummer 1) Tjöta med vakten. beklagade oss över hur dyrt det var och hur mycket pengar vi redan hade gjort av med.. efter att ha stått och tjötat i 20 min, fårgar vakten om vi har 20kr till gaderoben.. ja svara vi, utan att fatta varför han fråga, Då öppnas en dörr på sidan, så vi straska förbi kön och kassan, så betalade endas för garderoben.. hahaha!!Grymt! så på Nivå var vi hela kvällen/natten. Sen hem till mej på efterfest.. gick och la mej når klockan var 10 på morgonen för att sedan gå upp 2½timme senare. Då kom klara och det var full rulle igen. Åkte och klippte oss, eller jag rättare sagt. Klara slinga håret. In til stan och käkade.Klara köpte en BH och lite smycken, och så köpte vi ett best friendshalsband.. så fint var det.. hihi.. Åkte opch hyrde film och köpte godis. Hyr inte Flyga drake, den sög balle. satt och tjöta ett bra tag (ovanligt, vi kan verklgen inte konsentrera oss på en grej klara hihi). sen åkte klara hem vid 12 och jag gick och la mej.. stensomna!! :) nu är jag uppe igen och ska snart ta tåget till trollhättan. där hämtar andreas mig och så blir det resa hem till pappa.. kalas! ja det var mina dagar. nu kommer det lite bilder.




nu är det snart klippt

jupps. imorrn kommer klara ner. vi ska åka och klippa oss och klara ska göra slingor :)
Ska snart åka och jobba. väntar på at stino ska svara om hon kan ses inne i stan ikväll, käka och ta en öl. är själv hemma tills på lördag nu. så tråkigt att fixa mat till sej själv. trevligare att träffas ute. bryggeriet har ju bra mat, och så är det ät 2 och betala för 1.. alla tiders!! svara nu stino så jag vet ;).. Nä nu måste jag fara!

Grattis josephine och patrik till er lilla pontus!

laters!

P.s hur går det med min låt tonyboy??!! ;)

mysa♥

ja kan det komma att bli en mysfredag? känns som om man har lovat en massa folk tusen grejer och så händer det tusen grejer samtidigt. man kanske skulle dra täcker över huvudet och aldrig gå upp. slipper man svika nån ;/ nä men så farligt är det inte. emn det blir lätt så när man har sin första ledighet efter många dagar av jobb.man vill passa på att hitta på saker med så många som möjligt. skall ju till pappa på lördag oxå. känns sådär.. klart det ska bli kul. men min enda lediga helg (då jag är ledig både lördag och söndag) i år... well well..

Vore kul om så många som möjligt kunde följa med på jul på liseberg. stino har accepterat. emma kunde inte, nu väntar jag på svar från sandra, klara och jennie.. Just det jag kusinjenny, du har kommit hem från stockholm då va? du får jätte gärna komma ner oxå då :)

♥♥♥♥♥With all my love♥♥♥♥♥

vilken kväll

jag tar tillbaka det jag skrev tidigare. gick jätte bra att jobba med dom två personerna. Hände en ganska stor insident på jobbet igår. Fick vänta på trygghetsjouren i 1h20min.. så jag var inte hemma förrän vid 23 igår.. jösses vad trött jag var då! Vad kul det kommer bli om vi ska börja jobba ihop sandra :)
Nu är sanna påväg hit. har bakat en äpplepaj som vi ska fika på, mumma! :) Ikväll ska vi nog på lägenhetsvisning ute på backaplan. Men det är väl kanske inte rätt tillfälle att köpa en lägenhet nu, om andreas måste gå från jobbet. Dom ska varsla 50 medarbetare på NCC i göteborg och 25 lite högre folk :/. Andreas ligger på 30:e plats nedifrån av dom som har kommit in sist. Så chansen är ganska stor att han måste gå. Men då drar han till norge, så jag blir gräsänka :( nån som vill bo hos mej under tiden?

nu måste jag bära ner den stationär datorn i källare. fan va gött att bli av med den från sovrummet :)

Pussa

Helgen!

Fredag:
Min enda ledig dag på nio arbetsdagar. Riktigt skönt :) Tommy och Stino kom hit på kvällen. vi drack vin och grogg och tjöta massa skit :) sedan körde Johan mig till chalmers, där det var den årliga levande schakalerfesten :).. Tjöta med massa folk och drack några cider. Tog en taxi hem och kunde gå och lägga mej när klockan var 1. var rätt glad för det dagen efter. skulle jobba hela helgen.

Lördag:
Gick upp ganska tidigt. Fixade en brakfrukost och bakade t.om äppelpaj :)!! sen gick vi ut och gick i det fina vädret. var ute i 1h40min. Hur skönt som helst. Åkte ut till bäckebol och tittade på massa möbler. käkade på coop.. älskar deras mat! Sedan iväg till jobbet.

Söndag:
Riktigt jobbigt att komma upp på morgonen. jobba 8-17. men mitt på dan gick det bra. På kvällen bunkra jag upp mej i sängen och spelade bingolotto. Men det är nått jag kommer bojkotta hädanefter. För det första ska Lotta Engberg bort och flr det andra är det inte bingo längre. dom bara tjöta. spelade 3 bingo och jag lovar och svär när jag säger att dom bara lotta ut 4 resor på lottnummret. sen var det inget mer!!!! jävla fiasko!

Måndag:
13-21 med dom två personerna som jag minst tycker om och den tiden som jag hatar :/


totally random

har fått tummen ur att ladda över alla bilder från mobilen till datorn. så detta inlägg kommer att bestå av en massa bilder :) Ska jag vara ärlig så tycker jag det är roligast med en blogg med massa bilder :P
Here we go!
 nä det är väl klart som fan att internet ska krångla,... JÄVLA COMHEM!!!


Åkte förbi en lastbil igår som var täckt med alla Iceage figurer, hur grym som helst :)

Dasiey och Whitey. pappas söta hundar!

Sept vs Nov. Kan man bli mer deprimerad :/

Vilken kille :)


helt kass

ja jag har varitr  så himla trött det sista. Idag börjar jag inte förrän 13 så jag var ute och gick. gick ner vi kolonierna och gick runt på kvibergs enorma kyrkogård. Nu när jag kom hem för en liten stund sedan känner jag mej helt kass. Kallsvettas, skakar och har ont i halsen. Undra var detta kommer att leda. Ska ju på levande schakalerfest på chalmers imorrn. Vill ju inte missa det :/
var och hämta min leverans igår.Family guy season 1&2. nu väntar jag på LV-väska och klocka :) hoppas den kommer idag, så jag kan ha den imorrn :)

Tony, jag sa ju att jag skulle tjata i varje inlägg. och då sa ju du: "gör du det så lovar jag att skriva en låt" hihi ;p
Om det är någon som behöver ett liveband på sin fest/bröllop eller vad man nu vill ha det till, så rekomenderar jag www.nastbast.se   !!!

kanske käka lite innan man drar iväg till jobbet.

pussa

(när fan kommer snön till göteborg!!)

why the silence?

jo för att comhem suger kuk!! Ena stunden funkar telefonen och i nästa stund inte! Nu ballar internet ur oxå, så jag fick skriva om detta inlägg!! Va ni än gör. skaffa INTE COMHEM!!!!

Hur går det med min låt Tony?!! ;)

Torsdag-Söndag

Torsdag:
Jobba till 17 sen iväg med tåget till falköping. Åkte hem och hälsade på min kära kusin och gudmors lilla älskling Alva! Verkligen sockersöt!!! bilder längre ner. Bytta blöja (vilket var helt onödigt, för 5 min senare skiter hon ner hela sig typ, men inga skitar som jonathan iaf haha!) Matar henne och sen somna igen (mata med flaska, bäst att skriva det, annars får jag väl en massa kommentarer hehe)

Fredag:
Skulle lämna kläderna i skövde, men fanns ingen tid. nästa fredag, men då får T-J åka med det istället. Käka världens godaste middag. Lax med pressad potatis och nån hemmagjord sås.. så jävla gött :) Drack lite vin och kolalikör (yummie). Sen kom tony och hämta mig, typ vid halv 11 eller nått ;) ser fram emot min låt Tony! ;)
satt och tjöta, drack öl och lyssna på musik. trevligt :)

Lördag:
Lite halvsleten och dax att åka hem till götet igen. jobba :/

Söndag:
Jobba 8-16. Grilla fläskytterfile, klyftpotatis och beainersesås.. mummmm!


KarateKid :)


lunchat med Stino

mycket trevligt. satt nog på mitt kök i över en timme. Stino käka kyckling och jag köttfärsås. gott!

snacka om att jag blev förbannad igår. Den väskan som jag har laggt upp en bild på gick ut 21:49 igår. jag sat beredd på att buda över om det skulle behövas, men samtidigt var det ju DH på tv. tror ni inte jag fastna i det och missa tiden med en minut. väskan gick för 5kr mer än vad jag hade lagt *grr*.. jävligt surt. men nu har jag lagt på en liknande och en lacosteväska. får se om jag får någon av dem :) vann iag säsong 1 o 2 på family guy till andreas.. 220kr skitbra! :)

Köpte en jävligt gammal flm nere på hemköp.. Hell´s angels on wheels från 79 :) Jack Nicholson spelar i den. han kanske är max 30år eller nått.. den är verkligen B, men ändå jälvigt rolig med alla dessa pålaggda ljudeffekter.. däcktjut på grus osv. haha!




välkommen Alva!

igår 22:30 blev jag gudmor för andra gången !!!!! :) allt har gått jätte bra (vad jag vet, inte pratat med hanna än) Alva väger 3750g och är 53cm :) ska hem till dom på torsdag eller fredag. då kommer jag att ta kort som ni får se sen :)

i helgen var vi hos pappa.. jätte trevligt. vi åt lövbit och hasselbackspotatis, drack öl och sen bowla vi i kvänum. pappa vann överlägset, han är fan grym på det sen kom andreas. eva, jag och sist ida hehe looser!

snart blir det sängen. sjukt trött. får inte mycket sömn när man sover två personer på en uppblåsbar madrass :/


fan va nice

den 28:e januari bär det av på partybåten nr.1 Cinderella!! ska bli så jävla kul, eller va säger ni Klara och jenny :) Någon mer som är sugen på att åka med?

besatt

ja klara, var du tvungen att visa mej hur tradera funkar.. nu har jag nog suttit här en timme. men har bara budat på en väska än så länge. Uppe i 59kr och jag leder haha, man den auktionen är inte slut förrän den 11, så det kan nog hända endel. måste vänta tills jag får lön så jag kan buda på lite ed hardy-grejer :)

klätterdome

satan va kul det var, men vilken mjölksyra i armarna och va högt det va!!!




förslag till nya ord...

by Klara: Jaduså! hahaha!!! fast ingen vet vad det betyder, inte ens skaperskan själv ;)

skratta och njut!!

ja fy fan, skrattar lika mycket än när jag ser bilderna.. haha! Klara, it´s payback time ;)




haha nice eller vad tycker ni? ;)





bye bye!

jag vet att tatueringen ser lite rolig ut. klara ska sätta dit ett litet till, nästa gång är det min tur att tatuera klara, tycker synd om henne :)

välkommen Jonathan!

välkommen till världen lilla Jonathan! Den 31 Oktober 23:15 fick Jennie och Mikael äntligen sitt efterlängtade barn! Ocj Stino fick ha sin födelsedag ifred haha! Vet inte än hur allt har gått och så, men hoppas att Jennie ringer när hon har ork :)

Nu sitter jag här hemma hos klara med en öl i högsta hugg :) borås blev av iaf. Klara fick tag på en jävligt dyr hundvakt. ca 10-12000, nänmligen BlåStjärnan i göteborg. Fick åka in med Ikaros igår kväll vid halv 7 med troligen en bogledsluxation, han skulle bli inlagd tills på måndag, men så ringde dom imorses och det visa sej bara vara en inflammation i leden (eller nått sånt). Så nu blir det nog en tripp till göteborg imorrn på bakfylln :) men då slipper jag ju åka tåg iaf :) fast biljetten redan är köpt. men jaja..
Klara och jag har lite planer på att göra en vänskapstatuering ikväll :) men vi får se. har bara två patroner hemma och nisse ska oxå göra en tatuering (inte våran vänskap hehe), så vi får se. nä nu måste jag sätta fart. ska åka om 2½timme typ..

puss hej!

RSS 2.0
Test