ingen bebis

nä ingen bebis inatt heller :( nu var jag helt hundra på att den skulle komma. både jennie och mikael var så säkra på det. kommer den säkert inatt bara för att jag inte kan köra :(
Håller på och tvätta nu. finns det nått mer irriterande än när folk har lämnat kvar sin tvätt i torktummlaren. nu måste jag plocka ut den sen. tänker kasta allt utanför dörren. säkert våra idiotgrannar ovanför. snart ringer jag störningsjouren. tror inte dom vet vad en normal samtalsnivå är, iaf inte klockan 3 på natten och vem fan damsuger halv6 på morgonen!!!! IDIOTER!! Hittade en bild på min tatuerare, får se hur många det är som känner igen honom. han är faktiskt duktig, men misslyckades totalt med min. han kör på fri hand. pernillas och evas blev bra, men inte min :( men den skall snart göras om. Nä om man kanske skulle ta och spela lite på www.king.com helt besatt av vissa spel där hihi!


Robinson-Kenny

i väntan på bebis

ja, igår var jag vaken till halv 3.kunde inte somna, för jag vänta på att jennie skulle ringa och säga att det var dax. men det blev aldrig dax. lyckades försova mig 2 timmar stället :) men han ändå till jobbet. var helt hundra på att det var farsdag på söndag. men hitta inga kort. var tvungen att ringa mamma och fråga om det verkligen är nu till helgen..nä, då är det ju fan nästa söndag!! tur att jag inte han och skicka iväg några kort :) med några menar jag till både min far och min styvfar. tycker synd om honom, för han har ju inga egna barn att få kort ifrån. han har ju tillhört familjen i 10år nu, mina syskon har levt ihop med honom längre än med våran far :/ så jag tycker att han är värd att firas ändå :).....


prata med jennie förrut. Hon börjar få kraftiga samandragningar nu (kan man säga så hihi) så inatt kommer det nog en bebis. jag har lagt fram kläder och är beredd på att åka när det väl gäller.

fattar inte vad som e vad, men det ska nog föreställa jennies och mikaels barn :)

prata med klara förrut, så imorrn anländer jag till vårgårda 14:40.. ska bli jättekul att ha en hel helg att umgås på :) var längesedan :) vilket jag säkert redan har poängterat i ett tidigare inlägg :)... blev många smiles nu haha!.


00:27

www.youtube.com/watch?v=8Bof93WagjM&feature=related

www.youtube.com/watch?v=DmHuBLHjN2s&feature=relate

www.youtube.com/watch?v=Y2mAj6ceJF8


ignorera videorna, lyssna på musiken

00:07

och jag fick gå upp ur sängen. kunde inte sova! så jävla jobbigt. sitter och tittar lite på internet, men hitttar inget intressant ;/ försöker ändra så att inte "touchmusen" ska vara så känslig, men lyckas inget bra. väntar på jennie ska ringa och säga att det är dax, men kommer nog inte hända inatt. jag lär ju aldrig kunna somna, så det hade egentligen varit bäst om det hände inatt, men men :) segt bara att man ska upp och jobba imorrn, men det är morgondagens bekymmer... well well! får väl krypa ner i soffan och kolla på tv1000, går väl rätt så bra program nu efter kl24 :) haha, nä det får bli discovery channel!

laters. pussa

mitt egna recept :)

Wook med kyckling och äggnudlar:

Ingredienser:
Morötter
palsternacka
rödlök
minimajs
champinjoner
sockerärtor
brysselkål
zucchini
paprika
lime
färdiggrillad kyckling
äggnudlar
GoGreen salsa

skiva morötter, palsternacka, rödlök, champinjoner, paprika och zucchini i tunna skivor och lägg i en skål. häll i resterande grönsaker,förutom limen. värme upp olja i en wookpanna och häll i grönsakerna. pressa i en halv lime och krydda med salt, peppar och vigeta. värme på ett tag, ca 10-15 min. lägg i den redan färdiggrillade kycklingen och låt stå en stund. rör om då och då. koka upp vatten och häll i nudlarna. drag av från plattan och låt nudlaran ligga i vattnet i ca 4 min. häll av vattnet och servera sedan med gogreens salsa av kidneybönor och majs.

bon apetité!


vilken dag!

som jag skrev tidigare idag så skulle jag följa med jennie in till stan och det gjorde jag. vi var inne i massa affärer. åkte till bm i gamlestan och sen till bak in till stan. Mötte upp stino och gick och käka på favvostället nr1. Jensen`s Böfhus. så jävla gött :) sean blev det mer shoppping, men inte för min del. hittade iofs en jävligt snygg jacka som jag vill ha. men har inte riktigt råd med den denna månad. vilket är jävligt surt, för just nu har jag syrrans jacka, men den lär hon ju vilja ha tillbaka nu när det börjar bli kallt ute.får se om jag inte kan få ihop pengar till den ändå :) ska vänta lite. surt att göra slut på alla pengar i början av månaden :/. Iaf sen hämtade andreas upp oss på centralen och vi åkte hem och dumpa av honom. drog vidare till öb och sen willys. jäVlar vad vår lilla bil blev full packad. Tänkt er tre tjejer som typ "stor handlar" och sen knökar in alla påsar i en liten citroén plus att vi skulle in oxå :) Jennie är ju inte precis liten just nu. Snarar rikgtigt höggravid med en mega mage hihi! gick jävligt segt upp för backen, men det gick :) han precis komma hem och packa upp allt och en snabb dusch. sen började desperate housewifes.. vilket jag absolut inte ville missa :) och det var tur det. vart jävligt bra idag :) jaja nu börjar andreas släcka här och sänka ljudet, är nog en liten pik på att man kanske skulle avsluta här och gå och lägga sej. men behöver ju inte gå upp förrän senast halv 9 imorn, så jag kan ju vara uppe ett tag till *s*... men men, så tråkigt att vara upp ensam.. blir nog sängen.. men först hoppas juag på att bli lite hungrig så jag kanb äta min avoccado med keso.. mumma. tjejerna på jobbet som lärt mej äta det :) nä nu måste jag gå och lägga mej.

God Natt!!
pussa

diverse

ja det här med www.yearbookyourself.com var verkligen en rolig grej.... fan vad jag har skrattat :) Idag är jag ledig, vart så skönt. ska snart r åka med jennie in till stan och sen till bm. Har bakat Märtas skurva chokladkakor.. mumma :) Fått mitt schema nu.. göttans. ledig hela julen, men jobbar både nyårsafton och nyårsdagen. så det blir en lugn nyår i år. kommer nog att fira den med jennie om dom är hemma vill säga :) Sandra det är fixat så att jag kan vara med på din lussefest :) ska bli jätte roligt :) På fredag åker jag till vårgårda. Ska leka med klara hela helgen.. ska bli sktkul att träffas igen. På lördag blir det nog fest i borås. westernfest. hitta mina boots i garderoben förrut :) Håller på att resna lite. ska lämna in massa grejr till andreas farmor, som är mycket aktiv inom rädda barnen. sakerna ska sen säljas på loppis nästa helg. Känns kul att dom gör lite nytta istället för att ligga och skräpa i skåpen. så om det är det nån som vill bli av med lite grejer, så säg till så kan vi ta med det :) Ikväll blir det nog gruppträning med stino. ska kolla vad det finns för pass. meningen var att vi skulle träna igår. men hade så mycket att göra efter jobbet, så det hans inte med. så får bli idag istället. hade lite ångest imorses för att jag skulle jobba 10:45-21 imorrn, men så ringde helene och sa att det blev ändrat. synd med pengarna, men skönt ändå. skitjobbigt att jobba det passet.

ny måste jag fixa iordning mej. jennie ringer nog snart och säger att hon är klar. här kommer en bild på brorsan :)


ja nu var det ett tag sedan sist

jobbat hela helgen. så det har inte riktigt funnits tid till att sitta här. Igår var andreas och sålde vårat Wii :( men köpte en bärbar dator istället :) gött.. Jävla massa finneser på denna.. och så är det vista oxå.. suger balle.. men ska nog lära mej det snart. Våran "touch" mus gör så att jag snart får ett phsykbryt. Är skitkänslig, och jag har en förmåga att slå i tummen iden när jag skriver. så det kommer garanterat bli endel fel som jag inte orkar rätta till :) fan nu lossna i:et??!! hmm.. hehe.. festa till det lite med stino, tommy och mikael i fredas, lägger upp bilder sen när jag har lärt mej hur man gör :).. vi måste skaffa trådlöst internet oxå.. blir tokig om det ska ligga massa sladdar överallt... räcker redan med den jävla oredan av sladdar vi har i hörnet va storarummet :) Ska snart iväg och jobba, ska ha ett möte med Helene först. Ska börja gå på schema.. gött, kan man planera lite bättre :) fas nackdelen är att man måste ju jobba helger nu om det står på schema. det var fördelen med inringning, man kunde bara säga att man skulle göra nått påhelgen.. men det ska bli skönt ändå.. kanske man spar lite mera pengar :)

Igår upptäckte jag att jag inte kunde gå in på era bloggar. måste kolla om det funkar nu. om inte blr jag jävligt irriterad.. måste funka ju :)

Laters!
Pussa

hahaha får fan ont i magen!!


yearbook ´54

yearbookyourself.com

känns som om jag är döende!

å herregud. Sån träningsverk jag har!! Igår var jag och Stino väldigt hurtiga. Vi var och tränade PowerMid :) Passet var bara 30 min, så vi tänkte att så jobbigt kunde det ju inte vara.. men det skulle vi aldrig ha sagt.. fy fan!! snacka om att känna sig som ett kylskåp :) Men vi ska dit igen på onsdag :) visst Stino ;)

Idag ska jag på kalas. Tommy fyller år. Käka Jennies goda kladdkaka.. mums!

POWERmid ( core ) - Ett förkoreograferat corepass framtaget av sjukgymnast, naprapat och PT för att ge och passa ALLA. Här arbetar vi med bålmuskulaturen -fokus mage, rygg bäcken samt höftled och axelled. Perfekt att kombinera med ett konditionspass.

                                                 


Tiden går!

ja jösses vad tiden går fort. Ska försöka summera lite kort vad som har hänr den senaste veckan..

Tisdag:
Jobb och leka med sandra :) var jäte kul att träffas igen. Får vi göra om oftare :)

Onsdag:
Jobb.

Torsdag:
Äntligen ledig. Åkte hem till vånga vid 12. En lugn kväll. Var och hälsa på mina kusiner. kolla på massa film. rätt trött efter att ha jobbat så många dagar i rad :)

Fredag:

Erik och Johan Fritioff


After hunt i bygdegårn. Mamma och jag drog dit. Sjukt lite folk. Träffade Johan och Erik som är ungefär jämngamla med mej. Erik iaf. Tröttnade och for till skara. Taxi blev det :) Johan drog till tjejen i lidköping. Jag och Erik drog till Enjoy. sedan bowlingen, Enjoy igen och till slut victors :) var en rolig kväll :)

Lördag:
Bakis!! Meningen var att jag skulle gått ut i lidköping. Men sket i det. KOllade på film och var chaufför. Jag, mamma och T-J åkte in till canton i skara och käkade kinamat :) mummma :) Hem och stensomna när klockan var 11.

Söndag:


Söndag, väckt av jobbet. Somnade om. Åkte till Emma och Martin och beskådade det lilla underverket. Å jösses vad liten och söt. Visste knappt hur jag skulle hålla henne :) Blev en ganska snabb visit där. Åkte och hämta Ida och Jonas i ryd. käkade och sen hem. packade och åkte till tåget. Som vanligt var det försenat. Men bara med 15 denna gång och inte 2 timmar som sist.

Måndag:
UGA-möte på AF. Suger balle!! helt meningslöst, men är tvungen att gå, annars ingen ersättning :/

Grattis älskade vän!

Igår blev Emma och Martin äntligen föräldrar till den efterlängtade lilla Elise! :) GRATTIS. Hoppas ni är pigg till helgen. OM ni e det så kommer jag förbi (och klara ev.) isf.


Puss på er!!


hört att brunt ska vara inne i höst, men passar det?


En flaska räckte inte!! Panik. På med mössan och ner till affären, IGEN!

Hehe, NICE :)

2:a flaskan, ganska nöjd. Behövs nog en 3:e oxå.



Uppdateringar om Johanna: Ingen blodpropp, som tur vad. Inget med hjärtat än. Läkarna visste inte riktigt vad det kunde vara, men det var nått med lungorna iaf. Men hon har fått åka hem. Kan man pusta ut igen då (för den här gången)



Bio snart. Tropic Thunder.. Jack Black är så jävla grym. Hoppas filmen är bra. Annars allt lungt. Syrran åker imorrn. Kommer bli jätte tomt utan henne :( Jobbar imorrn 18-21, åkte på och jobba söndag 9-16, lite tråkigt, men skitbra betalt! :) Skall vara hos den nya kvinnan. Var där och hälsade på idag. Verkar jätte bra :9

stackars Johanna

kan man ha mer otur än dej tjejen elle?!! Förts förlorade hon sin dotter för snart två årsedan (!!) och nu har hon åkt på en blodpropp i ena lungan!! Så hjärtljuden var inte så bra på Alva :/ blir så himla nervös. Måtte det gå bra denna gången. Om inte har vi nog ingen Johanna kvar är jag rädd. Hon ligger på kss i skövde, men sover, så jag har inte hunnit prata med henne ännu. Men hoppas hinna göra det inna jag åker och jobbar! Tänker på dej babie!


Syrran är fortfarnade här. Vi har blivit så redig så vi har börjat gå ut och gå. Igår gick vi i skogen (ja det finns faktiskt skog här i göteborg, inte bara massa betonghus :)) och idag gick vi runt lite i kortedala. Kom upp där ni bodde förrut jennie. Ida ville först gå till Willys!!!! men Hell no! inte den backen tillbaka. tyckte vi kunde gå till skf istället.. men nähä. blev inget av det.. men vi gick ut och gick iaf :) Ska göra hemmagjord kebabpizza idag.. Mumma.. har börjat bli riktigt bra på att göra slut på allt vi har hemma i skåpen, innan jag köper nytt. Klart mjölk och sånna grejer behövs ju laltid fyllas på. Annars blir det storhandling i gång i måndaden (oftast med jennie, kommer bli trångt i bilen nu när knodden snart tittar ut hehe). Jag och syrran har blivit helt galna i korsord, så jag ska nog återgå till det :)

Laters!

Helgen


Fredag:
Syrran kom med tåget vid 2 tiden. Vi käkade på pasta prego (så jävla gött) och tittade lite i affärerna. Sedan åkte vi till skf och hyrde film. The girl in the park och köpte (hör och häpna) 1KILO GODIS hehe. Jennie kom förbi på kvällen och vi plöjde oss igenom filmen, som var bra men lite halvseg. Tjötade ett bra tag. Sen blev det sängdax.

Lördag:
Låna Andreas fars bil. Åkte ut till Allum, sjukt mycket folk! Gjorde en deal med ida. Hon fick köpa min stickade tröja (som jag aldrig har använt) för 300, istället för pengar blev det en "jacka" på Gina Tricot. Skit bra! Hem lagade mat och sen iväg och jobba vid 18.. var hemma strax innan 9. Blanda en drink och gjorde oss iordning för utgång. Fredrik och Frizza överraskade oss hemma :) var trevligt att dom tittade förbi :) Precis bakom dom kom Andreas och johan och strax efter det kom Linda och Kim, så det blev ett gäng. Spela det klassiska Ring of fire :) Tog taxi till Nivå, där vi träffade andreas syrra pernilla :) Alla lyckades vi komma in utom Johan, för han hade converseskor på sej :/ dom e sjuka vakterna! Var inte ute så värst länge. Men det var trevligt, sen letade vi efter svarttaxi i över 30min. Dom har blivit så jävla dyra! var hemma vid halv 4. Andreas kom en timme senare.

Söndag:
Bakisdagen! Lämna tillbaka bilen, köpte pizza och hyrade film. Into the wild (bra men oxå ganska långdragen). Riktig slappardag med andra ord :)

Måndag:
Möte på AF vid halv 2. Åkte in till stan för att byta idas klänning som gick sönder i lördas. Men dom skulle laga den, så nu måste vi åka in och hämta den i veckan. Lagat grönsakssoppa med korv/bacon. Nu ska vi slappa lite för ovanlighetens skull :) imorrn blir det jobb!

Grattis mina jenny/ies på namnsdagen idag!! Snart fyller ju emma och sandra år oxå ;)



Julia tar med sig sin femåriga dotter Maggie till en lekplats i Central Park. I en sekund råkar hon vända ryggen till och i nästa ögonblick är hennes dotter spårlöst försvunnen. Femton år senare möter Julia en kvinna som påminner henne om dottern - den småkriminella Louise ser en chans till snabba pengar och utnyttjar situationen till max. Eller är hon i själva verket den försvunna dottern? När sanningen går upp för Julia tappar hon helt taget om verkligheten.


En 22-årig man lämnar sitt trygga hem, lämnar fina skolan och ger pengarna till välgörenhet, lämnar föräldrarnas förväntningar och byter namn till Alexander Supertramp. Han luffar genom USA. Söker äventyr, möter människor, får hjälp och omtanke men berättar inte för sin familj var han är eller vad han gör. Han drömmer om den rena friheten, om att leva ensam med naturen och arbetar sig sakta upp mot Alaskas vildmark.

Han tror han vet allt och klarar sig själv. Människorna han möter ger råd och pratar om värdet av gemenskap. Ett hippiepar, en äldre ensam man som vill adoptera honom som barnbarn, en hyggliga Alaskabo som ger honom ordentliga stövlar. Den unge mannen fortsätter på sin ensamma väg.

"Into the wild" är en sann historia. Jon Krakauer intervjuade människorna som var med och skrev en gripande bok. Sean Penn har gjort en poetisk film. Filmen hyllar envisheten och drömmarna, men varnar också för tron på att ensam är stark. Penns bästa film som regissör.


Sis kommer :-*

mm.. idag kommer syrran ner.. något som bestämmdes igår kväll.. men jennie vi ska fortfarande ha tjejkväll här. OM du vågar träffa syrran ;) Andreas åker till trollhättan och hjälper sin kompis med hans restaurang som han precis har köpt. Hoppas att dom tar Johans bil, så att vi kan ha kvar lilla plutten här hemma :) kan vi åka och hyra film ikväll och köpa massa godis, plus att jag kan ta bilen till jobbet imorrn :) Behöver inte åka lika tidigt och är hemma tidigare :) Ida kommer om 3 timmar, vad ska jag göra under tiden då? lite trisstes att bara sitta här hemma. Jennie ligger säkert och sover (som vanligt) ;) jaja får väl städa eller nått, så jävla tråkigt bara!

pussen

ha!

SÄGER NI NU DÅ!!!!!!!

poliskontroll

Första gången sen jag tog körtkort som jag har blivit stoppad av polisen :)(snart 4 år sedan jag tog det) Snacka om att jag var nervös. Var påväg hem från jobbet. Klockan var strax innan nio på kvällen. När han bad om att få se körkortat började jag knäppa av mej bältet haha! Så fråga han om det var min bil osv. och naturligtvis fick jag blåsa. Trodde att jag skulle
få blåsa i evigheter, men det gick ju fort :) Enda erfarenheten jag har av att blåsa är när man åkte fast på skolan. När Chrille jävel stod inne i skogen och väntade på oss. Då fick man ju ta i för kung och fosterland! På nått konstigt sätt så visades den alltid positivt, undra varför hehe ;) Nu ska jag snart dra till gamlestan. Fick ett mycket irriterat samtal från arbetsförmedlingen. Skulle tydligen ha varit där i måndags.. ooppss! Han menar att jag måste kolla min mejl varje dag, men va fan dom brukar
ju alltid skicka allt på posten. Ska fan säga till han att han inte kan skicka på mejlen, gjorde iofs det på telefon i tisdags, men då blev han skit grinig och sa att jag MÅSTE kolla den och ha lite mera koll. Jävla idiot. Ska dra en vit lögn
och säga att vårat internet har pajat hehe! Undra vad han kommer att säga då :)

Ensam hemma i helgen.. göttans ska det bli. ska iofs jobba, men det är på kvällen
Så förhoppningsvis kanske vi kan ha en tjejkväll här på fredag? Eller vad säger
ni Jennie och Stino? Kolla på film och käka godis! :)

nu måste jag rör på fläsket!

Laters!


RSS 2.0
Test