vilken helg!

Fredag:
Annlände till skövde vid halv 12. Mötte upp Emma vid comerse. Vi shoppade loss och käkade kebab :) Hur mysigt som helst. Kändes som den gamla goa tiden :) Sen bar det av hem mot vånga. Åkte och hälsa på mina kusiner. Sedan hem och korka upp vinflaskan. Jobbat hela veckan så det slutade med att jag somna vid 11 eller nått :)

Lördag:
En jävla stressdag. Först åkte jag och adam ut till edsvära och tittade på brumbrum :) Sen till lidköping för att hämta Anton. Träffade Anders, som jag var med jämnt när jag var liten. Inte sett han på säkert 10 år. så det var lite roligt :) Sedan hem till Anki på en blixtvisit. Stressa hem, käka och sen till emma i skara. Nu börja festen. Det roligaste var ju att Anton, Mikael och Johan kom :) Träffade Helen ute på stadt. Min bästis från 7-9:an. Inte träffats sen jag började gymnasiet 2002 :) Jävlar vad kul jag hade den kvällen. Kanske lite för kul. Missade skjutsen hem. eller jag hade tydligen ringt till mamma och sagt att jag inte skulle med hem (vilket jag inte har ett minne av hihi) jaja, hamna ute hos moster i härlunda :)

Söndag:
Redigt bakis. Skulle med tåget som gick 18:50. Då blev det försenat till 20:50 fy fan!! vara bakis på det. Men vi fick åka med ett annat tåg. Gött var det. Hem oxh sova. jobba 9 timmars pass på måndan :/


haha snyggt johan :)

Hög på mig :/



hahahaha!! kolla in mej :)

Helen :)

NÖJDA! :)

så, nu har jag bytt bakgrund. Kan ni sluta klaga (speciellt en person hehe). Nä men jag visste att det var jobbigt att läsa. Har inte haft ork till att byta bara. Men nu ska det väl vara lättare :) Nu är det verkligen dax för oss att köpa en ny datorn. Nu blir det en bärbar. Denna har ballat ur totalt. Skriver jag för fort får jag vänta på att texten skall skrivas på skärmen. För att inte tala om när man är inne på te.x facebook, allt tar ju så jävla lång tid. Nä nu är det verkligen dax.
Just nu håller jag på och jobba ihjäl mej (som det känns iaf) Det är ju inte måga timmar på en dag, men det är många dagar istället. Idag fick jag för första gången säga nej. Skulle ha jobbat 11:15-21 isf. Orkar inte det, känner mej inte helt bra. Det är inte det att jag inte trivs på jobbet, för det gör jag verkligen, men man behöver vara ledig en hel dag ibland. Så man hinner med att göra alla sina bestyr :) Imorrn börjar jag inte förrän 18, så då hinner jag fixa lite här hemma. På fredag ska jag träffa emma i skövde!! ska bli så roligt att få träffa dej Darling! Sen blir det hem till vånga på eftermiddagen. Måste resna ur kallgarderoben. För att jag har fått ett brev hem från försvarsmakten att mina kläder från när jag var med i FBU måste vara tillbaka sensat siste november. Det ni bör veta är att det var 6 årsedan jag var med där och tror ni att jag har alla saker samlade på ett ställe ell? nä! Så nu måste vi in i gaderoben som knappt går att stänga för att det är så jävla mycket grejer. Då är det en garderob som går längs med halva huset typ (mot ytterväggen) Så den är fan inte liten! Ursh, ser jag verkligen inte fram emot. Ska passa på att träffa johanna. Har lite grejer till alva :) sen ska jag umgås med syrran och på lördag kväll är det fest och äntligen få träffa jenny!! nu börjar jag få jävligt ont i ryggen. ska nog lägga mej på soffan och sortera dom 400 korten som jag har fått på posten. Dom kan vi kolla på emma :)

Puss hej

Ullared!

YES! igår kom jag äntligen iväg. Vart lite stressigt, men gick bra ändå. Det var jag, andreas och pernilla (andreas syrra). Vi var väl nere runt halv 3, 3 och dom stänger 5. Trodde vi skulle få stressa som fan. Men det sluta med att det var typ 30 min kvar (innan som skulle stänga) och vi var klara. Utom pernilla såklart :) Blev inte lika saftigt denna gången som sist. En nolla mindre iaf haha. Fick inte köpt så jätte mycket. 3 spel (micado, jakten på diamanten, rita och gissa). Jag och andreas spela jag kten på diamanten när vi kom hem. Vet inte vad som har hänt, men jag vann alla 3 omgångarna. Vann ju mot jennie 3 gånger i buzz tidigare i veckan :) Jag är helt enkelt bäst! Köpte mig ett linne (hade inte alls mycket kläder) och massa annat kraffs :) Köpte även en film: Den bästa av mödrar. Fy fan vilken bra film, tom med andreas tyckte den var bra. Lite annorlunda, men bra. Så den rekomenderar jag (observera att jag har lite kontig filmsmak ibland, lite tantvarning på vissa filmer som jag gillar hehe). Idag Söndag så har jag jobbat. Lite segt, men det blir goa pengar :) Just nu väntar jag på att hasselbackspotatisen ska bli klar så jag kan bränna på köttet och värma bearneissåsen :) Gottans!
På lördag blir det oktoberfest på stadt i skara! Eine grose bier, bitte! (eller nått sånt)..
TJO!


Handlingen tilldrar sig under andra världskriget då den finske pojken Eero skickas iväg från sitt hem i Finland till att växa  upp i  Skåne. Allt är främmande, landskapet, språket människorna, allt.


I Skåne finns Signe som hade tänkt sig ta hand om en flicka men nu fick den här pojken på halsen.
Hon bär på en egen tragedi och vågar till en början inte ge efter för sin egen längtan efter ett nytt barn.
När hon slutligen gör det är det dags för ännu ett uppbrott.


Who´s da woman!!!

Ja, morgonen börjar som vanligt att man blir väckt av telefonen. Finns det nått mer irriterande. Idag var det chefen som rinde, Dom har kris på jobbet. Så jag måste jobba kvällen idag oxå. Så nu ska istället jobba 8 timmar mot 4. Inga problem så sett. Men jag gillar inte när det blir så sent. Är ju inte hemma förrän vid 10. Nu är andreas sjuk oxå. Så han kommer säkert inte att ha ork att koma och hämta mej nere vid spårvagnen. Börjar ju bli så mörkt nu. Skitlebbigt att gå backen upp genom den lilla skogen. Jag får väl springa! ;)

Igår var jag ledig. Så jag hade städardag hemma. Skruva köket och badrummet, dammsög och moppade golvet. Samt tvätta världens jävla tvätthög. Det är nog den största hittills :) Var fan helt slut sen. Satt och titta på gamla bilder på datorn. Bestämde mej för att skicka in några för framkallning. Blev bara 321 bilder :) Tog över två timmar att ladda upp dem på fuji hemsida.. haha. Orkade inte vänta hela tiden, så runt 6 tiden gick jag hem till Jennie. Vi spelade buzz. Av 3 omgångar vann jag 3!!! haha sucker!! ;) nä förlåt.. du var säkert bara trött jennie :) Vi åt en monsterbit av jennies goda kladdkaka. Var helt spyfärdig sen, så mätt var jag. Stino titta ner med en öl i näven. Hon hade varit på ullared. Vi kolla på nån domuntär som handla om tonåringar som ville plastikoperera sig. Så jävla grose när man fick se hur man tog bort överflödigt fett från en graviditet.. fy fan.
Nä nu är det väl bara att fixa lite innan man måste åka till jobbet. Måste packa lite mat. Men jah får nog köpa nått ute i mölndal sen. Ta med en banan och en risifrutti eller nått..

Soo long!


Fika med Tiina

Var ett bra tag sedan vi sågs. Medans jag väntade vid ching palace tappade jag min telefon i marken. Precis samtidigt kommer en spårvagn. Såg hur min mobil i slomotion studsa längre och längre ut mot rälsen. Men jag hade sån jävla tur att den stanna precis på trottoarkanten. Lovar min puls var nog uppe i 200!! Har ju försäkring på den. Men ändå. Alla bilder och så. När jag väl ser tiina, så lägger jag märke till dom stora, mörka byxorna. Har själv ett par stora, mörka byxor på mej. Tänkte: Nej vad pinsamt, har vi lika dana på oss nu :) Men det visade sig att dom inte var helt lika dana. Jag har en sömm ifram på min och att Tiina gjorde ett mycket bättre köp än mej. Mina kosta 500 på Vero Moda, medans Tiina gav 149 på ullared.. Nu måste jag ner snart :) Kanske till helgen? Blev ju ändå inget med kusten :( Iaf, vi fikade på Fröken Olsson. Men min blåbärspa var nog det äckligaste jag har smakat på.. Bläää! Satt och tjöta ett tag. Sen var det jakt efter en smörgås som jag kunde ta med till jobbet. Vi var inne i Saluhallen och tittade, men inget där. Kollade på massa olika ställen. Till slut hitta jag ett litet fik brevid kungsportsplatsen. Köpte meg en mega panini med tonfiskröra. Tjejen tog förlite betalt oxå ;) Sen var det bara att hoppa på 4:ans spårvagn och åka till jobbet. Blev själv då igen i en timme. Men men, kommer vara själv en timme idag oxå. Lite jobbigt ibland. Nu går min vagn om 45 minuter. Kanske ska göra nått vettigare innan jag måste gå. Som att plocka ur diskmaskinen kanske?

later folks


1600-talspartyt

ja äntligen har man ork att sätta sej framför datorn och uppdatera sin blogg lite :) Som dom flesta nu kanske vet så var jag på 1600-tals party i fredag, och det var suveränt.. Ballt om inte annat :) Började med förfest hemma hos anden vid 5 tiden, sedan iväg i taxi till Skansen lejonet. Väl där möttes vi har många roliga fillurer. Den ena värre utklädd än den andra. Vissa hade verkligen gått in för det hela :) Vi fick varsina välkomsdrinkar. Sedan bar det av till den översta våningen (dom trapperna var verkligen inte roliga, svenskarna måste ha varit pygmeer förr i tiden). Väl där uppe var det nån gubbe som prata om sveriges historia (mindre intressant).. Sedan var det mat på den mellersta våningen (av 3 våningar). Som vanligt med in otur hamnade jag på det borde som fick ta mat sist (av ca 9 bord). Så jag var rätt så jävla hungrig. Öl ger inte riktigt den goa mattnadskänslan :).. Det var sto och stim. Sen var det "disco" på nedervåningen. Den som ville fick lära sej dansa 1600tals dans.. Men jag skippa det hehe.. sen var det full rulle fram tills småtimmarna.

På lördagen var jag inte så stark!! Men man mår som man förtjänar!


min outfit. bara peruken som fattas

skansen lejonet (google)

längst in i hörnet på sista bordet hamna jag. Här med Sam och Maria


jobb,mamma och filmkväll

ja nu är jag ladom förbannad. Precis när jag hade skrivit klart mitt långa inlägg så startade datorn om och började uppdatera sig... jävla vista skit!!!! sammanfattar lite snabbt nu bara

Fick jobba själv mellan 12-13 och 16-17 i tisdags. var väldigt nervöst eftersom att jag inte har jobbat där så länge. men et gick bra :)
Mamma fick åka ambulans akut till liköpings sjukhus i tisdagskväll. Så jag fick kasta mig i panik på tåget och pappa fick hämta mej på falköpingsstation. Det var något med mammas hjärta. Hon har en xtra ven in i hjärtat som ligger och slår. Nästa gång det händer måste hon åka akut till göteborg så får dom gå in med kamera och bränna bort det. Så man sitter lite som på nålar... men allt ska nog gå bra!

Igår åkte jag och ida till lidköping och kolla på film med simon och tony. Efter typ en halvtimme och några filmbyten så bestämde vi oss äntligen. Kommer inte ihåg namnet.. men bra var den inte iaf :)

Idag ska jag åka hem.. måste förbi systemet. hinner fan inte det imorrn.. då e det stressigt. Vill ha dom byxorna på VeroModa. Vi har ju inte det i göteborg.. närmsta är allum i partille.. får väl åka dit isf.....

later folks

Många steg har gåtts idag

japp.. idag har jag, jennie och stino trampat runt ute på backaplan. Alla fynda vi nått. Men stinos var nog tråkigast hehe ;) (tapetkliser) och Jennies var gratis (bajstunna) ;D Själv köpte jag mej en tunika och ett linne. Sedan åkte vi hem och käkade på mitt kök. Tommy, Tommy och mikael mötte oss där. Var trevligt :)
Johanna var nere på Östra och kolla könet på bebben... och det är en TJEJ!! Tjhohooo!! hade hoppats på en tjej, men det har ju inte spelat någon roll egentligen. men det är roligare att köpa till en tjej hihi.. Så nu blir det ut och bränna hål i plånboken (igen). Imorrn blir det jobb igen. Tur att jag kollade schemat. Trodde jag började 12, men börjar visst 11:15. Hade varit lite pinsamt att komma 45 min sen. Speciellt när jag ska byta av en tjej. Nu ska jag fortsätta att kolla på kristalen :)

puss hej

nu ska vi se om det vill funka

ja, detta blir nu det tredje försöket att lägga in ett nytt inlägg.. dom senaste gångerna har det inte funkar. Jag har väl feplat med så mysket att min blogg börjar säga ifrån hehe!

Är precis hemkommen från elinas namnsdagskalas. Var jätte trevligt. Käka tacos, cheesecake och mandeltårta.. mm gott!! Andreas och emma har åkt hem till deras morbror och kusiner, men jag är så himla trött.. så jag ska nog lägga mej framför tv:n och bara dega. Nu när det äntligen är lite lugn och ro :) Nån mer mat ska jag nog kunna slippa laga idag. Proppmätt från kalaset, det e bra! :) Nä nu är det bara att hålla tummarna att detta inlägg dyker upp :) bäst att kopiera det först kanske.

Later folks


WTF!! funkar ju inte att kopiera.. jag får snart blödande magsår!!!

hehe

ja, det ser ut som om jag har fixat det iaf :) fast det blev spegelvänt.. men jag vill fortfarande få in min ipod. Men det är väl bara att inse att jag aldrig kommer att få in den :(

Nu har Emma kommit iaf.. vart och käkat på donken. Tog den nya Chili McFeast,, å fy fan va stark den var!! och så var det 150g.. pallar inte så mycket kött. Men nu har man provat den iaf. Slipper man sitta och dregla varje gång reklamen kommer på tv.. haha. Köpte första och andra säsongen av Playa del Sol.. ska väl börja plöja oss igenom den.

Later folks

WTF

va fan har jag nu gjort!! snälla hjälp mej! vill inte återställa allt... vill bara få allt till mitten igen. Provat massa, men inget som funkar :(




FIXA DET!! men fortfarande ingen Ipod, men men.. bäst att låta det vara så här nu :)

Dax att plöja sej igenom Playa del Sol

laters

bloggar jag läser

www.emmafransson.blogspot.com
www.sandraochanders.webblogg.se
www.jennygeorgii.blogg.se
www.nennr1.blogg.se
www.josephinegustavsson.blogspot.com
www.bergqvistarn.blogg.se
www.tonyg.nu

stino jag kommer fan inte på vad din blogg heter :)

Lyssna noga!

Ingen musik!! haha YES!!

Holy mother of god!!

för det första: fan va irriterande musiken börjar bli (men samtidigt vill jag inte ta bort den) För det andra: blir jag snart tokig på min sida. Kan inte få den bra. Vill få in Ipoden, men det funkar ju inte.

Så var det äntligen fredag då. Måste ner till hemköp och handla lite och så måste jag gå till kassaservice. Andreas har köpt nått från USA och nu måste jag fixa ett cashiers check. Har ingen aning om vad det är. Men det ska nog lösa sej :)

Nu har jag börjat jobba på "riktigt" och det går jättebra.. Var lite nervös igår, för meningen var att jag skulle varit själv mellan 12-13, men Petra stannade kvar den timmen. Skönt det :) På söndag ska jag jobba med Sandra E. Trodde först att det var du sandra, fan va kul tänkte jag. Men så var det ju inte :/

Glömsk som man e så vet jag inte om jag har skrivit om det här, men jag och Jennie var inne i stan i över 4 timmar i tisdags. Jag ska ju på 1600-tals party nästa fredag och var tvungen att ha kläder. Men fan va svårt det är att hitta.. iaf i rätt storlek och i en bra prisklass.. Känns inte värt att lägga 1000spänn på en kläning som man bara kan en gång. Så jag köpte en peruk på Bodegas, en skitsnygg klänning på Gina (som var lite åt det hållet) och massa smycken på Glitter :) nu är det bara väska och skor kvar :) Skulle jobbat 12-16 den fredan, men lyckades ändra det till 12-15 istället. Hade blivit jävligt tight annars :)

OM man kanske skulle ta och käka nått snart :) suttit här i två timmar. Var inte meningen egentligen. Skulle bara kolla vilka tider svensk kassaservice hade öppet.. så det kan bli ibland :)

Emma hoppas du e bättre så du kan komma till sandra imorrn..

Puss på er alla


OBSERVERA

jag har ju lyckats lägga in slide på min sida (ganska stolt haha) men att varje gång ni går in på min sida så kommer musiken att hoppa igång. Men det är bara att trycka på lurikonen brevid slide så tystnar det. Ni kommer nog hata mej dom gånger ni går in på min blogg på kvällen/natten med era högtalare på ;) men vet i fan hur man tar bort det

Jises!

nu har jag snart suttit här i 3 timmar och försökt att få min blogg någorlunda fräckare. Men lyckades jag verkligen? och var det värt tiden och ryggvärken? nja skulle inte tro det. Vill få in Ipoden, men den satans rackaren vill bara krångla. Gör så att hela sidopanelen hoppar ner. Det finns inet någon som kan hjälpa mej med detta? :)

3 timmar kvar tills man ska börja jobba då. Ångrar lite att jag tacka ja igår. Hade kunnat vart på ullared nu isf. Typiskt Tiina att fråga strax efter att jag har tackat ja till att jobba. Men, men.. ska även börja med lite ledsagning nu. Den 19:e ska jag följa med en gammal tant till tandläkaren :) Får se hur det går.

Om man kanske skulle börja med maten. Måste ju åka om 2 timmar plus att jag måste fixa med den sista tvätten.

Later folks!

done!


Helgen:

Fredag:
jobbade på Preem. Hänge med sandra ut till torslanda där vi började dricka martini och sjunga kareoke. Senare kom Fredrik och Frissan och vi drog till torgkrogen.. men det var typ lika dött som i graven. Vidare till Amhults nya krog. Lite mera folk, men det var typ 45+, så där var vi inte så länge. När klockan var 11 drog jag, fredrik och frissan. Man var vekligen i ute i ödemarken, för det gick knappt några bussar! Åkte hem till Johan och där sedan tog jag och Andreas taxi hem. Och som vanligt så funkade ju inte hans kort.. Så det va bara att punga fram den stora plånboken :)

Lördag:
Åkte väl hemifrån runt 12. Började med att tvätta bilen (men jag satt kvar i bilen hehe), sedan in på en secondhand butik som ligger nästan vid alelyckan. Behöver ju hitta kläder till 1600-tals festen. Men fanns inte nått där.. Ut till bäckebol och gick in på Jysk, hemtex och EM. utan att hitta nått (vi är ute efter ett sängöverkast och snygga kuddar). Passa på att käka i Coops kök.. Älskar deras spättafile med romsås.. mmmummss! Gick in på Mio och på Ikea, men där kom vi oxå ut tomhänta. Då gav jag upp. Vi åkte och storhandla på Ö&B och Willys istället. När vi kom hem var vi helt slut i bena.. gick och la oss någon timme. Senare på kvällen åkte vi och hyrde 3 filmer. Duka upp med en supergod kvällsmat när vi kom hem. Drumstick, pesto. parmaskina, kvibilleost m.m.. mm så gott :) SEn satt jag och dippa nachochips i guacemole och salsadip till filmen (tjockisvarning) hehe

Söndag:
Blev lugn. Andreas åkte ut till torslanda vid 8 halv 9 någon gång. Jag var jävligt trött och sov till 11. Kollade lite på TV1000, prata i telefon och vid 4 gick jag bort till Jennie och Mikael. Vi käka kräftor, räkor, vitlöksbröd och aioli.. mmm.. sen kollade vi på Beck och käka glass med kola och chokladsås... plöjde oss to.m igenom 2 beckfilmer,för dom e så bra :)
Sen kom andreas och hämta mej runt 10. kom hem och stensomnade. Borde vara olagligt att vara så trött.




Emma jag drömde att du födde en flicka som vägde runt 6 kilo och att du och martin bodde hem hos mej :) Vi skulle ut och äta och dricka... Du drack!! :) Emelie Forsberg var med och drack oxå :)

RSS 2.0
Test