Tjolahopp

Är hemma i vånga nu och götta mej. Veckan som har varit har bestått av massa jobb och än är inte veckan slut med det heller. Jobbar söndag kväll igen :/ I Tisdas hade vi match borta mot Fräntorp/qviding fif, gick väl sådär eller snarare åt helvete 7-1 men men ingen ide att hänga läpp. Har haft sjukt ont i bena sen den matchen. Kan inte sitta still.

Imorrn blir det ev matfestivalen. Käka och träffa Emma. Tråkigt bara att det är en orkan påväg in med blåst, regn och åska. Kanske blir så man inte kan ta sej ut på vägarna :( men det återstår att se imorrn förmiddag.
Nu vankas det mat bestående av potatisgratäng med kött.. Yammi!
Har en väldigt irriterande bror so står och flåsar mej i nacken, så det är väl bäst att jag lämna tillbaka hans dyrbara dator.

Snart bär det av mot Ölens hemland... YEAHHHHYY!!

XOXO

 

Sista värmen innan hösten kommer

Fan va deprimerande det känns, men det är väl bäst att passa på att njuta.
Helgen har varit bra. I fredas var Emma, Johan, Emma och Agnes här. Vi drack lite god alkohol och sjöng som sedvanligt Lips! :) Lördagen var vi ute och titta på badrum och kök. Fan va svårt det ska vara att bestämma sej, finns så mkt snyggt. I söndags jobba jag hela dan sen kolla vi på film på kvällen. Blev Gran Torino.. Fan va bra den var. Clintan e inte dålig han! Igår var det jobb igen, sen kom Jenny på besök på kvällen. Vi satt och njöt på balkongen och drack the och tjöta massa skit. Var även ute och titta på lite fotboll. Var cup. Idag är det jobb igen sen är det match ikväll. På fredag tänkte jag åka hem till Vånga och på lördag hoppas jag kunna umgås lite med min saknade vän Emma. Är ju matfestival i skövde, så jag tänkte för en gångs skulle äta maten där. Innan så har man bara festat. Men ska ta det lugnt denna helg. Ska spara mej till Tyskland nästa helg! :)

nu ringde Jennie Eng, nu drar jag!

pussa

Ett kliv upp i tabellen!

 I våras förlora vi mot dåvarande serieledarna Bergum med 8-2 (jag gjorde mål hehe) Igår mötte vi serietvåan Bergum igen och vi chocka nog dem rejält. Spela 3-3 med hela tiden ett mål mer, men i sista halvlek sätter dom 3-3 även fast en tjej var över 3m offside! Så egentligen skulle vi vunnit, men men. Oavgjort är jävligt bra mot dom och snacka om att dom blv sura.. HaHaHaHa!! Gött.

Idag är det jobb 12-17 sen är man ledig fram tills söndag då jag jobbar 9-16. Sen är det full rulle igen! Ikväll kommer ev en fotbollskompis förbi. Vi bor grannar och hon är nyfiken på lägenheten. Har så sjukt mkt sprit, vin, cider, öl och likörer hemma. Så det blir väl till att smaka lite kanske och sjunga lite lips! :)

Puss hej

Jobb, jobb och ja lite jobb igen

Ja semestern är slut och nu bor jag nästan på jobbet igen. Tänk om man kunde få ett schema där alla mina halvdagar var sammansatt till heldagar, det hade varit gött. Idag jobbar jag iofs 10:45-21, men imorrn jobbar jag 13-17 och fredag 12-17. Kunde ha kört ihop dom så hade jag blivit ledig en dag. Men jag är bara glad för att jag har ett jobb. Tacksam för att jag fick den här chansen... Tack Sandra framför allt! :)

I söndags var det premiermatchen för höstsäsongen. Mötte Björndammen borta (partille). I våras förlora vi med 4-2 men nu blev det 3-3. Gött. Fast vi skulle egentligen vunnit (som vanligt typ) Men vi har en förkärlek till stolpar och ribbor. Lyckas alltid träffa dom några gånger under en match. Irriterande eller vad.

Igår tvätta jag halva dan typ. Sen mötte jag Stino på backaplan. Vi var på jakt efter n väst till hennes bror (blev det den på MQ?) Hade fotbollsträning igår oxå. Nu ska jag fan ta tag i mitt liv och börja röra mej lite mera. Bli av med alla extra kilon så blir det kanske lite lättare att springa :)

Nä nu är det dax att cykla till backa....

Over and Out!

                                                  
AKTUELL TABELL
onsdag 19 / 8 2009
 Utbynäs981032-72525
 Bergum963050-163421
 Fräntorp/Qviding1053220-11918
 Björndammen951327-27016
 Floda823311-14-39
 Landala1023516-23-79
 Stenkullen922514-33-198
 Länsmansgården921619-28-97
 Hindås901813-43-301

RESULTAT
Fotboll : Division 4 : Göteborg A : Damer
 DatumTidHemmalag BortalagResultat 
Omg. 11
  » Fakta   2009-06-04    19:30     Landala - Floda 0  -  0 
  » Fakta   2009-06-16    19:00     Stenkullen - Länsmansgården 3  -  2 
  » Fakta   2009-06-17    19:00     Hindås - Bergum 3  -  10 
Omg. 12
  » Fakta   2009-06-24    19:00     Stenkullen - Utbynäs 0  -  5 
  » Fakta   2009-06-24    19:00     Hindås - Fräntorp/Qviding 2  -  5 
SMS  2009-08-27    19:00     Landala - Björndammen   -   
SMS  2009-10-04    19:00     Länsmansgården - Floda   -   
Omg. 13
  » Fakta   2009-08-14    19:00     Bergum - Landala 2  -  2 
  » Fakta   2009-08-16    19:00     Björndammen - Länsmansgården 3  -  3 
SMS  2009-08-20    19:00     Stenkullen - Floda   -   
Omgång12345678910111213141516171819202122
Källa: Everysport AB - [email protected]

Hey you!

Så, nu funkar ÄNTLIGEN internet! Nästan en vecka utan det, men vad man klarar sej bra ändå, I början av veckan var Mostrarna Mona och Lena (jennys mamma) här. Kommer lite bilder.
Jag har börjat jobba igen, lite segt men det går. Idag var det meningen att vi skulle åka till high chapparall. Hade bokat en stugan, men det blev inget för det var typ ingen som kunde hänga med längre. Hade sån tur att jag fick tillbaka pengarna. Så på fm var jag på Heden och sålde grejer på loppmarknaden. Vi ska försöka få in lite pengar till nya matchställ (fotbollen). Nu sitter jag och väntar på att jenny ska komma. Har blekmedel i håret som snart skall sköljas ur.
Flygbiljetterna till tyskland är nu köpta. Nervös, aldrig flygit innan. Kommer nog ha jävligt roligt tror jag. Jag och Klara har ju pratat om att åka på oktoberfest i tyskland sen vi började gymnasiet, nu 7 år senare blir det äntligen av. JIPPI!!

Nu kommer lite bilder från när mostrarna var här.
XOXO




trevlig helg!

Fredag:
Träffade Per på Ikea i bäckebol. Även fast det inte var så länge så var det kul att ses eftersom att jag inte kunde åka till Kalmar. Sen hem och fixa iordning sig lite. Åkte till slottskogen och grilla. Hur mysigt som helst och varmt!! Blev en lugn kväll då jag var hemma runt 22-tiden. Andreas hade två kompisar här, så vi sjöng lite lips och tjöta lite skit.

Lördag:
Träffa Jennie vid 13. Vi gick och käka file mignon med rödvin och beaniessås och pomes frites. Sedan gick vi och såg Män som hatar kvinnor på bio. Äntligen! Den var bra, men mkt som inte var som man hade föreställt sig när man läste boken. Den var mkt längre än jag trodde, så fick stressa lite efter bion, vilket inte var så kul. Vi han inte diskutera filmen nått.. men men. Åkte och handla lite grillmat och åkte ut till andreas kompis ute i torslanda och grilla och spela kubb. Tjejer mot killar och vi vann båda gångerna! :) Åkte hem vid halv tio. Hyrde filmen Australia och titta på den. Den var fakiskt jävligt bra. Lite konstigt filmat men det gjorde den bara bättre. Om ni inte har sett den och tänkt att göra det. Ge den en chans dom första 30min. Jag höll på att ge upp för den var så konstig, men sen blev den bara bättre. 
                                           
Söndag:
Lugn dag. Var och shoppa lite på 421 i högsbo. Städa här hemma. Ja en typiskt tråkig söndag.

Idag (måndag) kommer mina två mostrar Lena (jennys mamma) och mona. Vi ska ev till liseberg. Blir väl till att lyssna på Lotta på Liseberg lite oxå :) Men får nog bli lugnt ikväll. Imorrn börjar jag jobba igen :(

Tack mor!

för att jag har ärvt lite av dina kokkunskaper. Improviserade en köttgryta idag, åh satan va god den blev (utan att skryta förmkt) :) Den godaste jag någonsin gjort! Jag delar gärna med mej av receptet, om det nu är nån som är intresserad? ;)

ca 400g grytbitar (fläsk)
1 paprika
½ gullök
½rödlök
1 fpk Go Green Salsa Mexican
2msk Sambal badjak
½ burk krossade tomater
1 köttbuljong
salt
peppar
vitlökspulver

mmmm yammi.
Annars idag har jag inte gjort så mkt. Cyklade till backaplan och handla lite på coop och hör och häpna, köpte 2 tröjor på Gina.. inte likt mej ;) När jag kom hem blekte jag andreas vita skor som nästan var svarta. Sen gjorde jag lite fika och packa ner det, filt , NLT och harry potter och gick ut och la mej under den stora hängbjörken. Där låg jag i 2 timmar och bara njöt i min ensamhet! :) Sen in och göra den goda maten, dammsuga och fixa alla räkningar som dom hamnade rätt i pärmen. Nu väntar jag på andreas. Ska åka och lämna in bilen och sen ta en promenad och köpa glass!

I onsdag åkte jag hem till jenny för att dricka lite vin och tjöta skit. Fick i mej en flaska körsbärsvin (älskar det), var ganska mkt alkohol i det, så man blev lite rund om fötterna. Vi drog in på tisdaxklubb inne i stan. Träffa massa holländare på vägen som undra vart det bästa stället var. Var typ bara bryggeriet som var öppet, så vi drog dit. Sen träffa vi ännumera holländare i baren. Dom var fan överallt! :) Så hela den kvällen/natten prata vid engelska och lite tyska. Vi hade kollat upp när första bussen gick hem på morgonen (sista gick hem 01:30) den skulle gå 03:58. Men kom det nån buss, nä det gjorde det inte och jenny tappa jag bort på kuppen.. hur fan man nu lyckas med det, för så mkt folk var det inte som stod och vänta. Men man var ju inte helt nykter heller. Fick ta en svarttaxi hem. Gillar inte att åka det ensam, men hade inget val. Jag var hemma vid halv 5, käka och decka sen stenhårt i sängen och vakna strax efter 13.. då satt jenny på tåget och skulle hem till skara..herregud! :)


Imorrn är det afterwork med preem och på lördag ska jag och jennie ha en heldag för hon är barnledig. Vi ska äntligen se Män som hatar kvinnor på bio och sen äte middag ihop eller lunch vad det nu blir :) ska bli trevligt... nä nu ropar solen på mej.

Pussa

Hey

Fan va tiden går fort. Tillbaka i götet igen och regnet! Veckan som var har varit trevlig. Umgåtts med familj och vänner. Blev tyvärr inget värmland, för det skulle regna hela veckan och det är ju inte så kul att bara sitta inne om man väl har åkt bort på lite semester. I tisdas var jag hemma hos syrrans svärföräldrar (om är på semester). Vi umgicks lite och testade även den nya baren som har öppnats ut på köpstan. Down in one. Äventyrsgolf och bar i ett. Var även karaoke. På onsdagen var jag på bio med lillbrossan kevin och hans kompis. Såg Harry Potter, grymt bra. Så nu har jag köpt den sista boken, för jag kan inte vänta tills nästa film kommer! :) Fredagen var vi hos min styvfars föräldrar. Vi blev bjudna på paj och drinkar. Gött! Lördagen var det kräftskiva hos johanna och sen blev olins i skara. Var helt oki... nu kom bror jimmie och hans tjej... får väl umgås lite med dem!

hejsen!

RSS 2.0
Test