bilder

här kommer lite bilder till texten nedanför.. mera är påväg.




I survived!

ja men det var nätt å jämnt!

Onsdag: Uppe med tuppen.. redan kl 7. Samling inne i skara 09:45... vissa personer var redan dragna då.. nämner inga namn, men det var inte jag iaf :) Bussen avgick 10 från skara och åkte till lidköping och plocka upp mera folck. Det blev 8 fulla bussar!! Våran partybuss och 7 bussar med pensionärer. Typ varenda jävel drack.. men jag och jenny var ju lite smarta. vi fatta ju att man inte skulle palla med båten sen. En kille spela så jävla cool och halsa öl efter öl med en såndär tratt. Efter halva vägen (arboga) spydde han som en kalv och decka sen i bussen.. vekling!!! ;) jag drack min första öl när det var ca 1½ h kvar tills vi var i stockholm. Annlände ca 16.00 och påstigning på båten började 17:15. så där stod vi och trängdes med miljardes folk. Alla hade tjöta om att kanal5 skulle vara där och filma. men så läste vi på info att dom skulle börja filma på torsdagen... gött, men samtidigt lite tråkigt :). När vi väl kom på båten var det till att bege sej till hytten. Fixa iordning oss och drog sen til funclub där det var välkomst-drink.. satte oss vid håkans bar (men han var ju inte där, gött, tål inte den jävlen).. sen ner till taxfreen. köpte på mej 1liter baccardi melon, koskenkorva peach, en limpa cigg och lite färdigblandade drinkar på pysburk. Sen var det fest!! käkade mat vid 21. världens godaste bearneisås och rostbiff. sen blev det fest i massa olika hyttar.. var välkomstdrinkar hos alla !! :) vi drog till karaoke-baren.. jävlar va vi sjöng.. hade så ont i halsen. där var det fest fram till 4. sen palla jag inte med.. blev lite dragen. träffa tony irwing. men vilken jävel.. tyckte synd om jenny för att hon var kusin med mig!! jennys svar.. Aa tyvärr!!.. subba ;) Stupa in i hytten och somna vid halv 5. Vid halv 8 väcker moster lena mej.. för då var det frukost!! lyckades fan ta mej upp... sen tillbaka.. decka igen.. lena väcker mej IGEN vid halv 12.. då skulle vi till taxfreen igen.. om man köpte öl innan kl.12 så körde dom ner det till bussen åt en. Så där köpte jag två flak, 1 liter konskenkorva, 1 limpa cigg igen och ½liter toffeelikör.. smaka kolasnören!! dumpa va det i hytten.. gick bort till kusinrobet.. då var det "frukost", men va fan.. hade ju redan käkat det.. men nä det var ingen vanlig frukost.. bestod utan baccardii melon och sprite!! haha!! då var det full rulle igen. upp till funclub.. köpte dinkar efter drinkar.. Baccardii strawberry daquire och PinaColada... första gången jag handla i baren. rökte cigg efter cigg och sjöng till massa abbalåtar. Vid 3 var det dax att packa sina grejer och bege sej på däck 7.. vid det här lagret kunde man alla deck utantill! :) 11 stycken!.. sen partybussen hem.. var fan mer drag från stockholm än var det var dit!! Fy fan vilken resa! blir en i mars igen.. nån som e på??!!


jo jag vill bara medge att jag fick med mej fel laddare till kamerna.. så nu väntar jag på annas och tinas bilder, så jag kan lägga upp lite här..


Ikväll e det 25-årsfest *3 i lidköping!


Over and out!!


Hej då på ett tag

idag åker jag hem till mamma.. ska jobba först bara... ondsdag är det ålandskryssning som gäller.. kanske hinner skriva lite på fredag.. annars blir det på söndag eller måndag..

ha det toppen!! Puss på er!

A Grey bear with a blue nose

The story of Me to You.

The oldest smallest house you can imagine was about to be knocked down.
All the things that once made the house nice and cosy had been thrown outside and piled up in the front garden,
 from the soft springy bed the owners slept in, to the old wooden floorboards they used to walk on...


... and even, surely by some mistake, a little brown bear.
He was trapped amongst all the other unwanted things, and coulden´t move.


Then, one day... a very, very cold day,
 something fell from the sky, ... a little snowflake.


It landed om the teddy bear´s little nose and was then followed by many more.
He began to get very cold, very cold indeed.


More and more snow fell, heavier and heacier.
The little bear was now so cold that his nose started turning blue...


...so cold that his brown fur started turning grey.
He was cold, unloved and all alone in the world and felt very, very sad.


Winter finallt passed and the weather got warmer.
One beautiful speing day, a little girl was playing near the old house,
 when she spotted the grey bear in the pile of unwanted things.


He was like no other bear she had ever seen, and she pulled hom out from where he was trapped.
She dusted him down and lifted him high in the sky to look at him.


"A grey teddy bear... with a blue nose?" she thought,

"How strange!"


The teddy bear wanted to cry.
He thought she didn´t like him and would throw him back with the other unwanted things.


"But he´s lovely!" she continued,
and she fell completely in love with him.
 
She ran home as fast as her little legs would carry her,
 to see if her grandma could patch him up,
as a lot of his stuffing had fallen out, and he was very much in need of repair.


She looked on as her grandmother replaced his stuffing and patched up his holes.
His stitches had started showing where the fur had worn way,
but the little girl thought he looked perfect.


It was all cosy and warm in the little girl´s house and the bear now felt cosy and warm in his heart.
However, his nose was still blue and his fur was still gery,
 and they would never return to brown. He was unique amongst teddy bears.


The little girl gave him a great big hug.
She loved him more than anything else in the world...
her little, grey, blue nosed...


                                                                                            ... tatty teddy.

                                                                              


Den här är tillägnad en mycket speciellt vän som jag håller varmt om hjärtat!

häpp häpp..


ingen som är intresserad av mina skor.. jag riktar mig mot skofetetischen emma ;)

fy fan vad trött jag e idag. jobbat 8-15. varit på kvibergs marknad i 2h timmar.. snacka om jobbigt med rullstol. Nu när jagh kom hem är andreas inte hemma.. han är med en kompis inne i stan. dom åkte i kompisens bil och pucko-andreas tog med sej bilnyckeln till våran bil. vi har en reservnyckel.. men den kommer inte förbi larmet.. *grr*.. vägrar gå ut och köpa mat i detta jävla vädret. Får helt enkelt sitta här och vänta. köpte mej en korsordstidning på pressbyrån förrut. ska nog krypa ner under täcket  och lösa det. Haha måste bara berätta om min världen tabbe jag gjorde igår. Jag prenumererar på tidningen Kors och Tvärs (korsord, och jag vet, har redan fått höra att det är tantvarning på det, men det skita jag i). För typ 2veckor sedan fick jag min senaste, men jag hade inte hunnit lösa färdigt den gamla. så igår när jag skulle lägga mej i sängen för att lösa den nya tidningen.. så är den BORTA!! den har legat på bordet hela tiden och nu är den bara puts väck.., leta överallt.. utan resultat. traska ner till hemköp och köpte en annan istället. Vågade inte köpa den som försvann ifall jag hittar den. Kommer hem. gör iordning mej och kryper ner i sängen under täcket. när jag ska börja lösa det första upptäcker jag att jag redan HAR löst det korsordet GRRRRRR!!!!AAAHH!! då kokade min kista över vill jag lova. Hur korkad får man vara!! men nu har jag ett helt nytt som jag dubbelkollade i affären så jag verkligen inte hade löst det :I)

Idag fick jag ringa ett pinsamt samtal. Störa en person när det är helg... jag skäms, men var dessperat!Tack!

hej :)

igår var en lite rolig dag på jobbet... vi skulle besöka fässbergskyrka (mölndal), men handikappsingågen var låst.. å ingen präst såg man till heller.. så vi fick gå ner till församlingshemmet.. hitta prästen som hänvisa till vaktmästaren ulla på övre våningen.. där traskar jag in mitt i en sopplunch med typ 100st 100-åringar. dom såg ut som om dom var nära att trilla av pinnen allihopa :) Hitta iaf ulla.. hon han inte följa med.. så hör och hämpna.. Jag fick Nyckeln!! haha inte varje dag man har en nycket till en megastor kyrka.. sen började det roliga/jobbiga/otäcka att från insida låsa upp 2 dörrar.. varav den ena var det stora porten ut.. lite småkusligt att gå in själv i en kyrka,, mörkt var det oxå.. höll på att få en hjärtattack när jag skulle ner i det mörka hörnet för att låsa upp dörr nummer ett... då tänds lyset!! WWooaahhhh!! (automatiskt).. sen kommar man in i ett litet mörkt rum med en trappa som leder upp och sen bildar en lite vrån där trappan börjar (om ni förstår vad jag menar hihi).. jag fick stå och lysa med mobilen för att hitta nyckelhålet.. och det tog ett tag vill jag lova.. till slut kom vi in.. satt i 5min.. sen var det bara att göra om proseduren, fast baklänges.. jag småsprang ur kyrkan när sista dörren var låst :)

Träffade min nya brukar igår.. var ju inte alls så farligt som jag trodde.. men gissa om jag var nervös när jag ringde på dörren.. efter 10min frågar han om jag inte kan ta lite mera tider hos honom.. haha jag sa att vi ska nog prova lite först och se om vi funkar ihop.. vi kanske bråkar hela tiden :)

Idag har än så länge hunnit med att dammsuga, sola och fixat köket.. ska snart börja tvätta. Jennie kommer på köttfärsåslunch idag :) sen kommer den andra jenny på fika lite senare. Ska nog börja förbereda salladen.

Lördag: Jobba 8-15
Söndag: jobba 8-15
Måndag: Jobba 11-17
Tisdag: jobba 10:45 - 16. Tar sen 17 tåget till falköping. Sen vidare hem till vånga.
Onsdag: Avresa lidk 09:50 buss. Avresa sthlm 18:00 båt
Torsdag: Hemkomst ca 22
Fredag: Träffa emma ca13, ev träffa Benny o Anton. Filmkväll med kusinEmma
Lördag: Hinna umgås med mitt gudbarn. Tony och simon 25års fest i tolsjö 19
söndag: Äntligen ta det lite lugnt. Åka hem till gbg.
Måndag: jobba
o.s.v

där sprack det

japp... budgivningen gick inge bra. gick över våran maxgräns. Men det är bara att ligga i och leta efter nya. En sak är säkert.. det måste finnas en walkin closet i den andra lägenheten. annars vill jag inte flytta dit :)
                         
Igår fick vi den nya tv. Den är så jävla avancerad att vi andreas inte ens kan installera kanalerna. enda vi får in är boxern.. haha.. den e verkligen HiTech. beroende på vad man kollar på så kan man ställa in det på tv:n så man får den bästa bilden som går att få :)
                        
Jag kan inte riktigt bestämma mej om jag gillar dom nya skorna.. dom var ju på rea.. var ju det jag sa sandra.. så jävla typiskt mej.. bara för att dom är så billiga köper jag dem. sen behöver jag inte ens gilla dom. jag har lite skor till salu.. ska lägga upp en bild, så kan ni väl höra av er om ni e intresserade. 
Scorett strl. 38. Användna 2ggr.

Din sko. Strl.39 (små i strl) Aldrig användna

Din sko. strl 38. Aldrig användna.

Nu sitter man och väntar igen på att tiden ska gå  så man kan åka till jobbet. Jag är faktiskt lite nervös över att träffa min nya brukare. var inte det innan, men när Jane sa att han inte alls kunde språket så bra blev jag skitnervös. Well well.. det löser sej nog.

pussa

lägenheten

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3J0QD2D5VFAV3UFA

här är adressen till lägenheten som kan vara nått. klart det behövs göras endel. hela golvet skall bytas. badrummet och köket ska totalrenoverats... som ni kommer att se på bilderna.. Klara och jag har redan kommit fram till hur min walkin closet ska se ut :) den ska vara ljusrosa, kristallkrona i taket, en spegel, en liten pall som man kan sitta på när man ska prova alla skorna. pallen ska vara i trä som är guldmålat och så ska det vara en röd sametssitts, och så ska det ligga en stor fluffig vit matta på golvet :) haha hoppas det blir den nu bara!

Idag träffa jag sandra inne i mölndal. vi var uppe på kontoret och fikade. sen gick vi och tittade lite i affärerna. jag köpte en jeanskjol och ett par nya lila strumpbyxor. hoppas verkligen dom passar.. för nu har jag lagt över 300spänn på det!! Ångest!! och så köpte jag ett par skor för 99:-. helt överkomligt.. stackars sandra som måste ha så stora fötter ;)

Helgen!

Detta är typiskt mej.. antingen skriver jag hur mycket som helst. flera inlägg på samma dag, eller så skriver jag inget på hur många dagar som helst. Så här såg min helg ut iaf.

Fredag.
(fortfarande inneboende)
Jobba 8-12. Fick reda på att jag ska få en brukare till :) kommer upp i 75%. Skynda hem för att tvätta och städa. När jag skulle ner med tvätten kommer grannen in genom ytterdörren.. (negern som lever fan ovanför oss) Han ställer sej och väntar så att jag kan komma förbi. Börjar prata engelska med en jävla brytning.. glor gärnet.. han fråga vad jag hette och om jag skulle ner och tvätta. han var skit obehaglig.. jag går ner och fixar med tvätten.. när jag kommer ut STÅR HAN DÄR!! höll på at skita ner mej och blev ännu mera obekväm. han börja tjöta och säger att "you look very nice, you are cute".. då blev jag rädd och gick där ifrån.. skynda mej upp och låste dörren. ringde andreas och bad han att ringa johan så att fick komma hem.. vågade inte gå utanför dörren förrän han kom. sen fick han följa med mej varje gång. fortfarande obehagligt att gå utanför dörre.. speciellt om det e mörkt ute.. har alltid överfallslarmet i handen. borde kanske ta med pepparsprej :)... Iaf, sen kom jenny vid 8. vi drack lite grann och spelade tp. det var rikgit trevligt.. sen skulle dom börja brottas.. fick lite roliga bilder.. just det hela tvättmedelspacketet åkte ut på mitt nystädade golv.. det var mindre roligt.. sen var det nana sängen.. jenny började jobba 8 på lördan.

Lördag:
slappa. åkte och hämta jenny vid korsvägen.. käkade ElMaco!! (mmm).. hem snabbt och skynda sej att göra iordning oss.. vid 5 åkte vi till louise i linné. darck lite och sen åkte vi ut till NRJ-hallen i frölunda och spelade beachvollyboll.. fy fan va kul det var.. vi var 12 pers. jag och jenny gick in för det så in i helvetet.. jävligt irriterande på dom två fyllebrudarna om bara skoja bort det och var hur kassa som helst, och en tjej var bollrädd.. då ska man ju verkligen spela vollyboll.. or not!.. andreas hämta oss vid 21.. skynda hem igen.. duscha och fixa iordning oss.. sen kom fredrik och frizza. vi spela ölspelet.. bara det att andreas, johan och christian drack 7,3 och blev så jävla fulla.. så allt balla ur.. pinsamt.. så vi bestämde att åka in till stan, jag, fredrik och frizzan.. men jag tappade lusten.. så dom fick åka in själva.. så kan det bli ibland.


Söndag:
Slappardag om nått.. gick bara upp ur soffan när jag skulle köra jenny till tåget vid 5. käka pizza med oxfile och bearneisås.. mm gott!!

Måndag:
Jobba hela dan. var på en ny lägenhetsvisning i slättadamm... mycket bättre än den andra.. 2 walkin graderober.. gött!!

tisdag:
Ledig.. ska till mölndal sen och fika med sandra.. ska ev säga hej till min nya brukare..

pussa

besvikelse

stino.. tror inte du behöver gråta än på ett tag.. jävla fuskjobb. Fast det mesta går iofs att fixa. men jävligt tråkigt med ojämn klinkers i hallen (som inte går att fixa) och mosaiken i köket var fruktansvärt fult och kasst fogat. Spisen måste bytas och kylskåp och frys var sletet. glovet var jävligt skevt.. lister satt löst och hängde ut 1cm från väggen. andreas är ju snickare, så han kan ju fixa det mesta.. men golvet blir svårt.. dom får nog gå ner lite mer i pris först..

puss hej

Full rulle

ja fy fan. Här händer det grejer. I Tisdags fick vi en inneboende.. Lilla johan har kommit ihop sej med föräldrarna (tror jag).. så han sover för tillfället på våran soffa :) I onsdags mötte jag upp jenny vid tåget (igen!). Vi gick på stan lite.. hitta en partyoutfit som jag ska ha på båten och kanske till helgen. Hitta dom skorna jag prata om oxå.. men fanns i storlek 37 och 39. jag har 38.. jävligt irriterande, men hitta ett par andra istället :) Sen så skrev jenny på pappren, så nu är hon anställd av mölndals kommun. horn började jobba redan dagen efter (idag torsdag).. så då blev det en inneboende till :) Jag kommer nog snart upp i 100% oxå.. fy fan va gött, och kul!! :) Just det, jag och jenny var på möte med resursenheten igår oxå.. blev fotograferade och fick en id-bricka. satt och lyssna om det nya systemet (ZZzzzZZ).. men det e ett jävligt bra system. fast för mej spelar det egentligen ingen roll. om jag nu får heltid, så kommer jag inte ha nån nytta av det ändå. Idag fick jag hoppa in och jobba. vilket passade jättebra.. för både jenny och jag började 8 imorses.. så jag kunde visa henne hur man tar sej till jobbet. Fick åka in till stan och köpa ett par nya lila strumpbyxor.. för dom jag köpte på hm var skitsmå.. ingen som vill köpa dem för 100 spänn?? har varit på ams för sista gången idag oxå.. It was a halleluja moment!! Ikväll ska vi på lägenhetsvisning ute på hisingen. ska lägga upp lite bilder. priset har sjunkit från 795 till 695... gött! Imorrn kommer jenny tillbaka igen.. hon ska jobba (jag e ledig).. vi upptäckte att det går inte att pendla från skövde om man börjar 8 på en helg.. så jenny är akut behov av att ha någon stanns att bo :) På lördag ska vi åka ut till frölunda och spela beachvolleyboll 19-21.. kan bli jävligt skoj... dricka vin :) förfest på linné hos louise. sen blir det nog lite fest här.. men kommer nog vara hemma typ vad 22 eller nått.. om man inte kan få skjuts.. löser sej nog.. om man kanske skulle ta och fixa maten.. måste åka vid 6.. visningen är vid halv 7..

puss hej
kök
kök
sovrum
badrum
hall




Grattis!

Idag fyller min brukare år. Jag bakade en sockerkaka med kakao i igår. på det hällde jag glayser.. blev riktigt fin. Hon blev jätte glad över den. så den fika vi på när hennes gobbe kom på eftermiddagen. Jävligt maffig...


Skulle bara åka och köpa lite kött igår.. kom hem 2 papperskassar och 3 plast, helt knökfulla. OM ni tycker att det här är mycket. Då ska ni se när det vankas storhandling. Tänk dom gångerna jennie har varit med. när två ska storhandla och sen försöka få plats med allt i bilen.. hehe...det gäller till att planera innan man stoppar in någon matkasse :)



En liten rättning från andreas. Det är INTE fifa dom spelar, utan pro reveloution soccer. Så nu vet ni det ;)

TIPS!

ja nu var det bara jag igen :). Vill bara komma ett med gott middagstips. Jag improviserade lite förrut. Det enda jag hade hemma var köttfärs. var absolut inte sugen på köttfärsås och pasta. Hada bara 6 potatisar isf, och det räcker ju inte. så då gjorde jag en potatisgratäng med köttfärs.

Gör så här:
stek köttfärsen. blanda i lök, salt, peppar, vitlök och vigeta. När det är färdigstekt kan du hälla i 3dl grädde. Skiva poatisen. Varva sen potatis med köttfärsen. se till så att det blir potatis på översa lagret. på med riven ost och in i ugnen. 200´c i 45min. Mmmm så gott.. och inte alls kompliserat. tar en liten stund bara.. enda nackdelen.

                                                    Lindas köttfärsgratäng med potatis!

                                                                 

Deprimerande väder

                                                   
ja fy fan.. var ute och gck förrut.. men fick ändra kurs genom skogen istället.. för fy fan vilket väder.. blåste svinkallt.. och nu regnar det.. skulle egentligen in till stan med jennie nu. men vi fick avboka det.. abslout ingen lust att gå utanför dörren mer idag. Måste handla ikväll. men dom få metrarna som man måste vara ute är överkomligt. Idag skickade jag in mitt nya kontrakt. Nu är man fastanställd då :) jävligt kass månadslön bara, men men.. får hoppas att det dyker upp lite mer brukare snart.. så jag kommer upp lite mer i procent. tror jag jobbar 62% nu.. vill upp till 100. Jobbar bara tisdag och fredag denna vecka.. så jävla typsikt att fredrik ska ringa om att dom behöver hjälp just imorrn :( varför inte idag, eller på onsdag.. well well.. vi bestämde iaf att vi skulle festa tll det till helgen.. trevligt.. längesedan vi sågs nu. Prata med simon idag på msn. Inte "pratat" med han på nått år.. kul att veta vad har gör nu för tiden. PÅ onsdag kommer jenny ner igen. så ska hon skriva kontrakt. får se vad vi hittar på den dan.. måste köpa lite nya kläder innan jag åker.. hoppas dom har kav mina skor som jag vill ha. Tror ni inte att apjenny redan har köpt sånne eller.. så typiskt oss att köpa samma saker, eller iaf vilja ha samma kläder. men jag ska ha dom iaf :).. har kommit underfund med att det är ingen ide att älta massa grejer. man mår inte bättre av det. bara hoppas att det inte händer igen.. :) Märks det att jag har tråkigt eller.. skriver bara massa skit :) men det kan vara rätt så skönt ibland.. atta bara få skriva av sej, även om det bara är skit allt hihi.. nä nu ska jag inte plåga er mer med mitt struntprat :)

Klara, kan du ringa mej nån dag när du har tid.. du hör ju aldrig när jag ringer hihi.. tänkte kolla lite om onsdag..

pussa

skaplig söndag

fick sovmorgon en timme i morses.. jävligt gött.. inte nog med det.. fick sluta 40 min tidigare oxå.. för min brukar var inte riktigt frisk... tur i oturen.. väl hemma blev det en riktig slappar söndag.. tjöta lite med syrran och kusin-emma . Andreas fixa maten :) blev så avancerat som spagetti och grillkorv.. hehe men det var gott. Åkte ner till skf och hyrde en film och köpte lite godis. Jag går på samma tabbe hela tiden när det gäller att hyra rysare. Hyr aldrig en rysa, om det inte en bra skådespelare med. Dom är alltid så förutsägbara. Andreas lista ut allt, innan det ens hade gått 30min av filmen. Imorrn är jag ledig.. ska försöka ta mej till gymmet.. ska kolla om det inte går något roligt pass :).. Ingen som är intresserad av en 5månader Pittbull?? min kompis måste sälja pga av tidsbrist... hör av er isf. Nä om man kanske skulle ta och gå och lägga sej.. behöver ju inte vara vaken till 12-1 varje kväll..

pussen

Om man vet att man kan ha gjort något fel, ska man inte försöka fixa det då?

fredag och lördag

Fredag, bakisdagen. Men så farligt bakis var vi inte.. mest bara trött.. som jag alltid är dagen efter :) Åkte in till stan vid 1. Mötte upp jennys gamla  klasskompis Maria. Gick och fika och titta lite i affärer. var hemma vid halv4, 4 igen. la oss och tittade på The Love Guru. Men vi decka båda två.. oväntat hihi! vaknade till och började laga langos.. Jenny hade ju aldrig ätit det.. men gott var det :) sen visste vi inte vad vi skulle göra.. om vi skulle åka iväg på en fest eller bara vara hemma. Började göra iordning oss och tog ett glas vin.. men sen ändra vi oss. gick ner till hemköp istället. köpte jordnötsringar, chips, dipp och cola.. dela även på en pizza.. åt två slicebitar :) Eftersom att andreas och johan hade tv-spels kväll här hemma. fick vi bunkra upp oss i sovrummet. la den bärbara datorn mellan oss i sängen (och dippen hehe) och tittade på Transserbirian.. vilken var sådär.. lite långdragen.. hände mest grejer i slutet.. jag och jenny är exakt likadana när vi kollar på film... blir lika stressade och förbannade båda två.. kanske för att vi är tvillingsjälar :) sen visade jag lite klipp från färjan. snart åker vi med partybåten!! :) satte oss och tjöta med andreas och johan i köket... och somna tills slut vid 3... Lördagen var jävligt lugn.. jenny noppra mina ögonbryn.. tårarna spruta!!haha!!.. var ute och gick på kyrkogården i en timme typ.. säger ju att den är gigantisk :) lagade lite mat.jenny gjorde en trendsminkning på mej.. knappt så jag kunde med att gå utanför dörren.hihi... löste korsord och körde sen in jenny till terminalen vid 5. Åkte ut till angered.. käkade med houssam och meran.. och nu sitter jag här i soffan med datorn i knät. andreas och johan töntar sig med fifa.. ska snart lägga mej.. jobbar hela dan imorrn.. men fick 1 timme sovmorgon.. gött! ..

laters!


vin i överflöd

ja.. dagen började lugnt. utan några som helst planer. mötte upp jenny vid tåget vid 11. vi drack kaffe och satt och tjöta ett bra tag. Köpte oss varsina bag in box, ifall det skulle hända något på kvällen.. väl hemma satt vi vid datorn och kolla på lägenheter. försökte fixa jennys blogg, men det ville sej inte. Lagade mat och började pimpla vin. Bestämde oss för att åka in till vasastan.. träffade jonas, sen kom även stino.. satt där i några timmar. Gick vidare till rose and crown.. börjar bli en klassiker att jag och stino sjunger summer of ´69. men igår gick det åt helvete. missade hela tiden typ haha.. tog en burgare på burger.. sen försvnn stino.. men vi fann varandra vid vagnen, som tur var.. var hemma vid 2.. nu ligger man här och är jävligt trött.. kameran har ballat ur. ska se om jag kan få upp lite bilder senare....

puss hej



I love my biatch!!

men hallå!!

oki... han har väl ett speciellt utseende.. men tycker ni inte att han är snygg.. kolla på hans filmer och berätta sen om ni fortfarande tycker att han är ful (emma hihi).. sitter med blondering i huvet, vinet i högsta hugg och påväg utt å ta en cigg.. jenny tjötar.. bäst att lyda.. ikväll blir det ev vasa, men återkommer om det..

puss hej

på tal om frikort

nu har jag kommit på vem som är mitt frikort. Låg och kollade på Eagle eye (som förövrigt är den bästa filmen jag sett) och blev helt lost i Shia La Beouf. han har även huvudrollen i transformers.. grr så jävla het.. nu kommer lite bilder. luta er tillbaka och njut :)

Kolla bara!


Vilka ögon!

Lite längre ner, lite längre ner :)

Tjejkväll

tack för igår tjejer. det var mysigt. Var hemma hos jennie och tittade på film. Hela bordet var fullt med godis. Det var pockorn, lussebullar, 1KG GODIS, jennies hembakta godis, lite chips och lite jordnötsringar. Kolla på baby mama, den var väl helt oki. Men absolut inte den bästa.. jennie hade ju sett alla filmer jag ville se :/. Jag slog både jennie och stino i buzz. Men entusiasmen var väl inte på topp hos någon egentligen hehe! Voss fixa med sej två pizzor från pizza hut som vi dela på.. en hawaii och en med peperonikorv (?).. hawaii var helt klart godast. Till det drack vi glögg.. vilken kombination haha! Fan va läskigt det var när jag skulle gå ut till bilen sen vid 12... men jag är glad att jag tog den (den km det är hem till jennie och stino) för jag hade aldrig pallat att gå själv igenom det otäcka industriområdet, med massa gränder ;)

Idag är det stora tvättardagen. Har varit och solat på förmiddagen. Hallå, jag har en liten despyt med andreas här.. jag har hört (tror det e från dej jennie) att man inte ska duscha dirket efter man har solat.. stämmer det? och varför isf.. Andreas och jag är helt oense om den saken. jag säger inte och han säger varför inte!! :) hjälp mej någon :) Sandra jag vet, det är inte bra att sola alls :)

näpp ner till stugan och shwitcha tvätten..

laters!

vilken skitdag

ja, igår var det verligen en skit dag på jobbet. Hur jobbigt som helst. Jobbigaste var att allt upprepades hela tiden. Tusen tack för skjutsen mikael. Det var guld värt!! Väl hemma så satt andreas och hans komps och tönta sig. Dom spela xbox 360 och drack grogg. Så jag stängde in mej i sovrummet. Spela lite majhong på datorn, tittade på sexturisterna - thailand och lyssna på dem där ute. Fick naturligt vis vara chaufför. Men det finns alltid en liten baktankte bakom det... Nästa gång är det min tur att bli skjutsad och hämtad om jag har varit ute :) fast iofs har jag lånat bilen mycket till jobbet nu, utan att betala bensin. så det kanske jämnar ut sej :)

Idag har vi städat ut jule. Känns faktiskt väldigt skönt. Brukar gilla julen. Men i år var det inte lika kul. Kanske för att man inte har haft någon direkt julkänslan. Skönt att vara ledig idag. Jobbar bara onsdag och söndag denna vecka (plus i måndags). Imorrn är det tvätt som gäller på dan. På torsdag ska jag möta upp jenny vid tåget och hjälpa henna ut till mölndal (bonnen hihi) Sen ska vi väl ha myskväll på kvällen. Fredag är jag bjuden hem till Tiina. Sjunga sing star och en gå ut och dansa på Hard Rock. Låter jvligt kul. Men var ju ute i lördags. man kan inte alltid ligga på topp. Får se hur jenny gör. om hon åker hem på fredag eller stannar tills på lördag. Just det, ikväll ska jag hem till jenny och kolla på film. Undra vad vi ska välja hmm. Nu orde jag snart dra igång med maten. Börjar bli hungrig... Stino, du har förstört mitt liv. Kommer aldrig våga gå ut när det e mörkt. Speciellt inte i en mörk gränd ;) *Ss*

puss och kram

Can this be for real!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MyDog och Park Lane

Klara och emelie plocka upp mej, vi åkte och käka och gick sen in på svenska mässan. Träffade Sandra och harry :) Åkte hem lite tidigare än klara och emelie, för jag skulle jobba.
Väl på jobbet blev jag på partyhumör. Ringde Stino och hon var på :)



Så strax efter nio dundrar denna lite smått fulla tjej in genom dörren :) Vi satt och drack i köket och tjöta. Riktgit trevligt. Sen kom tommy och hämta oss och körde oss in till Avenyn.

Gick in på Park Lane (gratis) och det var inte en kotte där typ. Men det hindrade ju inte stino för att ställas sej och dansa helt ensam :)

Sen dundrade in lite mera folk. Vid halv 5 ringde vi tommy, så hämtade han oss. var väll hemma vid 5.. Riktigt kul var det den kvällen...

Idag var jag och andreas ute och gick i 1h20min. SKÖNT!!

MyDog 2009

                                                 
Väntar på att Klara och Emelie ska komma och hämta upp mej. Sen ska vi åka och käka och sen till svenska mässan. Tråkigt att man jobbar ikväll bara. Men mässan håller ju bara på tills 5.. så det blir ganska lagom. börjar kl. 6. Ska försöka ta lite bilder på några söta små hundar! puss hej

LANGOS

mm så jävla gött :) första gången jag gjorde det här hemma.. blev förvånansvärt bra !! Detta var nått som jag aldrig hade hört talas om innan jag flytta till gbg.. langos och falafel.. men mm så gott.

Recept:
ca 10 langos

25g jäst
1dl öl
2dl mjölk
1tsk salt
7dl vetemjöl special - viktigt att det är special.
90g kall kokt potatis (ca 2 potatisar)
1l rapsolja till frityren

Tillbehör:
ost,gräddfil (grundden). sen kan man ha vad man vill. tex skinka, räkor, annanas m.m

värm ölen till 37´c. smula jästen i en bunke. häll över ölen. tillsätt mjölken, saltet och mjölet. mosa potatisen och rör i. Låt jäsa i 1 timme. Det gör inget om smeten blir för lös eller inte. Dela upp degen i 10 delar. kavla eller tryck ut på mjölad bänk (använd MKT mjöl). mjöla på båda sidorna. Värm oljan i en kastrull till 180´c. Lägg i langosen. vänd några gånger. Den ska bli lite gyllenbrun och lite knaprig. DONE!
Om ni vet med er att ni inte kommer att orka så många langos, går det att trycka ut resterande degklumpar och lägg dom mellan folie och in i frysen. bara att ta ut och fritera när man är sugen :)




Nyår

ja så lugnt som jag tog det denna nyår har jag inte tagit det sedan 2001. Men det var rätt skönt. Jobbade till 21. Kom hem och började med maten (som redan var förberedd). Fick hjälp av jimmie och andreas. Vi gjorde hasselbackspotatis med fläskfile och grönpepparsås och en skitgod sallad till det. Drack cider och jimmie drack grogg. Vid 23:40 typ gick vi bort till jennie och mikael. Stod och kollade på raketer, lyssnade på en nästan hysterisk jan malmsjö välkommna det nya året. Räknade ner och vid sista slaget skålade vi med AstiCinsano. Lite efter tolv traskade vi hemmåt igen, Livrädda för att få en raket i nyllet. Dom är helt galna här ute. Satte på en film och gick slutligen och la oss vid 3. Torsdan var ganska lugn. var ute och gick, handlade och åt god mat, om än inte bättre än gårdagens. Blev ju fläskfile och sallad över. Kokade ris och gjorde en rhode Island sås till.. så jävla gött.. eller vad säger du klara :).. sen dumpa jag av jimmie vid tåget och åkte och jobbade vid 18. Det var min nyår det.



bättre resume

ja nu när jag har sett alla er andras resume av 2008 känns min ganska puckad.. men jag är nog ganska puckad.. frågade Jennie hur fan hon kunde komma ihåg allt som händer och under vilka månader. Men då förklarade smarta jennie för mej att det är ju bara att kolla bloggen.. dahh!! haha snacka om äkta blondin :) Så nu gör vi en lite roligare summering än den innan :)

Januari:

märkte att jag skaffade bloggen i april.. så vi hoppar dit :)

April:

Välkommnar folk till min blogg. Det enda jag skrev den månaden.. det var innan man blev besatt :)

Maj:
image4image5

Börjar blogga på riktigt.
Twinsparty Fredrik och Miakael 30år.
Vi (andreas) köpte lilla plutten. Citroen C2.
Får ett vik. på shell raffinaderi.
Klipper av mitt långa hår.
Provar bakispiller - rena rama BULLSHIT!!
Elina föds den 30 maj.
image7

Juni:
image8


Grillkvällarna börjar.
Jennie meddelar att hon väntar barn :)
Hammarkullekarnevalen.
Syrran tar studenten.
Sandra omkommer i en bilolycka.
Midsommar - Chappen med klara
Klara och jag gör bort oss totalt när vi ska gå på bio.. hehe!
Mexikansk fest - anden 30år


Juli:



Rekordvärme - 40´c
Köper en underbart skön säng.
Tiina och Nina 50års fest.
En vecka hos Klara.
Fyller 22.
Crusing varberg, med mycket vatten.
Sjöbo marknad (skåne) 3 dagar.
Köper ny mobil.
Andreas 21.

Augusti:


Börjar mitt nya jobb som personlig assisten - mölndal.
Träffar Lollo för första gången på 6år.
Jenny åker till stockholm för att plugga. Avskedsfest.
Hittar och tar hand om en övergiven katt, som tyvärr dör.
Återfår kontaken med Tony :)
Ladies night. jag och klara. Dricker skumpa med bratsen :)

September:


Oktoberfest på stad (ja det är i september)
Slår jennie i buzz!! Det är stort!! :)
1600-talsparty skansen lejonet. Karl 30år
Mamma får problem med hjärtat.
Har problem med min blogg :)

Oktober:


Yearbookyourself blir populär.
Afterhunt i bygdegårn.
Elise kommer till världen.
Färgar håret brunt.
Blir stoppad i poliskontroll för första gången.
Lilla Jonte kommer till världen.

November:




Mycket party.
Levande schakalerfest. Chalmers.
Jag blir gudmor för andra gången. Alva.
Får en dille på tradera.
Bokar biljetter till Cinderella.
Provar klätterdome.. grymmmt!
Fylle/vänskapstatueringen skapas.

December:

God Jul och Gott nytt år.

RSS 2.0
Test