Bilder

Idag är det måndag och jag är hemma i vånga. Åkte med familjen hem i söndas. Gött bakis efter en blöt hemmakväll med massa sprit från danmarksresan! Bara så att alla vet, så är det inte billigt att handla i Danmark längre.. var t.om billigare att handla på taxfreen på båten, iaf ölen.
Jag, jimmie och mathilda har precis kommit hem från lisch. Vart och shoppat för 800. Men nu har jag kläder iaf. Köpte t.om med chinos!! :)
Nu tänkte jag försöka ladda upp lite bilder från förra veckan.
Måndag:

Tisdag:

Onsdag:



Fredag:

Lördag:





Måndag:

Vart fan tar veckorna vägen?

Redan torsdag idag! Helt sjukt, och vad har man egentligen gjort? Vi kör den sedvanliga summeringen som jag alltid har en förmåga att göra.

Måndag:
Familjen Josefsson,Jansson och Bergqvist (mor, styvfar och lillebror Kevin) kom ner hit till gbg. Dom installera sej i hotellsviten. Vi åkte och handla och käka pizza. På kvällen åkte vi in till Avenyn, för min kära mor ville titta på folk :) Vi hoppa runt bland olika uteställen bl.a lilla london och keybar. Vi skulle besöka rockbaren och ta en sista öl innan 12bussen gick, men där fick vi inte komma in tack vare att Kevin bara e 14. Lite konstigt när man är i målsmans sällskap. Men men, vi traskade ner mot bussen. Kvällens höjdpunkt var (tro det eller ej) toalettbåsen som står utplaserade lite överallt i stan. Bilder kommer senare (som vanligt) Bussen gick och vi kom hem och la oss med ett leende på läpparna. Trevlig kväll det blev.

Tisdag:
Hmm vad gjorde vi? Vi basta och drack öl. Kolla på tv på kvällen, allvarligare blev det inte.

Onsdag:
Var ingen vanlig dag, för det var Lindas födelsedag! Hurra Hurra Hurra! :) Blev hembjudna på frukost hos la familia vid halv 10. Värsta hotellfrukosten. Fanns allt! typ ;D Fick en SodaStream! Wiiee äntligen. Fanns bara två saker jag önskad mej och jag fick båda två!! fick ju Lips av andreas. Åkte ut till havet och samla snäckor och musslor, Kevin galningen bada! Det var svinkallt, både i vattnet och i luften. Åkte hem och gjorde oss iordning.Hade bokat bord på Jensens Böfhus till kl17. Det är så sjukt god mat där. Fläskfile med råstekt potatis och favoritensås.. mmm blev några öl och cider. Gick till Pullmans på centralen. Blev bjuden på massa gott bl.a PepsiJack. Sen kom Jenny och Johan.. blev ännumera PepsiJack och cider. PepsiJack ska bestå av mörk rum och pepsi, det var iaf vad VI trodde, men när jag beställer in den 4:e får jag se att det är ju inte alls rum utan JackDaniles.. alltså Whiskey. FiFaen! Då blev det genast svårare att dricka. Hatar whiskey, men under kvällen fick jag i mej 1,6dl av skiten! Blääää! Pullmans stängde och vi åkte hem. Jenny missa sista spårvagnen och följde med hem. Vi fick ta en annan buss och gå en bit. När vi väl gått av bussen säger Andreas att han sk åka tillbaka in till stan igen!? En kompis till han som bor i trollhättan had tydligen kommit in till stan så sent, och han ville att vi skulle komma. Men jag palla inte att åka tillbaka igen när vi väl var hemma. Så Andreas åkte själv och jag och jenny gick in och blanda massa drinkar och sjöng Lips.Hade sjukt kul. ska försöka ladda upp det på nått vis :)
Jenny lärde även mej hur man bäst låter som en tupp. Haha gud vad vi skratta. Försökte lära henne hur man låter som schimpanser :D Kommer ni ihåg från Sötåsen tjejer, när vi åkte in till rektorn för rasism för att vi gjorde dom lätena! Hehe
Kvällen kunde väl ha slutat bättre om en viss Andreas kunde ha hållt sej lite mer nyktert än att bli stupfull och gapig, men över lag var det en grymt trevlig och rolig födelsedag med många grattande! Finns väl en person som jag hade hoppats på skulle gratta mej, en mkt nära vän. Men finns säkert en förklaring, och det är ju inte hela världen heller! :)
Tack för allt!

Torsdag:
Andreas kommer hem strax innan 7 på morgonen och ligger deckad i soffan hela dan typ. Jag pallar mej upp vid halv 10 och tvättar. Lite seg men inte så värst bakis. Trodde jag skulle vara döende eftert whiskeyn, men icke sa nicke. Medans andreas söv och vi och köpte massa morötter, chips och dipp tills ikväll. ska ha myskväll :) Imorrn ska vi åka till Danmark och shoppa loss lite! :D

Nä om man skulle ta tag i sitt liv lite och ställa sej och skala morötter och blanda dipparna.
Bilder kommer en annan dag.

With al my Love, Linda

Mobilbilder från veckan som gått


Måndaxklubben i lisch

Gothiacup precis utanför oss

Ice ge 3, 3D. Grymt bra!

Köpt nya blommor till balkongen

Vårat lördagsnöje! :)

Full rulle!

Herregud, det är redan lördag. Det har varit full rulle hela veckan. Andreas lillasyster är fortfarande här och åker hem imorrn. Vi har badat, kollat på massa fotboll, klättrat upp på det stora berget här utanför. Såg hela gbg nästan. Igår var jag inne i stan och träffa min kusin Karl som var på semester här i gbg. Vi gick till babar, dit även Stino kom. Tjöta och drack några öl. Idag har vi inte gjort så mkt iofs. Så jävla dåligt väder. Vi åkte ut till bäckbol och fikade och kolla lite inne på Media Markt. Fick en för tidig födelsedagsfest av andreas. LIPS!!! yeesss! äntligen. Om ni kommr ihåg var det ju det som jag vann budet på på tradera och förde över pengar, men fick aldrig något spel. Men nu äntligen, ett år senare! SingStar, släng dej i väggen. Sjukt grymt spel. Så nu är alla välkomna hit att sjunga lite! :)

Nä om man kanske skulle ta och lägga upp lite klings ägglikörglass i en skål om mumsa i sej? ;)

Nästa vecka kommer mamma, t-j och kevin! :) veckan efter det blir det värmland i några dagar! :)

puss hej

                                 xbox-lips.jpg image by d4renb

resume

Fredag:
Stino kom och höll mej sällskap när jag satt hemma i min ensamhet. Det var mkt trevligt och uppskattat :)

Lördag:
Myskväll med Jenny och Emma hemma hos dem. Vi kolla på 3 filmer och kolla sexleksaker på tradera, vilka sjuka grejer det finns.

Söndag:
Stora städardagen, sjukt tråkigt. Johan och Lovisa kom. Skulle spelat golf, men det var stängt. Åkte och käka och spelade biljard och drack några öl. Hem till oss och spela guitarhero.

Måndag:
Åkte till Malin i lidköping. Förfesta hon och jag. Sjöng singstar. Gick på måndaxklubben. Träffa massa roligt folk bl.a Per och Daniel från sötåsen. Inte sett sen dom sluta 2004.

Tisdag:
Bakis. Andreas hämta sin syster Emma i grästorp och passade på att hämta upp mej med. Åkte till pappa och hälsa på. Då kom mamma oxå. Vi fika och tjöta skit. Åkte med till vånga och drog sen till sommarland. Bada och det var hur gött som helst. Kändes som att man sköljde bort bakfyllan ;) Sen käka vi lite och kolla på Sky Pirates. Spela på några spel. Sen åkte vi hem. Var hemma vid 21:40 typ.

Onsdag:
Nu ska vi ut och klättra i bergen och titta på lite fotboll. Gothia cup har planer precis utanför oss :)

xoxo

trevligt firande

av min semester igår. Jag, andreas, jennie, mikael och lilla jonte gick till bryggeriet och käka filé mignon (vi hade ganska kul åt att försöka uttala det, ingen ville beställa hihi) med jättegod pommes och rödvinsås och bearneissås. Andreas åt iofs parmesan och chilimarinerade spareribs. Drack några öl och cider och snacka skit. Sen skulle vi gå hem vid 8 tiden, men vi var sugna på en öl till. Så vi gick till Grill del Mundo. En spanska restaurang och bar som är utomhus. Hur mysig som helst. Där drack vi några öl och cider och snacka skit. Kunde inte bli ett bättre firande av min semester. Måste vi verkligen göra om snart! :)

Idag är det första riktiga semesterdagen och jag har sååå tråkigt. Alla jobbar eller ska bort. Har tvättat hela dan typ. Andreas är inne i stan och shoppar kläder och jag är pank och får snällt sitta hemma. Vi har köpt en inspelningsbar digitalbox, och jävla va ballt det är. Tänk att du sitter och tittar på nått och så måste du akut lämna tv, bara att trycka på paus, eller om du missa början av ett program, bara att spola tillbaka från början! :)  Gött att man kan spela in program. Vi tittade färdigt på minnescermonin för micheal jackson igår. Den hade vi spelat in för att jag jobba. Kolla även på lipstick jungle, eftersom att den gick samtidigt som en film som jag ville se i måndas... Bällt! :D

Nu är det helg. Ikväll har jag lite egen tid. Ska gå ca 100m och hyra en film och köpa godis. Andreas skull köpa Red gold smultronvin till mig ;) Imorrn ska vi försöka hälsa på andreas Farmor och farfar. Farfar har tydligen varit jättedålig. Så dålig att dom fick använda sådana där elchocksgrejer på hjärtat. Lite otäckt. Jenny ville även att jag skulle följa med på nån kaffegrej i majorna imorrn, får se om jag hinner. Söndag är det stora städardagen här. Andreas behöver inte borra mer, så vi ska damma av ALLA väggar och vrån. Alla lister och dörrar m.m Kommer ta hela jävla dan. Men gött när det är färdig. Massa byggdamm överallt. sen på kvällen ska jag träffa tanten som har hand om övernattningslghen som mamma ska hyra v.30, Vi ska titta på den och gå igenom lite grejer.
Detta är min helg. Inte allt för upphetsande :/

XoXo

18 timmar kvar, sen en månad semester!

imorrn jobbar jag 12-16:30, sen kastar jag in handuken och går fan-i-mej på min första semester någonsin. Ska bli så skönt. Så trött på att jobba, behöver verkligen ett break!
Så alla vet så är det Avenyn klockan 17 som gäller imorrn (torsdag). Kom och ta en öl! :)
Min framtid ser ut ungefär så här. Med reservation för vissa ändringar!

v.28
Torsdag:
semester och öl på avenyn.

v.29
Måndag:
Lisch som gäller. Hem till Malin och sen Måndaxklubben. Sleepover.
Tisdag-Söndag:
Andreas lillasyster Emma kommer.
Fredag-Söndag:
Stochampionatet i skara. Nja, skiter nog i det.

v.30
Måndag:
Mamma, T-J och Kevin kommer och stannar en vecka. Besök på Liseberg, dricka öl, åka skaldjurskryssningen i skärgårn och en tripp över till danmark.
Onsdag:
Fyller jag 23 år!! Huge!! ;D

v.31
Torsdag-Söndag:
Kalmar? eller?Per?

v.32
Försöka åka till Klara, eller vad bestämde vi?

15-16 Augusti:
Team ranch challange på High Chaparall.

4-6 September:
Dricka octoberfiestbier på Oktoberfesten i Tyskland?!

Ja det är väl ungefär det som är planerat! :D

PROST!

20 alvedon, så klarar jag allt.(och lite mucoangin)

Idag är det måndag och jag är fortfarande inte bra. Men pallade mig iväg till jobbet ändå. Nu sitter jag med ett dövt vänsteröra som gör svinont! Men men... nu kommer lite summering av förra veckan.

Onsdag:
Besök på vårdcentralen. Inte halsfluss. Gött. Tryckte i mej alvedon och fick panik av att ligga ensam hemma hela dagarna. Åkte till syrran i skövde. Försökte slappa så gott det gick med feber i kroppen.

Torsdag:
Ida jobba och jag åkte hem till vånga. Fick låna bilen över natten. Hämta Ida, mötte upp Benny vid simsjön och bada. Det var jävligt gött (men har fått sota för det nu efteråt= ännu värre i halsen). Hem, käka och kolla film.

Fredag:
Körde Ida till jobbet. Hem till vånga. Skjuts tillbaka till skara. Hem till syster Hulda. Drack cider och åkte till Töreboda och festivalen. Mötte upp Benny, Klara, Emelie och Lisa. Sjukt kul. ce of Base var grymma!! Satt och drack öl i spöregnet och åskan (fått sota ännu mera för det= hosta). Träffa Klaras Micke för första gången.. Störtskön typ! Träffade gympaOla, Torben, Chrille och "Det är ingen jacka, det är en kavaj" Anna-Lena.

Lördag:
Ida ledig. Åkte och bada med Benny. Hem och slappa. Drack en cider och lite vin. Hem till Kronas tjejs föräldrars sommarstuga (hehe, inte så invecklat). Träffa massa roligt folk. Anton kom förbi. Satt där i 5 timmar, ner till skövde och skulle in på Husaren, sjukt mkt folk så det blev Harry´s, som sög balle! Hem till ryd vid 2 på natten.

Söndag:
Ännu sjukare än vad jag varit tidigar. Ånej inte tack vare spriten. Tungan hade svullnat upp så det var knappt så piercingen fick plats. Fick ta ut den. Mandlarna var så stora att jag knappt kunde andas och rösten var typ helt borta. Ner till skövde och käka och sen hem med tåget 14:30. Försökte stoppa tillbaka staven i tungen.... fick trycka igenom i mitten. Inte skönt vill jag lova.

Mobilbilder:



Fick även reda på idag att två av mina vänner var i närheten utan att höra av sej. Fy på er Per och Meran! ;)

RSS 2.0
Test