Törebodafestivalen 2009

planera in 2-4 juli. För då drar vi upp till töreboda och tältar, dricker öl och lyssnar på musik.
Några som kommer är
*Backyards babies
*Rydell & qvick
*Scotts
*Melody Clob
*Sahara Hotnights m.m

Klara, Ace of Base kommer!! :)

Kolla in länken:
www.toreboda.com/f2009/

Nån som e sugen på att hänga med? jag åker iaf ;)

Helgens bravader

bravader och bravader, kanske man inte direkt kan kalla helgen men... har gjort sjukt mkt.. syrran kom i fredab, då hade vi myskväll. Spela spel på king.com.. skitkul! :) Lördagen bestod av packa, städa och köra flyttlådor i 10h. Helt slut på kvällen. Söndagen åkte vi ut till majorna för att kolla på den megastora loppisen som hade utlovats av Metro. Men var ju typ ingenting, kanske kunde berott på att det regna :P Så sandra, ni missa inget. Vi var där i typ 30min. Han träffa både fredrik, jacob och RosMarie. Det var trevligt. Sen hem hem och käka korvsoppa.. Mummma! Sen började jag slåss med spisen, fi faen va jobbigt det var att göra rent den.!! Mn nu e det gjort, Imorrn (på min enda lediga dag) skall jag ge mej på badrummet. Hur mkt som helst som skall göras.. plus att den nya lgh måste storstädas oxå :( Ska inte flytta på 10år efter detta!!

det blir ingen öland över midsommar :( svårt att få ledigt och så förlorar man jäkligt mkt pengar på att vara ledig. Men vi ska försöka att ta oss till kusten ändå. Men får bli på den västliga sidan där det bara tar 1-2 timmar att åka. Vi får ha en planerardag nästa vecka tjejor! :)


Stories of my life!

Fredagen som tillbringades först på Excet, vilket var kanoners som afterwork ställe. Gratis buffé som var hur gott som helst och halva priset på allt i baren! Köpte sammanlagt 2drinkar och 2 cider. Gjorde slut på 140 spänn! Men nackdelen var att man var ju där så tidigt, så man tröttnade och så hade dom jävligt dåligt med platser. Så vi drog hem, hämta min Bag in box och drog till Tiina på eijdergatan. Kvällen blev helst crazy. Skippar att gå in på detalj. Men en rekommendation är att inte försöka ge sej på att cykla 3 pers på en cykel när klockan är 2 och man har svept 1½ L vin plus massa annat smått och gott. Holy mother of god! Never more.
Lördagen var man asbakis och skulle iväg och jobba kväll, men det gick bra. Mkt vätska och godis så funkar allt :)
Söndagen upptäckte jag att varken internet eller telefonen funka. Panik. Man e verkligen beroende av internet. Kollar allt där. Måndagen blev en katastof. Efter ett stort missdag av kontoret slutade det med att jag upptäcker att inte vagnarna går från mölndal längre. Först buss till lana, sen spårvagn till korsvägen och där en ny spårvagn hem.. *pusst*.. tog pendeln istället. fick vänta ett bra atg. Kommer in till centralen, vänta igen, för det är stopp i frölunda, så inga vagnar kan komma förbi. Äntligen kommer den, knöckat med illaluktande folk. blää.. med den vagnen kom vi så långt som till tunneln mellan nymånegatan och min hållplats. Fick hoppa av och traska genom tunneln och en bit till på spåret,, men men nu vet man ju iaf hur det ser ut innuti :) Sen drog jag igång med att packa här hemma. Helvete vad man samlar på sej under nästan 3år.
Tisdag jobba och sen ett mkt bra pass på gymmet med Stino :) Avslutades med en sjukt god måltid som jag improviserade. Nu väntar jag på DH!

Just det, midsommar är spikat. I år bär det av mot Öland! :) hoppas bara man kan få upp sitt tält någonstanns. Dom har ju åldergräns på campingarna.. 25! well well det löser sej!



XoXo

Bartömning!

ja, det är väll lite onödigt att släpa med sej halvfulla flaskor till den nya lgh. Så jag och jenny bestämde oss för att tömma skiten. Stino kom och hjälpte till, för att sedan dra vidare till henne. Per, jag erkänner. Kanske blev lite rund om fötterna :S





Nu sitter man här och väntar på damen, som vanligt ;) idag blir det premier på excet. Bjudbuffé och halva priset i baren till kl 22. sen kan man ju gå hem och lägga sig ;)

Update!

ja nu var det ett tag sedan jag uppdatera.. Är inne i en bloggtorka. Vad fan har hänt i mitt liv det sista egentligen... hmm har kommit på att jag blir nog en smygalkis på sommaren, men egentligen, vem FAN blir inte det :) Solen, uteservering och en stor kall öl!!
Har varit på ännu ett dop. Ja jag vet benny, jag och mina dop haha!
Det går sakta men säkert framåt med lgh. Väntar med att lägga upp nya bilder. Mkt roligare att se sen när det är helt färdigt.
Mamma och familjen var nere i lördas. Hur mysigt som helst. Sandra, Amazing thai är grymt. Rekommenderas varmt!
Nu sitter jag och jenny här och dricker grogg... lillördag för faen!
Diggar mitt påhopp mot jenny.
Linda: (känner en obehaglig lukt i näsan) Jenny, har du fisit!?
Jenny: Näää
5min senare.
Linda: Men va fan, Det BRINNER på balkongen!
Linda och Jenny: (gapskratt)

Av nån konstig anledning brukar det alltid brinna i askkopp när jenny har varit här. Tur att jag har ett bra luktsinne (not) och kan springa med en vattenkanna efter jenny. För säkerhetens skull, så låter jag den stå framme tills vi flyttat :)

Hoppas nån läste sandras inlägg och kan hjälpa mej att få bort dom jävla snöflingorna! Per?? ;)

nä mangogroggen kallar!

Peace out!


vårruset!

japp, då har man provat på det oxå :) Det var trevligt, men nästa gång tror jag att jag springer :)
Efteråt avnjöts en picknik i kylan för att sedan dra vidare till linné och få två öl för 35:- AllaTiders!


Idag har jag jobbat. Sen har jag tvättat, storstädat lägenheten och lagat mat. Nu är jag helt slut. Upptäckte att jag har glömt mina byxor hos jenny, så nu måste jag åka ut till biskopsgården.. *pusst*.. måste ta en sväng förbi den nya lgh oxå och hämta bilen. Måste handla.. familjen kommer ju imorrn, och dom vill ha frukost! :)

Min nya mobil har kommit oxå.. Jippi!

over and out!

Idag är gudmors lilla älskling 6månader!

Massa bilder

Lite uppdateringar i bilder hur det går med lägenheten. Även lite fina naturbilder som är från området (taget med mobilen)





Min första och största investering i lgh. Längtar!

Mat att rekommendera:
Baconinlindad kyckling med fetaost och zuccini. Pasta i en fransk örtsås med persilja, festaost och zuccini.. yammi!

Valborg

Upp med tuppen och tvätta. Sedan jobba. Inne i stan runt halv 6. Mötte Stino och Marie på Palace. Drack några öl och cider, snacka massa skit. Orkade aldrig palla mej upp till avenyn för att kolla på cortegen. Men jenny och tjejgänget var och tittade, men dom sa att det var tråkigt, hörde det från flera håll. Så det var ju skönt att jag inte missa nått. Sen ut  till biskopsgården halv 9. Fixa iordniung oss lite, sen kom det ett stort gäng till. Vi drack och spela Ring of fire. Men när klockan närmade sej 23 så kände jag att jag orkade inte mer. Så andreas kom och hämta mej. Skönt nu dagen efter att inte vara bakis :) Gick till hemköp och köpte ramlösa och wienerbröd. Traskade sedan bort till tjejorna. Vi hade picknick ute i solen, så härligt.. Har ju inte varit ledig nått nu när det har varit så fint väder. Tråkigt bara att det ska bli sämre på söndag igen :( men hoppas det blir bättre till nästa helg, så mamma och familjen kommer ner så vi kan gå på liseberg!! :)


Ikväll har jag a lonely time :) ska käka chips och titta på humorgalan. Bara andras kommer hem snart så jag kan köra han till Johan, ska vara chaufför.

Peace out!

RSS 2.0
Test