Hey!

Nu var det ett tag sedan igen. I helgen som var var jag ledig, så på fredan efter jobbet åkte jag direkt till skövde och hälsade på min mamma som ligger på KSS. Ursh va jag inte gillar sjukhus. Men det är det nog inte många som gör. Mamma fick sin diagnos precis lagom när jag kom, Kronisk hjärtsvikt.e (höger kammar är förstorat, så hjärat orkar inte pumpa ut den mängd blod som behövs för att syresätta kroppen) Inte så roligt, men nu kan det bara bli bättre. Dom kan inte operera men mamma kommer att få äta tabletter som ska "träna" upp hjärtat så det kommer orka pumpa runt mer blod. Dom ska även gå in och kolla så det inte finns massa ärr på hjärtat som te.x efter en propp. Så min kära mor kommer nog bli kvar på sjukhuset ett tag :( men hon kommer att bli förflyttad till lidköping så fort det finns ett ledigt rum.
(Förlåt Emma att jag inte hörde av mej, blev så sent och jag var så sjukt trött och tankspridd.. FÖRLÅT!)

I lördags hade vi fotbollsavslutning i klubben. Vi käka tacos, drack öl och körde quiz och doobidoo. Sen hamna vi på Avenyn som vanligt :) men jag kom ifrån dom andra när jag skulle träffa några jobbarkompisar. Det var synd, men jag hade jävligt kul ändå. Kanske blev lite för mkt av det goda och klockan spela mig ett spratt när den ställde om sig av sig själv, men men! :)

Söndagen var en riktig slappardag, jävligt gött. Sen var det jobb på schemat mån-tisd. Idag har jag varit ledig men inte tagit det lugnt för det. Gck upp vid 9 och tvätta, sen städade jag och lagade mat. Sen var det storhandling som gällde, så nu är man 1500:- fattigare, men magen kommer nog bli glad av all den goda maten! :)

Det händer mer och mer i lägenheten. Igår var Andreas och köpte nya sängbord, en ny plattv har även inhandlats och satts på plats i sovrummet. I den garderoben med hål i mitten (om ni kommer ihåg). Passa som ett smäck, ska bara upp täckskivor så att allt "smälter" ihop :)

Nä nu är det dags att packa väskan till fotbollsträningen.

XOXO
  


Tiden går fort...

...när man har roligt sägs det. Det är mkt jobb nu. Jobbat 4:e dagen av 7 nu, Börjar bli lite sliten. Skulle behöva mer ledighet mellan jobben. Men jag har iaf hunnit hälsa på Sandra och Elina. Inte träffats sen i sommras. Tiden går verkligen för fort. Det var kul att se hur dom bodde och hur stor lilla Elina har blivit.
Jag har även hittat sladden till mobilen så jag kan få över bilderna till datorn. Hitta den när jag storstädade soffan! Så tänkte jag skulle ladda upp endel bilder.
På fredag blir det nog till att åka till skövde och hälsa på mamma på KSS, dom ska undersöka hennes hjärta och se om dom kan hitta någon medicin som kan passa henne. Hon kommer att få vara där ett tag, så jag ska försöka hitta lite roliga grejer som hon kan sysselsätta sig med på dagarna. Ska försöka hinna med och träffa Emma oxå och syrran, men vågar inte lova för mycket, vet ju inte hur dagen kommer att se ut. Lutar nog åt att jag tar bilen upp, gött på ett sätt för då kan jag ta mej lättare, snabbare och billigare mellan alla olika ställen som man ev kommer åka till. jaja nog pratat om det, nu kommer det bilder.

Augusti:

September:



Oktober:

seg dag

Inte mkt har hänt idag. Gick upp, käka frukost, åkte och jobba, kom hem, laga mat och nu ligger man på soffan halvt utslaggen som om man har varit igång sen 5 imorses. Imorrn blir det till att gå upp strax innan 6. Köra Andreas till jobbet, hem och tvätt och sen åka ut till bäckebol och besiktiga bilen för första gången i hela mit liv! :) Sen blir det en tur ut till Lindome och hälsa på Sandra. Hoppas det blir fint väder så vi kan gå ut och gå. Lite kul att den lägenheten Sandra och Anders bor i har Andreas byggt :)

Helgen består av jobb. Hatar att jobba helg, men det ger ju iaf lite pengar i grisen!
Nu blir det S.O.S Gute!

Thjoo!

Vånga över helgen

japp, det är där jag har befunnit mig fredag-söndag. Har varit en väldigt lugn helg med massa god mat :) I Lördags körde vi massa grejer till ida i skövde. Packa ner typ hela hennes rum. Sen åkte jag och träffa mitt underbara gudbarn. Herregud vad fort tiden går, hon går redan som om hon aldrig gjort nått annat och det var tydligen ett tagsedan hon började :) Inte ens fyllt ett än. Hon kan räkna till 4 och vinkar så gulligt när man ska åka! Den 8:e november fyller hon 1! Känns tråkigt att jag inte kan vara med så mkt under hennes uppväxt, men man vet aldrig.. snart kanske man hamnar i Vånga igen! På lördagskvällen var det naturligt tv som hägrade. Sverige-Danmarksmatchen. Fan va förbannad jag blev när danmark satte målet, speciellt när sverige hade fått 2 bortdömda mål strax innan.. *grr*
I söndags var vi på fika hos "farmor och farfar".. mkt gott och trevligt, sen var det bara att åka hem igen och jobba :( Idag är jag ledig och ikväll är det match mot Zenith.

Grattis till Sandra 23 och Elise 1år idag!


Andra inlägget idag!

Kom på att jag har nog aldrig visat hur lägenheten har blivit. Här kommer lite bilder. Fortfarande grejer som fattas. Men det är en fullt funktionell lägenhet ändå :)









Badrum och kökets skall fhv renoveras till vintern!



Passar på att lägga upp en bild på dom senaste veckornas klädinköp.


Long time

Hej, det var längesedan sist nu! Men jag har nästan ingen tid att uppdatera längre och det känns som om det bara går längre och längre tid mellan inläggen. Ska försöka bli bättre. Har ännu inte laddat upp alla bilder från mobilen, för jag hittar inte sladden. Men bilderna från kameran har iaf hamnat på datorn från Fredriks fest, men var inte så roliga bilder. Tänkte berätta lite kort om det roliga jag har gjort den senaste veckan. I torsdas var jag hemma hos Jenny och Emma. Vi drack lite vin och spela Alias. Ett jävligt roligt spel. I fredas var Jag och Andreas på bio och såg Surrogates, helt ok film. Gillar ju Bruce Willis och alla hans filmer han gör :) I lördags var det Ullared som gällde. Åkte med Emma och Edith, men hade jag vetat att det var så mkt folk hade jag aldrig åkt! Stod i ca 1h i kö utanför och det regna och blåste. Sen när man väl kom in var ju alla kärringar galna som vanligt! Men lyckades bränna 1,800 iaf :) köpte en jacka, 2 tröjor, 2 linnen, leggins, underkläder, våg, Spel och massa småsaker. När vi kom hem var jag helt slut, men bestämde mig för att åka bort till Emma och Jenny och dricka lite vin och spela partyAlias som jag köpte. Sen ringde grannarna på och bjöd över oss till dem. Satt där en stund tills jag kände att jag skulle åka hem, men så blev det inte. Vi drog in till stan runt 12 istället. Hamna på Sticky Fingers, där vi träffa Fredrik, Frissan, Anden och Carina. Blev öl och shotar i baren. Tråkigast var att dom spela så jävla kass musik. Massa remixer på låtar man knappt hade hört, men men blev kvar där ett tag ändå. När vi är vid domkyrkan slår det mej att det är 10min kvar tills min sista buss går från centralen... Fick springa bland dom blöta löven, och det var inte roligt vill jag lova. Var nära att göra några snygga vurpor ibland :) Var hemma vid 4-tiden. Söndagen var väldigt lugn och det har resten av veckan varit oxå. Hade fotbollsträning igår i spöregnet och blåsten gjorde det inte bättre precis, så vi fick bryta lite tidigare.
Idag börjar jag 18, gör jag imorrn oxå. På fredag jobbar jag 8-17 och ska åka hem till vånga sen på kvällen. Ska bli kul att komma hem! Saknar alla där hemma!

nä nu får det bli lite frukost.
XOXO

RSS 2.0
Test