Det är inte lätt...

...att va ödmjuk, när man är en sån stjärna som jag!

Helgen planer blev inte som planerat. Men urartade sig ganska bra ändå. Jag gjorde det bästa av situationen och fick även en liten oväntad nattgäst! ;)

Fredag bestod första delan av dagen med att gå upp i ottan och köra Andreas till jobbet. Sen hade jag ungefär 2h innan jag skulle börja mitt jobb. Var tvungen att köra han då jag behövde åka och storhandla. Så det gjorde jag efter jobbet, gick även till systemet där jag fick en känsla av att jag borde nog köpa 2 vinflaskor istället för 1. Det visade sej vara min och Jennys vanliga telepatiförmåga. För vid 19-tid kom hon indundrande. Så vi öppna flaskorna och satte i oss dem. Sen började vi skräma upp varandra, eller snarare Jenny som skrämde upp mej. Så gon var illa tvungen att sova brevid mej den natten! :)
Lördag gick vi upp vid 9, för jenny skulle jobba. Åkte med henne in till stan där jag mötte upp Stino. Köpte en universalkontoll (med touch-skärm), 2 hood-tröjor, stövlar, diadem och örhängen. Käkade lunch på fröken olsson och hade allmänt trevligt. Sen åkte jag hem och packa upp alla grejer som jag had kånkat runt på, plus en bag in box. Städade och tog ett glas vin. Satt i valet eller kvalet hela kvällen om jag skulle hänga med Johannes ut eller inte, blev inte. Väntade på att Meran skulle komma istället, men efter 3h väntande gav jag upp och ringde och sa att jag var trött och skulle lägga mej. Men satt upp ett tag till. Ville bli så trött som möjligt så att jag kunde somna fort när jag gick och la mej :) tände lampan i storarummet och ovanför spisen, ifall jag skulle behöva gå på toa mitt i natten :) men det behövde jag inte som tur va :)
Söndag var det Nordstan som gällde igen. Är på jakt efter en fleeseoverall till Alva, helt omöjligt att få tag på. Iaf i hennes storlek. Så om det är nån av alla er föräldrar som har en i stl80 så är jag intresserad av att köpa den! Helst en tjejig färg ;)

Nä nu är det räkning som skall betalas :(


tror ni det var ett tag sedan jag kolla mailen elle? :)

Hotmail

[email protected]
Lägg till ett e-postkonto

Update!


oj, ja nu har det gått ett bra tag sedan jag uppdaterade sist och mkt har hänt. Som vanligt har lga inte laddat över alla bilder från mobil och kamera till datorn, så ni får tålmodigt vänta ett tag till.
Ska försöka summera tiden som har gått så bra/kort det går :)

Har varit på inflyttningsfest med Jenny förra helgen. Fredrik har lämnat hisingen och flyttat till Majorna, så dit tvinga jag Jenny att hänga med. Olyckligit nog fick jag för mkt av det goda och åkte hem vid 2 tiden medan jenny festa vidar med killarna ;)

Har jobbat extra på mitt gamla jobb förra veckan (restaurang supreeme på preem raff i torslanda) Så det var 7 långa arbetsdagar förra veckan. När klockan var 17 på söndag och jag äntligen kunde åka hem och sova, lurar Louise med mej på fest. Så det var bara att åka hem och fixa iordning sig. Sen till krokslätt på förfest och sedan spritluckan på Park Lane. Träffa Peter Siepen, han var DJ där. Är tydligen det varje söndag. Men var så sjukt trött, så vid halv2 tiden bestämde jag mej att åka hem. Jag bor närmare stan nu, men det är svårare att ta sej hem ändå. Sista bussen gick 00:32, tack vare att det var söndag. Så jag han precis med den sista vagnen som kunde ta mej till wieselgrensplatsen, därifrån fick jag promenera 30min.. hatar det! var trött och frusen och ville bara hem. Men hem kom jag iaf :)

I veckan har jag jobbat som vanligt. Massa möten som jag var tvungen att gå på på min ledig tid. Inte allt för kul, men nu är det gjort. Idag (torsdag) har jag putast fönster, skurat badrummet, frostat av frysen och lagat blomkål/broccoli/morotsgratäng med potatis och falukorv.. yammi!

Läst ut den sista boken i Steig Larsson triologin oxå. Så nu har jag börjat på den första boken i twilight-serien :)
Nu ska jag snart iväg och möta jenny vid hennes skola. Vi ska fika och snacka skit. Hon ska jobba hela helgen och kommer inte att ha tid för mej då. Jag är förresten gubbfri i helgen, så imorrn funderar jag på att gå och se Flickan som lekte med elden, eftersom att jag inte kan följa med och se den idag. Kan ju blir spännande att gå på bio själv :) På lördag kommer fhv Syrran hit :) Blir nog på eftermiddagen, så jag ska försöka hinna ut och träffa Jennie och Jonte oxå, var sjukt längesedan.

nä nu måste jag fara. Adjöken Adjö!


Jävla förskylning!

Näsan rinner och hostan gör sig ofta påminnd! Benna värker och jag känner mig tjock i huvudet. Bara att konstatera att jag nog har åkt på nöff nöff-sjukan!.....

Nä så allvarligt är det nog inte (hoppas jag)

Veckan har bestått av massa arbete. I fredags firade jag helgen med att ta EN öl med stino på Palace (stino drack dock lättöl tach vare vadet). Vi gick in en snabbis på Shock, hitta världens gulligaste klänning, men det är så jävla dyrt där inne och så är det inte dirket säsong för klänning längre. Kanske till nästa sommar, då jag även har gått ner 15kg! Eftermiddagen och kvällen bestod av god mat. Fläskfile med klyftpotatis och bearneisesås. Skulle gått på bio, men med min förskylning hoppa vi det. Gick bort och hyrde film och köpte godis. Hyrde Slumdog Millionaire (skitbra) gick och la oss och sov nästan 11h. Nu är man uppe igen och ska antingen åka ut till Gunnebo slott på lantmässa eller åka till ikea och köpa en nu wook- och stekpanna. då våra nuvarande pannor är nästa helt kaput. Teflonet börjar lossa och har lossnat på flera ställen. Så nu vet alla att Ikea-pannor håller i ca3-4år.

Ikväll blir det nog Penthouseparty at Fredrik´s. Men får se lite hur jag känner mig efter denna shoppingdag.

XOXO

Deesbach, Deutchland (update)

JÄVLA FITTDATOR!!! Ursäkta språket, men jag hade precis skrivit om min Tysklandsresa. Och det var ganska mkt och då stänger datorn av sej. Nu skiter jag i att skriva... iaf detaljerat.

*flyga= äckligast och häftigaste jag någonsinn gjort
*195km/h på autobahn, höll på att krocka två gånger. Galna Tysken.
*Åkt 35mil från Berlin till Deesbach. Framme 02:50
* Bodde bokstavligt talat i ett Gasthaus.
* Svinkallt.
* Schwedenschanze- Völund Smed spelar
* Trött på att prata engelska och tyska. Trött på tyskar som vägrar förstå. Jävligt märkligt folk detdär.
* Sjukt rolig resa, ville aldrig åka hem igen!. Vi bodde i Törnrosdalen.

Hittar inte min sladd till mobilen, så jag kan inte ladda över bilderna. Fick en så himla fin bild på planet och ut över molnen med solnedgång. Jag laddar över lite kamerabilder istället. Alla finns på min facebooksida.

Tjingaling




Förklaring till bilderna med början högst upp till vänster:
1.Micke, Klara och jag i bilen på väg från Berlin till Deesbach
2. John och Stefan diggar den tyska musiken!
3. Gästhuset i skandinavisk stil :)
4. Huset vi bodde i. 5 våningar högt.
5. En liten del av byn som låg djupt nere i en dal.
6. Det lyxiga sovrummet.Fleeshpåslakarn. Gött när det bara var typ 10 grader i rummet.
7. Stefan, tyska daniel, Hellhoff och Micke i matsal/baren.
8. Jag och Klara på platsen där spelningarna ägde rum.
9. Völund Smed i full action.
10. Tyskarna dansade en helt galen dans.
11. Vi blev utlåsta kl halv 5 på morgonen.
12. Hitta ett litet fönster till källaren på baksidan. Fick bryta oss in den vägen. OBS ingen Fritzel-galning i denna källare iaf.


Helgen!

I fredas åkte jag hem till vånga. Blev en lugn kväll då jag var jävligt trött. På lördagen åkte jag, mamma, tobjörn och emma som chaufför till skövde. Var ju matfestival, så vi käka skitgod buffe på oriente place ( mkt godare än amazing thai). Sen mötte vi upp Emma, Martinb och Elise. Drack lite cider och tjöta. Sen drog vi hem till vånga igen, efter 5min hemma kom min skjuts tillbaka till skövde. Var ju tvungen att hämta mina grejer hemma. sen blev den ännu mera alkohol. Lite väl mkt! Men det var en mkt trevlig helg. Kul att träffa Emma igen. Måste ses oftare!
Mitt imunförsvar måste vara bortsupet eller nått, kan knappt ta en öl utan att jag ska bli sjuk. Nu har jag blivivt det igen... Orkar inte! Nu när man ska till Tyskland oxå, men det ska nog gå bra ändå.

Nu ska jag snart cykla till backaplan, jobbar 13-21 idag. Imorrn är jag ledig och ska tvätta och packa. Eftersom att vi bara kan ha med oss 10kg handbagae så hade jag redan bestämt vad jag skulle ha på mej dit. Då blev ju naturligt vis dom byxorna förstörda på jobbet igen. Fick smörjolja på dom. Fan så jävla förbannad. Går inte att få bort. Ringde kontoret och kolla hur det funkar om ens kläder förstörs i jobbet, eftersom att vi inte har några arbetskläder måste det ju finnas nått system om hur det funkar om ens privata kläder förstörs i jobbet. Hoppas verkligen att jag får ut pengar för det. Men just nu hjälper det inte, för jag hinner inte köpa nått nytt innan jag åker *grr*

Well, well dax att ta på dej cykelbyxorna och dra!
Ciao!

RSS 2.0
Test