jag mår som jag förtjänar!

vad hände med -"jag ska bara ta en öl!"
Kan ju gångra en öl ett x antal gånger. Det hände!
Jag, Stino, Emma och Jenny, uteservering, kall öl, massa folk.. då är det nästan lag på att man måste dricka mera öl! :)

Kareoke snenare på kvällen. Tjejerna övergav mig, men då kom sanna. Räddaren i nöden.
Ångrar att vi filma när jag sjöng. Lät förjävligt, speciellt när jag sjunger ihop med Paul som har sjukt bra sångröst. Det blir delet på den filmen!

Bakis, ska snart åka till jobbet. Sen tåg till falköping, byta till buss mot skara sen fest igen. Orkar jag? eller ska jag stanna hemma och kolla på cortegen? hmm..
återkommer när jag har bestämt mig

xoxo
mountaintwig

Hey!

Datorn halvkraschade ett tag, så jag har inte kunnat komma ut på internet på några dagar, men nu verkar den funka som den ska. Vad har hänt då? hmm.. I måndags hade jag och susanna lite after work. Först tog vi en öl på Rosen och sen blev det några till på Babar. Prata om allt möjligt och hade det supertrevligt. I tisdags så var jag och färga håret hos Jenny på salongen. Blev askgrått. Blev sååå nöjd. Har tagit lite bilder, men blev inte bra ljus så det är lite svårt att se att det är grått. Det skiftar i olika ljus. Det gör det ännu ballare. Hade ingen aning om att det är vårens/sommarens stora trend. Grått hår. Lite kul att man för en gångs skull ligger steget före Hehe. Fast tycker inte det är så jätte kul att det ska bli en trend. Vill ju vara ett orginal för sig ;) När vi var färdiga käka vi lunch. Blev thaibuffé.. Mmmm så gott! När jag kom hem ställde jag mej och koka plommonmarmelad. Den blev supergod, men lite för lös,men det gör inget. Blev den mer som sylt, så då kan man ha det på gröten :)
Sen när Andreas kom hem åkte vi ut och titta på cyklar... och jag hittade en!! En ferrariröd Peak-cykel med svarta och guldiga detaljer. Den är såå fin. Nästan för fin för att cykla på. Så nu är man tusenlappar fattigare, men har ju en så snäll man som erbjöd sig att betala halva! :)

Igår jobba jag hela dan, så inget händelserikt hände. Idag jobbar jag kort pass 13-17, så tänkte jag skulle cykla in till stan eller varför inte hela vägen till mölndal? orkar jag det, nja. får se när jag har kommit över bron hur det känns :) Ska kolla om det kanske finns en tvättid ikväll. Måste ju ha rena kläder om jag ska åka imorrn. Ska ev hänga med Jenny och Kenneth till skara och prova på det nya utestället Mango, sen är det konfirmation på söndagen. Hade velat haft bilen, men andreas ska snickra hemma hos sin svåger i helgen. Så jag får snällt ta tåget :( Så jävla dyrt. Billigare att åka ensam i bilen än att lösa ut en tågbiljett. Sjukt!

Nä om man kanske skulle betala lite räkningar som skulle betalts igår och sen käka frukost!

So long suckers!

Xoxo
Mountaintwig!

Självklart så dog digitalkameran innan jag han lägga över bilderna på håret.. Ahhhh!!

Vånga+Loppis=pengar

I Lördags tog jag bilen och åkte hem till vånga. Så tråkigt att åka den vägen själv, men svängde in till Klara i vårgårda och tjöta lite. Ytters trevligt :) Sen bar det vidare till kvänum för att hälsa på min kusin och mitt lilla gudbarn Alva. Hade ju köpt lite grejer till henne. Klänningen skulle på med en gång och boken var superintressant. Så det var kul att man lyckades köpa något som var uppskattat! :)

Sen åkte jag hem till vånga, där syrran hade kommit hem med hunden Dissa. Satt i solväggen och käka mat och drack öl, hur gött som helst. Gick igenom grejerna vi skulle sälja på söndagen. Sen kom moster Kertin med barnen :)

Söndag var det uppe med tuppen som gällde. Fixade iordning alla grejer inne i bygdegårn och sen började folk strömma in. Hade inga stora förväntningar på att få in speciellt mkt pengar. Men när vi räkna ut kassan så hade Ida tjänat närmare 600 och jag 1000 spänn! Så det var en lyckad loppis :) Köpte 4par skor för 80:-, så jag gjorde några bra affärer jag oxå :)

Nu är jag hemma igen och ska snart åka till jobbet. Imorrn ska jag förga håret askgrått :)

Xoxo
Mountaintwig!


Alva i hatten och klänningen som jag har köpt! Sååå söt!

Stövlar: 40kr
Sandaler: 10kr/st
Fred Perry sandaler: 20kr (fred perry som är släkt med Katy Perry "I kissed a girl...")

...!

Fick en nära döden upplevelse vid frukost. Är säkert fler än jag som kan få ont i bröstet ibland. Det hugger till med går över ganska fort. Idag hände det igen, men det gick aldrig över. Var som kramp i vänsterbröstet, kunde inte andas. Miljoner tankar for i mitt huvud, bla att nu går jag en hjärtinfarkt. Fick smått panik, för jag kunde inte andas. Vara nära på att lägga mig på golvet, åla till telefonen och ringa någon, men så kände jag att "klicka" till i bröstet, så släppte det. Var väl nån åder eller nån nervgrej som klämdes eller vek sig. Såååå skönt när det gick över!

Just nu är det Efter tio med Malou på 4:an, Mona Salinh är där och pratar. Ingenting jag stör mej på, men att hon har satt sig i halsen och sitter och småharklar/hostar genom halva programet. Kan inte bara någon ge henne lite vatten eller bryta för reklam!! Aahh nu blev det reklam :)

Någon som vet vart man kan få tag på den gamla tv-serien Lorry Helst alla 4discar. Kammer ni ihåg denna underbara serie med "farbror Bosse" m.m Sveriges komikerelit på 90-talet. Den är klockren. Har ni inte sett den, så SE DEN!!

nu ska jag iväg till jobbet.
11:30-21
Imorrn 8-16


Finns sjukt många fler klipp på youtube!

fattig pga silikon!

japp, 1200:- fattigare för silikoninlägg till skorna. Jävligt tråkiga pengar att betala, men det lönar sig i längden. Nu kan jag ju ha dom i 10år om inte mer, fick även med mig gipsavjutningarna av mina fötter hem. Vart fan ska jag förvara dom i så många år? Två riktigt stora klumpar!!

När jag ändå var borta vid svingel, passa jag på att springa in till Jenny på salongen. Kollade upp en ny hårfärg som jag ska ha, så på tisdag nästa vecka kommer jag vara ännu fattigare, men det ska det nog vara värt. Ska kolla om jag hittar en bild med den färgen som det fhv kommer att bli :)

Nu fräser potatis och morötter i stekpannan,. Kanske bäst att gå ut och kolla. Ska ha kött till det och potatisgratäng, men blev inte så mkt av det sistnämnda, så fick steka upp lite extra. Snart iväg och jobba oxå!

xoxo
mountaintwig!


Äh hittar ingen bra bild på den färgen som jag vill ha. Ni får helt enkelt vänta tills på tisdag och se resultatet :)

Elipse heter salongen förövrigt! Hållplats norra ullevi.

screw Polen!

Vi kan ha det trevligt ändå, och det har vi haft. Har varit full rulle hela helgen. Ska summera lite kort.

Fredag:
Party, party. Köpte olika drycker på systemet som vi aldrig har provat innan. Blev bla Limetto, som var gott, men ganska beskt. Så man måste ha mera sockerdricka än limetto i glaset :) Satt hemma hos oss innan, sen drog vi hem till emma och dumpa av lite grejer, sen tog vi cykeln ner till Lindholmen för att kolla när emmas klass spela innebandytunering. Det var blod, svett och tårar som gällde :) Efter det drog vi tillbaka till emmas place. Sen blev det staden, som lika väl hade kunnat kvitta. Blev donken och sen öl och en hulken på Rosen (där det var dött förövrigt) Taxi hem vid 3-tiden.

Lördag:
Ut till Säve flygplats för att hämta ett papper att fylla i. Sen blev det en sväng till Frölunda torg där vi shoppa loss på New Yourker. Lägger upp bilder längre ner. Hem och slappa. Kolla på film. Blev The fourth kind och Did you hear about the Morgan´s. Sen var den dagen slut.

Söndag:
Pengarna från Hotellet i Warzsawa hade kommit in på kontot. Så vi kasta oss iväg till Ullared :) Där blev endel shopping. Men inte så mkt kläder. Blev 2par skor, en tröja och ett par sjukt goa mjukisbyxor. Ska ha på mig dom förevigt :) Vi köpte även varsina vattenpistoler till vattenkriget som kommer att äga rum på avenyn på nationaldagen :) Yeaje! Sen blev det lite smågrejer som vanligt :) Klockan 18 var vi hemma igen. Blev slappa resten av kvällen. Kolla på the Soloist som var sådär. Jävligt lång om inget annat. Sen blev det sängen med min nya bok som jag knappt kunde släppa, Fjorton år och till salu!

Måndag:
Tog en ordentlig sovmorgon. Damma av lite här hemma, fixat med oriflame-beställningen och nu sitter jag här. Ska plocka iordning i vårat smått stökiga skåp. Papper och skit överallt. Sen blir det matlagning och så får vi se om det blir quiz ikväll. Imorrn är det jobb som gäller.
Är så glad, kommer att få ett mkt bättre schema. Kommer att jobba längre dagar och få mer lediga dagar. Tex ledig varje onsdag och ungefär varannan helg är jag ledig fre-sön! Jippie :) så nu kan jag berätta vad det handla om. Det som jag skrev om tidigare, det som jag inte hade gjort på evigheter. Jag sökte ett nytt jobb, men mest som extra jobb. Men dom hade bara en 100% tjänst, så var jätte kluven hur jag skulle göra, men är glad att jag prata med min chef och att vi kunde fixa mitt schema :)

Nä nu kommer lite bilder.

Xoxo
Mountaintwig!




Klicka på bilderna så blir dom större.


Fu*king J*vla k*k Vulkan!

Blir inget Polen idag!
Hoppas på att få tillbaka pengarna.
Jag är förbannad, ledsen och besviken.
Ingen lust att skriva något mer!


underbar dag!

Började dagen ganska tidigt med att fixa och dona här hemma. Sen blev jag sittandes på balkongen med frukost och måndagens NLT (läser alltid den typ 2 dagar efter att jag har fått den). Där blev jag sittandes i över två timmar i bara bh, så jävla gött. Fick allt lite färg. Sen drog jag in till avenyn och växlade svenska kr till polska, mötte upp emma och robert. Vi gick till Hard Rock och käkade. Blev en supergod cesarsallad med en öl till. Hur gött som helst att sitta i solen och dricka en kaller, dock brände jag upp mig på den korta stunden. helt sjukt, så nu ser jag ut som en kräfta i ansiktet, på bröstet och högerarmen. Inte bja!. Sen drog vi ut till majorna och köpte göteborgs goaste glass på triumf och tog båten från klippan till lindholmen. Där hämta andreas oss. Vi släppte av emma och robert vid coop och själva åkte vi till öb och köpte grillkol och lite grejer som jag ska ha med mig till polen. Sen hem och fixa grillmaten. Fläskfilé, ris, sallad och hemmagjord rhode Island (det var det vi åt en gång klara).. så jävla gött. Gick ut och starta upp grillen som dom byggde i höstas ute på gårn´, ingen som har andvänt den innan. Emma, robert, edith, agnes, jenny och johan kom förbi oxå. Vi grillar, drack öl och tjöta skit. Robert björd på chokladfyllda bananer som vi la i glöden så det smällte, sååååå goottt!!. Sen blev det kubb ute på planen i kvällssolen, underbart. Men såfort solen försvann blev det kallt, så vi drog in. Lyssna på musik, drack mera öl och pisang ambong (stavas) och så sjöng vi lite lips. Nu har alla utom Johan dragit, så ska nog ta och badda av mitt röda, varma ansikte och krypa ner i bingen. Möte med Chefen imorrn, bäst att vara pigg :)
Så Tack alla för en supertrevlig kväll och dag.

Xoxo
Mountaintwig!




Let's dance in style, lets dance for a while



Bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva mer än att jag gillar verkligen den här låten. Lyssna på texten, jag är expert på att lyssna på låtar utan att lyssna på låtarna. Det är rytmen jag lyssnar på, men brukar oftast inte lyssna på texten. Har börjat lära mig att göra det nu :)

Ska snart iväg och jobba. Det är den stora matlagningsdagen idag, vilket jag inte har något emot. Älskar ju att laga mat! Imorrn är jag ledig, men massa att göra. Måste in till forex och växla pengar, sen till ÖB och köpa en liten flaska hårspray, supersmidigt att ha med sig, då man max får ha med sig 100ml vätska per behållare i handbagaget på flyget. Måste kolla igneom vad jag ska ha med mig, lägga fram viktiga saker så jag inte glömmer det. Sen träffa Emma och vi ska fixa lite kartor och se vad man kan hitta på på dagarna. På söndagar har dom ju europas största marknad i warszawa, men får se nu hur det blir med det p.ga dödsolyckan :/

Nu ska jag ta en cigg innan det är dags att dra till jobbet.

xoxo
Mountaintwig!

Polen i djup sorg efter olycka!

Kan det komma mer olägligt att Polens president ska dö precis nu, nu när vi ska åka till just Polen. Så här står det på aftonbladets hemsida:

Polen har utlyst en veckas landssorg, och vid lunchtid på söndagen hålls en tyst minut i hela landet.

Jaha, får se om det finns något öppet när vi är där nu på fredag till måndag.
Klart jag tycker det är hemsk det som har hänt, men det är så jävla typiskt. Jag med min vanliga otur när det gäller sånt här. Fattas väl bara att flyget är inställt oxå!!


P.O.E.T.S!

Fredagen Poets-möte var mkt trevligt. Kul att medverka i partylivet ute i kungsbacka... hulken, hulken, hulken! :) Marina och maria är verkligen partybrudarna nr1 hihi! Orkar inte gå in på detaljer, men massa skoj hade vi iaf :) Fick skjuts av Günther in till stan där vi mötte upp Emma och Stino. Vi gick till älskade Rosen, men nått värst vidare drag var det tyvärr inte. Dom har öppnat uteserveringen och så var det inte så mkt folk, så det kändes rätt öde, men vi hade kul ändå. Eller hur tjejer?! 10 shotar och öl i mängder senare, var det dax att dra sig hemåt. Välbehövligt. Nu tycker jag att alla ni som läser min blogg och som har facebook ska gå med i vårna roliga grupp som heter just P.O.E.T.S Där får ni ta del av roliga bilder, drinkrecept och även bli inbjudna till våra möten. Nästa möte är den 7 Maj, så se till att dyka upp ;)

Lördagen spenderades (smått bakis) på Naturhistoriska Museet. Så nu har man sett den berömda valen. Den enda uppstoppade valen i hela världen. En val som man t.om kan gå in i (genom munnen), fast den är endast öppen på Valdagen.. haha..!Lite komiskt :)
Senare efter det blev det en slapparkväll med chips, dipp och bubbelvatten. Tittade på Djävulen bär Prada för typ tusende gången, men den är bra :)

Idag (söndag) var jag upp med tuppen, men inte kom vi iväg tidigare för det. Har världens segaste pojkvän! :/
När vi slutligen kom iväg så hamna vi inne på jack & jones, har aldrig gillat den affären (kanske beror på att det bara är till killar) Tyckt att dom har haft rätt fula kläder. Men jäklar vilka snygga kläder dom har fått in nu. Lyckades övertala andreas att köpa ett par röda chinos!! jag är överlycklig, jag börjar sakta men säkert att få honom att klä sig i den stilen som jag gillar. Lite streetcool sådär. Men scarfen vägrade han :( men lite sugen blev han allt på dom färgglada solglasögonen jag hittade, så det kommer nog snart att sitta i nyllet på han *s*... efter det han vi inte med så mkt mer än att handla mat. Hem och gjorde en äpplepaj och sen spagethi och köttfärsås i mängder. Sen var det bara att kasta sig iväg i bilen till kärra och titta när Ldfk spelade sin första match för säsongen.. vilken domare säger jag bara!! Matchen sluta tyvärr 5-1 till kärra :(

Nu är andreas och kör hem emma till grästorp, så jag har lite lonely time! :)

XOXO
Mountaintwig!

(är det någon av er som har fattat än vad jag menar med moutaintwig? förrut du då klara som jag har förklarat för hihi)






Golvsittandes!

stress, stress, stress hela dagen, men nu har jag 25min över till att varva ner. Gött det. Jobbat 8-12, sen var jag och gjorde avgjutning på mina fötter. Det var inte så stor fara med dom som jag hela tiden har trott. Han sa att fötterna "lutar" lite innåt, men inte så farligt. Anledningen att jag har ont i ryggen är delvis det med fötterna, men den största faktorn är att jag går i fel skor, men vilka gör inte det? jag tänker inte gå i gympaskor med tjock sula hela sommaren. Hell no! men ska iaf få inlägg till skorna om 2 veckor ungefär... sen får vi se om det var värt 1200spänn!!

Ska snart dra iväg till bussen till mölndal, där plockar maria upp mig så ska vi hem till henne en stund, sen blir det pendeln till kungsbacka. Där har jag inte varit på ca7år, men jag kommer mkt väl ihåg varför jag var där.. hahaha! Vi ska på after work, underbart i det fina vädret... sitta i solen på en uteservering och dricka öl :) sen får vi se om det blir stan eller om man får åka hem och lägga sig ;)

Nä nu ska jag fixa en ball grupp på fejan. En grupp som bildades för ca 30 årsedan i texas, utav min "mormors" man.. P.O.E.T.S ( Piss on everything, tomorrow´s saturday!) Skål, nu är det helg!

xoxo

Uppe med tuppen!

Börjar inte förrän 13 idag, men klockan ringde 8 ändå. Hade tänkt att ta itu med en sak nu när jag ändå är lite ledig innan jobbet. Så fixa iordning mig och ringde ett samtal, då visar det sig att det inte blir av idag iaf.. *grr*.. kunde jag ju ha sovit fortfarande, är så jävla trött. Men sova fär man väl göra i graven. Ska nog åka in till stan lite tidigare och titta lite på gina istället. Behöver ett par nya leggins, då typ alla mina spricker i skrevet. Detta paret blir nog mitt 5:e sen i sommras! Snacka om dålig kvalite. Köpte ett par stentvättade jeansleggins på MQ, man kan ju lätt tro att det är lite bättre kvalite när det är märke och dom är lite dyrare, men icke. I söndags sprack dom med när jag skulle ta upp en korv från engångsgrillen.. ahhh!

Idag är det jobb 13-21, sen kommer min kusin karl och ska sova över. Han ska köra buss i mölndal i sommar och var tvungen att göra en kvällskörning, så eftersom att han bor i jönköping och det kan bli rätt sent, så ska han sova här. Imorrn jobbar jag 8-12, sen ska jag äntligen fixa ilägg till mina skor kl.13. Hoppas min rygg kommer bli bättre! Sen ska jag tillbaka till mölndal och möta upp brudarna, för vi ska på AfterWork i kungsbacka :)

Helgen blir annars relativt lugn då andreas syster kommer och ska stanna tills på söndag. Tänkte jag skulle åka ut till Kärra på söndag och titta när läget spelar sin första match för säsongen :)

Nu ska jag äta lite frukost och sen åka in till stan!

Xoxo
Mountaintwig

Om 8 dagar sitter vi på planet till Polen :)


Påsken

Skärtorsdagen:

Jobbade fram till 4, sen drog jag dirket hem till Emma och Jenny. Fixade iordning oss lite och öppnade en öl. efter någon timme kom det lite mera folk. Vi drack, tjötade och lyssnade på musik. Robert hittade jennys klippdocka och hade jätteroligt med den. Ska lägga upp bilder längre ner. Vid 1-tiden var Christian så snäll och körde hem mig. Hade ju mkt att stå i dagen efter ;)

Långfredagen:
Upp med tuppem. Tvätta monsterhög med tvätt, bakade chokladpaj som blev så sjukt jävla god, stekte upp över 1kg hemmagjorda köttbullar och gjorde väldens godaste pizza! Sen var det storstädning som gällde, så när delar av familjen kom runt halv6 tiden var jag sjukt trött. Men vi tjötade lite och jag och T-j var och handlade i hataffären nr1. willys på wieselgren! Kvällen slutade väl runt 11-12-tiden någon gång.

Lilla Pelle kom till världen 18:40. Grattis Sandra och Anders!

Påskafton:

Uppe med tuppen igen. Var och handlade lite på favoritaffären nr.1 Hornbach :) dom har fan allt där. Massa hade inte svårt att bränna pengar iaf. Sen blev det en tur till coop där jag hitta ett par jättesöta skor till Alva. Rosa tennisskor med silverdödskallar och hjärtan :) Sen var det bara att åka hem och börja med maten. Vid 2-tiden dök Jenny och kenneth upp. Vi käkade och hade det supertrevligt. Maten blev sjukt god, så tråkigt att man inte orkar äta så mkt bara :( Var ju så himla fint väder ute, så efter vi hade ätit så packa vi ner en filt, kaffe, paj, några öl och cosmopolitan och gick upp till dammen och satte oss i solen. Var hur underbart som helst. tråkiga var bara att vi gick ut ganska sent, så solen gick ner bakom träden efter en timme eller så. Men det var gött så länge det varade :) Sen gick vi tillbaka hem och tjöta mera skit, lyssna på musik och sjöng lips. Men vid 22-tiden var vi alla så trötta, så det blev sängdax, pensionärsgänget :)

Påskdagen:
Uppe med tuppen igen. Var ju så fint väder, så vi bestämde oss för att grilla i slottskogen. Packa ner allt möjligt gott, men när vi väl kom dit så gick solen i moln och det började blåsa skitkallt, men vi hitta ett bra ställe upp på berget, så det blev ganska bra ändå :) Efter det så åkte Familjen hem och jag och andreas deckade i soffan, helt utslagna haha!

Annandagen:
Jobbade 8-16:30. Sen en liten snabb titt inne på gina, hitta så mkt fint, men fick sån ångest för att jag inte kunde köpa nått, så jag gick ut där ifrån med hängade läpp!

Idag har jag även gjort en grej som jag inte har gjort på flera år. Men tänker inte berätta det här, vet ju inte vilka som läser bloggen. Kan bli så fel, fast det inte är fel. Om ni fattar vad jag menar ;)

Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder. Tar så lång tid bara :(

xoxo
Mountaintwig





stressad, eller?

hmmm.. är kluven till om jag borde vara stressad eller inte. Ska jag kanske strunta i att gå med ut ikväll? Fast det är ju kareoke, men det kommer ju mera torsdagar, fast uteserveringarna börjar idag! Aahhhh! Först ska jag iaf jobba 5h. Kanske kan gå ut en liten stund, imorrn tror jag att jag har mkt att göra. Kan inte vara bakis då! Ska tvätta, storstäda, steka köttbullar av över 1kg köttfärs, baka en chokladpaj och dekorera den. Sen kommer delar av familjen på em/kvällen, så måste hinna laga mat innan oxå.. hela min värld håller på att raseras! Vad ska jag ta mig till. Tur är väl iaf att andreas är ledig imorrn och så jobbar han halvdag idag, så han kanske kan städa idag? Undra bara om man vill göra det när jag ska gå ut med mina kompisar. Han kanske vill straffa mig och lämna allt tills imorrn.. nä nu är jag bara fånig, eller? Hmm... Hitta ingen bättre kvalite.. wierd! Varför ska alla heta killar vara bögar!

RSS 2.0
Test