Lilla bebisen!

Äntligen är du fri från all smärta! Nu kan du springa på molnen och jaga fåglar som den hund du en gång var! Saknar dej nått så otroligt, ingen liten tjock korv som kommer springandes emot en när man kommer hem på besök, ingen liten tax som är runt benen på en så man nästan slår ihjäl sig, ingen liten bebis som kryper in under täcket och myser när man kollar på film, aldrig mer någon Ebbe!
Hoppas att klumpen från halsen en dag kommer lossna och att tankarna kan rikta in sig på nått annat, men just nu får jag leve med det. För eller senare går livet vidare!

VILA I FRID!


Helikopeter!

Vi har stagit några steg tillbaka, eller snarare många steg tillbaka till barnstadiet. Andreas har varit på teknikmagasinet och köpt två radiostyrda helikoptrar som kan skjuta ner varandra, åh fan va roligt det är.. Haha.. har spelat in två videos när jag och lillbrossan leker lite.. man blir som barn på nytt igen :)

Nu har han iaf åkt hem min kära lilla bror.Meningen var att han skulle ha åkt hem i söndags, men det var ju kaos i tågtrafiken, höll i sig även på måndagen. Så mamma och t-j åkte ner för att hämta honom. Oturligt nog så fastnade dom i en bilkö som var 4km lång, efter att en lastbil hade vält utanför lerum... så jävla typiskt. Så dom var inte här förrän vid 8 tiden på kvällen. Så han typ bara säga hej och fika lite, sen var dom tvugna att åka hem igen :( men fick träffa dom en snabbis iaf. Nu är det väldigt tomt här utan Kevin. Ingen som tjötar och går en på nerverna :)

Idag är det möte på kontoret mellan 13-15, sen ska jag jobba 18-21, så blir ett jäkla åkande, men men. Imorrn tog jag ett extrapass mellan 11:30-18, sen jobbar jag även 18-21. Bra att få lite komptimmar så jag slipper ta ut en semesterdag för att få vara ledig 3h då vi åker till Polen! :)
På fredag jobbar jag fram till 12, sen ska jag och emma shoppa lite inför polenresan. Egentligen hade jag kunnat vänta tills nästa månad, men vem har tålamod till det. Hittat två fina klänningar och en lång shorta på H&M och sen ett par skitsnygga skor på DinSko som jag bara måste ha. Ska se om jag hittar dom på hemsidan så ni får se :)

DS_252866_A.tifDS_246753_A.tifKlänningarna finns inte med på hm hemsida, får ta ett kort på fredag och lägga upp dom istället :)


Nästa vecka drar alla serier igång igen!! WWiieee.. Längtar verkligen efter dom desperata hemmafruarna, Lipstick jungle och så en serie till som jag inte kommer ihåg namnet på.. fan va irriterande.. men men.. jag tackar även gud för att vi har köpt en inspelningsbar digitalbox, då missar jag aldrig ett avsnitt, även fast jag jobbar :)


Helg= en jävla massa snö!

snö, snö och åter snö... och naturligtvis måste vi ju ut i detta väder.. igår var det kaos på våran parkering. Åkte till biltema för att köpa en snöskyffel.. då är allt slut! fick köpa en kass jävla trädgårdsspade, inget att rekomenderas. Var en sväng inne i stan. Käkade på PizzaHut för första och sista gången.. betala 100spänn för 85% deg och resten lite fyllning.. helt sjukt! Men snälla Voss bjöd på efterrätt :) Vi har även satsat pengar på vad det är för kön på ungen i jennies mage.. jag är 100 på att det är en kille och voss är 100 på att det är en tjej.. jag kommer vinna :)

Igår tog jag ut komptid på kvällen, men hade kunnat kvittat, hade lika gärna kunnat sjukanmäla mej.. fick feber och ont i hela kroppen, speciellt benen och magen, måde skitilla.. gick och la mej redan vad halv7 tiden.. idag är det lite bättre, men fortfarande kramp i magen :/

jag och kevin har varit en sväng på backaplan.. kevin har blivit som jag..... SHOPPAHOLICK! tvungen att ta kort på snyggingen.. man kan inte tro att han fyllde 15 för mindre än 10 dagarsedan..

Idag blir det nötstek, sås, potatis och smörslungade grönsaker till middag... mumms! Sen iväg och jobba, om man ens kommer iväg.. är ju trots allt kaos i trafiken!




Stampa med Leroy!

Riktig partyhöjare, om man kan bjuda på sej själv vill säga.. Först är det introduktion och Leroy visar moves;en och sen ska man dansa. Sjukt jobbigt men jävligt roligt.  Bla dansar man som ett tjenobylbarn som spelar pingis och en arabisk tant.. haha!


Lilla bebisen!

Nu har lilla korven åkt på gråstarr!! Hoppas, hoppas, hoppas att ögondropparna kommer göra nytta! Han har levt alldeles för få hundår!







ruggigt äcklig

men vissa delar lite väl overkill. I  början tyckte jag inte den var så farlig, till skillnad från kevin och andreas som satt och rös hela filmen. Men sen i mitten av filmen och slutet.... fy fan! (dock ej sista scenen) Gick kalla kårar längs ryggen.. Bbrrr! Pratar naturligtvis om:




Tack älskling!

I söndags var jag och andreas inne på coop och handla, jag visa honom en blender som jag skulle ha viljat haft, men har inte råd just nu. Igår när jag kom hem stod den där!! :) Tack, tack,tack!! så till frukost idag blev det jordgubb och banansmoothie :) Den kan t.om med krossa is, så snacka om att det kommer drickas strawberry daquiris i sommar hehe :)

Igår var det quizkväll på rose and crown igen, denna gången gick det lite bättre, men var 6poäng från det vinnande lagt, så det gick åt helvete ändå :)

Idag är det jobb fram till 21 som gäller och imorrn kommer min "lille"bror så får vi se hur länge han stannar...
dags att dra..

puss hej


Helgen!

Fredag:
Jobbade till 12. Tog en sväng förbi frölunda torg innan jag åkte och hämta upp Emma... men hitta inget speciellt. Blev bara en tur in på hemköp och systemet. Väl hemma satt vi och tjöta och spela maxi-yatzi. Sen blev det fläskfile, barbecuepotatis och pepparsås Mmmm.. johan kom förbi. Senare på kvällen kom även Jenny och Kenneth. Vi tjöta, lyssna på musik och drack vin. Sen åkte vi och bowla i gamlestan, Emma var chaufför eftersom hon käkar pencillin. Var sjukt längesedan jag bowla, var skitroligt. Kom två! yeaje! Sen åkte vi hem igen och sjöng Lipz, men börjat tröttna på dom låtarna som finna och eftersom att andreas har blivit bannad från xbox live för att ha kört brända spel, så kan jag inte ladda ner några nya låtar :(

Lördag:
Min bror Kevin fyllde 15år!
Jag, andreas, emma och johan drog ut till Media Markt i bäckebol. Köpte kabel som man kopplar mellan dator och tv, eftersom att vi fortfarande inte vet hur bluetoothen funkar :) Vi åkte förbi subway och köpte med oss goda mackor hem. Sen fick jag och emma för oss att vi skulle baka, så åkte och handla massa onyttigheter.. bakade kärleksmums och snickers. Blev en salladsburgare på pomodoro oxå, samtidigt som vi satt och lyssna till dom olika bidragen i melodifestivalen.... Manboy, manboy you can call me Manboy :)
Sen var vi ju inte alls sugna på våra kakor, det var lite tråkigt.. Emma visade en hemsida som var skitrolig.. http://felsms.com sen tittade vi på 2012, fan va långdragen och overklig den var! Men nu har man iaf sett den

Söndag:
Alla hjärtansdag,
Än så länge har vi inte gjort så mycket. Blir väl en sväng ut till IKEA och titta lite. Måste verkligen ha en dörrmatta, ser ut som fan på golvet i hallen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, om andreas kanske överraskar mig med nått ;) hehe..


Nu är flygbiljetterna och hotellet betalt, Polen here we come!
Blir bara jag och emma som åker, men vi ska nog se till att få det roligt ändå hihi!


PINK!

På fredag släpps biljetterna till pink på ullevi den 23 Juli... Om jag bara måste ha biljetter. Jag, syrran, andreas och jonas bara MÅSTE ha biljetter. Biljetterna släpps kl9.00 och jag jobbar mellan 8-12, det är lite surt. Men ska testa på andreas Iphone om man kan köpa via den. Isf vet han vad han ska göra klockan 9, ska ringa och påminna honom 8:55 :) Fan va kul om vi får tag på biljetter!! :)

Idag har Emma varit här. Vi har kollat på hotellet som vi ska bo på.. fy fan va lyxit! Hitta även en prislista vad vissa grejer kostar i polen. ska lägga upp den här under :)

Halsen gör såå jävla ont. Hostar tills jag nästan spyr. River och svider... Bläää!



Produkt Pris i Polen   Skillnad Svenskt pris
Massage, 60 min 172 kr (88‑257 kr)    
Enkel måltid, gatukök eller liknande, utan dryck 16 kr (12‑20 kr) -61% 41 kr
Öl, importerad, 50 cl, affär 3 kr   -82% 16 kr
Internetcafe, 30 min 7 kr (5‑10 kr) -72% 25 kr
Coca-Cola, 33 cl, servering 39 kr (10‑69 kr)    
Öl, lokal sort, 50 cl, affär 5 kr   -50% 10 kr
Big Mac 11 kr   -64% 30 kr
Bensin, 1 liter 9 kr (6‑13 kr) -19% 11 kr
Taxi, 10 min 20 kr   -85% 130 kr
Vin, flaska, affär 14 kr   -77% 60 kr
Öl, importerad, 50 cl, servering 10 kr   -79% 46 kr
Coca-Cola, 33 cl, affär 3 kr (3‑4 kr) -67% 9 kr
Vatten, 50 cl, affär 2 kr (1‑4 kr) -85% 13 kr
Trerättersmiddag, internationell mat, utan dryck 253 kr   1% 250 kr
Trerättersmiddag, lokal mat, utan dryck 142 kr   -28% 197 kr
Öl, lokal sort, 50 cl, servering 10 kr (0‑14 kr) -74% 38 kr

InterContinental Warsaw Hotel, WarszawaInterContinental Warsaw Hotel Warszawa - Standard Rooms
InterContinental Warsaw Hotel Warszawa - JacuzziInterContinental Warsaw Hotel Warszawa - Bassäng

InterContinental Warsaw Hotel Warszawa - JacuzziInterContinental Warsaw Hotel Warszawa - Buffé

 
         


Skönt att höra!

Vet inte om jag har skrivit om det innan, men Ebbe (våran tax) är sjuk. Inte alls samma hund som innan. Kommer knappt och hälsar, blivit sjukligt fet. Väger nästan 20kg, tänk er en liten tax väga så mkt. Såg helt sjukt ut. Megakropp och pyttelitet huvud och korta ben. Kom knappt upp för 2 trappsteg när han skulle in. Gjorde ont i mitt hjärta sista jag var hemma och såg honom sådär. Låg och pep hela kvällarna. Dom var inne med honom flera gånger, men kunde inte hitta nått. Till slut sa mamma att det måste vara sköldkörtel, och jajamen, det var det. Det är väldigt lätt att bota oxå. Han kommer att få ät en tablett som även vi kvinnor äter, kommer inte ihåg vad den heter. Så om det funkar så kommer han få äta det resten av livet. Men helldre det än att han ska lida som han gör du. Han var verkligen som en dammsugare det sista. Åt allt han kom över. Var t.om inne i diskmaskinen och slicka rent tallrikarna. Så just nu känns det som en sten som har lossnat från mitt hjärta! Såå skönt!

ska se om jag hittar en bild på lilla tjocka korven :)


Man ser inte så bra, men här är han på god väg upp emot sina 20kg, om ni jämnför med bilden under, så ser ni nog en stor skillnad.

Lite konstig vinkel kanske, för här ser ju huvudet större ut än kroppen, men ni ser iaf att det är en ganska stor skillnad!

Här har vi förklaringen...

... till att allt var så negativt igår. Jag har gått och blivit sjuk, på riktigt! ;) Knappt sovit något på hela natten. Värkt i hela kroppen, halsen är typ bortdomnad och hostan blir bara värre och värre!! Har varit sjuk många gånger nu på sistånde. Men så länge jag inte åker på vinterkräksjukan så är jag glad... att spy är nog det värsta jag vet.. fifaen...

Riktigt slappardag idag... iaf lyckats få i mej frukost.Nu har jag precis tittat på Supersize me och det sjukaste är att jag blev riktigt sugen på McDonald´s, helt sjukt!

Fick mina föreningslotter på posten idag. Vann 105:- Yeaje! kanske ska köpa en big mac för pengarna?? hehe nä skulle inte tro det...

Soo long fuckers!


Syrran har blivit med hund. Rottis/pittbull/amstaff.

jag känner mig...

(som min jobbarkompis alltid säger) Mentalt våldtagen! Helt slut i både huvud och kropp. Känns precis som om man har feber i kroppen, det gör ont och jag kan inte ligga still. Ont i halsen och torrhostar. Riktigt skitdag idag! Var det på jobbet oxå...Aahh!!!...

Jobba hela veckan oxå. Imorrn är en dag som jag inte ser fram emot. Ibland önskar jag att kroppen hade en liten fjärkontroll så man kunde spola förbi det jobbiga i livet. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och fortsätta... lite peppning eller positivt bemötande hade inte varit fel nu...

Men får se det positiva i det hela, för någonstanns måste det ju finnas!


Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre


Har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen

När jag sa att jag hade två saker som varit till hjälp i min karriär, menade jag min hjärna och min ödmjukhet!


 Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.


Update!

Torsdag:
Afterwork som började på Vasastan. Drack billig öl och åt jättegoda chilicheese med klyftpotatis och aioli. Sen gick vi till nail team sweden där det var VIP-kväll. Var rätt så tråkigt där, så vi gick snabbt vidare till Rose and crown. Sprang över en sväng till Babar där det var Barquiz och sen tillbaka till rose. Meningen var att vi bara skulle vara ute en liten stund, men det hela sluta med att jag var hemma halv 2 på natten.. *pust* för att behöva gå upp och jobba dagen efter. Fredag kväll var det meningen att vi skulle gå på bio och käka på den restaurangen som ligger inn på bergakungen. Skulle reservera platser till sherlock holmes, men det var fullt. Så var det på alla filmer som vi kunde tänkas se. Så fick skita i det. Åkte till Thildas och käka god mat istället och hyrde film på hemmakväll. Blev Gamer, helt ok. Lite konstig i början innan man fatta vad det handla om.

Idag blev det ett besök på allum. Skulle köpa concealer på Make up store, för jag hade 20% rabatt. Sluta med att notan blev något dyrare. Lägger upp en bild längre ner.

Nu väntar jag på att potatisen ska bli klar. Blir rostade rotfrukter, spareribs, buffalowings, vitlöksås, Jensens favoritsås, vitlöksbröd och sallad.. Det ni! :)




Microshadow 135:-
Studio foundation cream 225:-
Cover all mix (concealer) 265:-
Brush (liten till concealer) 260:-
Brush Goathair (till foundation) 255:-

Schwartskopfs No Silver shampoo 147:-

Nu är jag på gränsen till att få gå till frälsningsarmen och äta mat!! Men det är det värt! haha ;)

Who are you?

I´m curios who my readers are. Especialy you from USA, Polen, France, Belgium, Finland, Italy and Denmark. Pleace leave a comment, that would be very fun :)

Självklart är jag nyfiken på vilka alla ni svenska läsare är, så lämna gärna en kommentar ni oxå! :)

Min brukare är helt galen i 60-tals musik och jag gillar oxå den musikstilen. Vi brukar digga ihop och det händer mer än ofta att jag rör mina lurviga oxå. Hehe... här har ni några låtar som jag verkligen gillar :)


Hope for haiti


SNÖ, SNÖ och ÅTER SNÖ

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var väl roligt hurra! Eller inte. Iofs så har jag hellre snö än regn och slask, men det kan finnas en måtta på skiten!

Maten blev god igår. Vi fick gå och hyra en film då våran dator är så gammal att det inte finns HDMI utgång på den :( så jävla typiskt. Men hyrde en rätt bra film med Scarlett Johansson och Natalie Portman. Älskar ju allt som Scarlett gör och hon lyckades igen :) Den andra systern Boleyn.

Idag jobbar jag 10:45-21
Torsdag: 13-17 After work och kareoke på Rose & Crown
Fredag: 12-17 Bio med Andreas
Lördag: ledig
Söndag: 9-17
 

Justin Gör det igen!

Borta bra, men hemma bäst!

Nu har man kommit hem och återkommit till vardagden, bestående av en massiv tvätthög, massa damm på golvet och som vanligt matlagning. Men det är allt skönt att vara hemma. Här har man alla sin saker, fast det är alltid lika kul och skönt att åka hem till vånga. Nu har jag varit så mkt på resande fot det sista, så nu har jag bestämt mej för att hålla mej hemma, och om det är någon som vill träffa mej, så får dom komma hit :) Låter lite bitchigt kanske, men inte så jag menar!

Idag kommer jenny hem på middag. Tänkte bjuda på ost och ruccola fyllda biffar, sås, potatis och smörslungade grönsaker. Låter inte det gott så säg :)

Snöstorm som vanligt ute. Idag är det utfärdad Klass 1 varning t.om och andreas är uppe i en skylift på jobbet, 24 METER UPP I LUFTEN!!

Fhv tar Jenny med sej sladden som man kopplar mellan datorn och tv så vi kan kolla på film. Har bluetooth på både datorn och tv, men ingen fattar hur man gör haha! :)
Nu ringde jenny. Hon är påväg.. bäst att dra.. puss


Hemma i vånga

Ebbe bäbisen

Min bror har fått för sig att bygga sin egna bil... Good Luck!

Tjocka korven på upptäcksfärd!

RSS 2.0
Test