spontant fylleslag

ja ni, i måndags skulle jag och emma upp på ramberget för att kolla på kvällsolen. Hade aldrig varit där uppe innan, så då tyckte jag att vi skulle köpa md oss lite vin och supa in den fina kvällssolen (hehe där fick jag till det, om ni fattar). Köpte en bag in box för jag har tänkt länge att det kan vara gött att ha hemma om man blr sugen någon kväll... vi traska upp för dom sjukt jobbiga trapporna och backarna, men det var det absolut värt.. guuuud fan fint det var och vilken utsikt! vi satte oss på en sten högst upp och där blev vi sittandes i över 3h.... sen gick solen ner vid 22-tiden och boxen tog slut.. fattar ni, vi dela på 3L vin!! Helt bananas! Sen skulle vi ju ner för berget oxå, lättare sagt än gjort. För när vi reste oss slog ju vinet till som jag vet inte vad.... vi skulle ju naturligtvis gena genom skogen ner.. det har jag fått sota för nu. Kommer till ett dike, Emma skuttar över och jag tänkte göra det samma. Bad emma ta kort för det kunde bli ett ganska roligt ett... och ja, det blev det... ett kort på mig liggandes i diket med bena upp i vädret.. rätt på en pinne till råga på allt... ajajajaaaaajjjj!! Men skratta, det gjorde vi iaf.. vi skratta så mkt så folk trodde nog att vi var höga eller nått.. hehe! Som om inte det var nog med alkohol så var vi ju tvugna att gå till kville och ta en öl, men fick bara i mig en halv, sen var det hem och sova som gällde för att sedan jobba dagen efter... så igår jobba jag 11:15-20, gick kanon.. Idag överraska jag jenny på hennes jobb... vi käkade lunch och jag köpte en glansprodukt till mitt hår.. jättebra, man får superfint och glansigt hår.. :) Nu har jag precis lagat mat till gubben, och eftersom att våran spis är felkoppla och så jävla seg så han jag putsa alla fönster, både in och utsidan.. det ni! sen så är jag jävligt effektiv av mig oxå :)

Nu ska jag ut på balkongen och läsa tidningen och sola innan det är dags att åka till jobbet, sen är jag ledig fram tills måndag... så jävla gött!

Nu kommer bilder :





Andreas har lagt trall på balkongen


Det här kom på posten idag, tror ni jag blev orolig elle? tusen tankar vandrade runt i hjärnan, va fan har jag gjort på fyllan nu då, tänkte jag!! Men det var inte alls något sånt. Kommer ni ihåg när jag skrev att jag blev lurad på tradera. Betalade 500kr för lips till xbox, men fick aldrig nått. Gjorde en polisanmälan, men hade helt glömt av det. Trodde det var nerlagt för längesedan, men tydligen inte förräns nu..

2.3.
1. köpt en fotlänk idag. Har jag inte haft på säkert 10-12år.
2. sprayglans
3. min underklänning från ellos med inbyggd BH (som satt jävligt konstigt, men kostar nog mer att skicka tillbaka den än att köpa en)

xoxo
Mountaintwig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test