Hej!

Har försovit mig! Nästa buss går om 30min, så jag hinner uppdatera lite snabbt, Inte för att jag har något speciellt att berätta. Var ju ledig igår. Kollade färdigt på Alice i underlandet, den var bra! :) Sen åkte jag och Emma och påskahandlade på Ö&B och willys, kändes som att jag knappt fick nått för 1,2 :( Släppte av Emma hemma och fick med Jenny hem till mig. När det blev mörkt ute gick vi ut på gården och drog ner kvistar till påskriset, inte bra, jag vet, men hade inget val. Får även Jenny och Kenneth hem på påsk för middag. Från 2 pers till 7, hehe alltid trevligt. Tyckte lite synd att dom skulle sitta själva över påsk. Hos mej är alla välkommna. Finns det hjärterum, finns det stjärterum :)

Imorrn blir det AW. Först quiz på babar och sen kareoke på Rosen! :)



XOXO
Mountaintwig!


schleten!

sjukt seg idag. Helgen har varit otroligt intensiv. Åkte runt i bilen i nästan 100mil på 3 dagar! Men det har varit en väldigt rolig och trevlig helg oxå. Kul att träffa killarna i Völund. Vi var ju som sagt i nyköping i lördags.. Kuggnäs! En väldigt händelserik helg med catfight. Vet inte om jag ska gå in på detaljer, men det slutade med fläskläpp, blåmärken och urslitna hårtussar... dock inget på mej :) Att kalla mig fetto och säga att man har garanterat haft sex med fler killar är helt bananas, slyna! Är det nått man skryter med? jag må kanske inte vara den snyggaste människan i världen, men att säga något sånt bevisar bara på osäkerhet och att man är sjukt omogen. Helldre lite småfet än se ut som en plattbröstad planka ;) More is best!

Vi kom iväg lite väl sent på söndagen. Den förlorade timmen gjorde ju inte det hela bättre heller. Vi var tillbaka i vårgårda vid 23-tiden och då hade ju mitt sista tåg hem gått för flera timmarsedan, så fick bli en övernattning hos klara. Gick och la oss runt 12 tiden och sen ringde klaras klocka 05:20, bara att bita i det sura äpplet och vakna. Skulle med 06:44 tåget för att sedan åka och jobba 8-16 plus att jag fick jobba över en timme. Tur i oturen var väl att min brukare oxå var jäkligt seg pga den timmen, så vi somna allihopa när vi kolla på en dokumentär. Lite komiskt, vi hade rätt kul åt det efteråt. Man kände sig bara som världens kassaste assistent, men om hon oxå somna så är det väl inte så farligt? Hon blev iaf inte sur :)

Idag är jag ledig och bestämde mig för att stänga av mobilen igår och bara sova så länge jag ville utan att titta på klockan och ha dåligt samvete, så idag gick jag upp 11:10... sovit mer än 12 timmar, välbehövligt! Fick lite dåligt samvete, så jag har dammat och dammsugit och plockat iordning i köket. Så känns lite bättre, men nu blev jag seg igen. Suttit ute på balkongen i solen ett bra tag och läst, så nu funderar jag på att kolla färdigt på alice i underlandet. Datorn är redan inkopplad, så det är rätt smidigt.. ska nog göra det. Sen måste jag laga mat.
Lite beslutsångest om jag ska åka och storhandla inför påsk idag eller om jag ska slåss med folket på tordag eller fredag? Missa ju min älskade quiz på Rosen igår för att jag var så trött, så funderar på att sjunga lite kareoke där på tordag istället och spela quiz på barbar innan? hmm.. vilket i-landsproblem!!

Mickes dotter Malin är ihop med en kille som heter Henrik och han är fotograf. Han var med på spelningen och tog så sjukt bra och balla bilder, så tänkte sno några och lägga upp här i bloggen :)

Klara: haha vet du vad jag kom och tänka på nu... Gyttjefält! :)

Xoxo
Mountaintwig!


©www.bullitproofmonkey.com


©www.bullitproofmonkey.com

©www.bullitproofmonkey.com

Älskar den här bilden!

Godisarmand!

©www.bullitproofmonkey.com

E-tuna skins, dom värsta som finns!

Nu sitter jag hemma hos micke i eskiltuna. Jag väntar på att micke ska bli klar i duschen så att jag kan få hoppa in, klara stryker! ;) Vi kom nyss hem från systemet. Köpt massa godis, men är inte sugen för 5 öre, men fhv kommer det senare sen. Ska trycka i oss lite falkukorv och potatismos innan, det gör nog susen.

Jag har varit lite smått glad över att det är folk från andra länder som läser min blogg, speciellt endel från USA, men nu fick jag förklarat för mig att så ligger det inte till. Det har nått att göra med sökmotorer om tex nån söker på google på linda carolina, så kan min blogg komma upp, då registreras det på min sida att någon från tex usa har varit inne på min blogg. Fan va tråkigt :(

Vi känner oss som om vi har blivit överkörda av tåget idag, har svettningar och är yr.. kanske påväg in i klimakteriet ;) haha!

Har ingen inspiration att skriva just nu, då blir det ingen rolig läsning. Så jag lägger ner för nu och ev återkommer imorrn, beroende på hur jag mår ;)

Får avsluta med ett visdomord som klara kom på igår:

Att se sig själv borsta tänderna är som att se in i framtiden!

Over and out!


 


Välkommen Våren!

jag och andreas var ute och tog en långpromenad igår här i hisingsparken. var så otroligt skönt. Vi började t.om svettas genom att bara gå i lugn takt :)  Såg två citronfjärilar och blev såå glad, nu är våren verkligen här! Idag är det dock mulet, men solen spricker fram emellanåt. Har regnat inatt så det är kvavt ute. Stod i linne på balkongen och frös inte för 5 öre, nästan kallare här inne :)


Igår fick jag äntligen klippt mej, fast jenny, jag vet inte om jag är riktigt nöjd med att det är lite längre i fram. Ser så kontigt ut med "färgen", eftersom att jag är superblond, så ser jag nästan flintskallig ut på det kortklippta håret, jenny spara lite i fram som skulle vara längre, men då blir det ju genast "mörkare" Så det ser nästan ut som om man har glömt att klippa :/ well well, just nu kan vi inget åt saken göra.

Emma och jag gick till hemmakväll igår och köpte 3 filmer, kostade 19:-/st, till det blev det ½kg godis var och en dricka haha! Vi började med att se på en nordkoreansk skräckis, wishing stairs, den sista halvtimmen hade man tappat konsentrationen och höll på med annat. Vart var det otäcka? Kan iofs hålla med jenny att japaner/kineser kan vara lite otäcka i sej i filmer. Beror nog mest på alla skräckfilmer man sett, tex the grudge, the ring m.m :)


Magen är mkt bättre, men vågade inte riskera att gå till jobbet ändå, om det nu hade varit nått. Emma har haft samma symptom som mej, så vi har ju kunnat umgås utan att riskera att smitta varandra.

Nu kommer snart Klara, kanske borde käka frukost, klä på sig, sminka sig och packa. Men jag är jävligt effektiv av mej (till skillnad från vissa andra hihi) Så om jag bara vill så klarar jag allt det på max 30min! Arbetsskada från när jag jobba inom restaurang,då man helst skulle göra 10 grejer samtidigt :)

xoxo

Visst har jag blivit bra på att uppdatera, ungerfär lika mkt som kissie ;) haha


Söta Theo!

Förlåt jennie, men jag snor några bilder från facebook och lägger upp här. Så min mor kan få se det lilla underverket med det sjukt fina namnet THEO!







Magen är fortfarande kass, går verkligen i skov. Igår kände jag mig bättre, så jag och Emma gick till whoopsie daisy på wieselgren och spela musikquiz. Men när vi väl satt där började jag känna mig olustig i magen igen och lite smått illamående.. NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!... men bet ihop och fullföljde quizet som var rätt svårt. Vi var typ 15-20 år för unga för 2/3 av frågorna, men två trevliga män som satt vid bordet brevid hjälpte oss. Dom lyckades lista ut lösenordet åt oss, så jag sprang fram, hör och häpna, vi vann två trisslotter för ingen hade lyckats lista ut det :) Yeaje! men vart ju naturligtvis ingen vinst :( Efter quizen var slut gick vi hem till emma, hann och träffa jenny lite snabbt innan hon drog till Kenneth. Linn var även hemma, så vi hade en myskväll med skorpor och film haha :) fanns ingen godisbutik öppen. Vi såg den sista johan falk filmen (har inte sett nån innan) Fattar inte hur alla kan tycke att dom filmer är så jävla bra, jag tyckte denna sög, and what´s up with Joel Kinnaman??? drägg, bläääää!

Magen är i uppror igen!!! Tänkte gå på en promenad för att se om det blir bättre. Blir ett strög i hisingsparken och ev bort till 4h gården och titta på lite djur, om dom är utsläppta än?

Ska försöka få mitt korta hår klippt kortare ikväll, nu börjar det växa över örat och det är jävligt irriterande.

xoxo
Mountaintwig!

P.s ser att det är mer och mer personer från usa som läser bloggen, är ni svenskar? annars kan det väl inte så kul att kolla in min blogg? ;) D.s

Don´t tell me that it´s over, it´s only just begun!



'Cause then there was this boy whose
Parents made him come directly home right after school
And when they went to their church
They shook and lurched all over the church floor
He couldn't quite explain it
They'd always just gone there



Love of my life

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking!


Jag trodde det var en älg!

Igår var jag och emma hemma hos Robert en sväng. Vi tog några öl och satt och tjöta. Hade det allmänt trevligt, men vi kände att det var något som fattades. Så vi traska ner till vagnen för att åka in till Rosen och ta en öl. Ser en buss komma, så jag och emma börjar springa över parkeringen för att hinna ikapp den, robert kom strax bakom oss, trodde vi ja. Hör en dunst, men tänker inte mer på det förrän jag ser emmas reaktion och förstog att något hade hänt. Robert (och även vi) missa totalt att det kom en bil, så bilens vänstar sida träffar robert som åker upp på motorhuven. Missa själva påkörningen, men ser robert chockad och halltande gå fram till föraren som är påväg ur bil. Först trode jag att han var onykter, men det visa sig att han var nog rejält chockad. Han berätta att för ett litet ögonblick så hade han bytt kanal på stereon, i samma ögonblick som robert går ut framför honom. Föraren var en medelålders, kanske något äldre man som först trott att det var en älg han körde på. Så i det hela var det lite komiskt att han misstog robert för en älg :) Men som tur var så hände det inget allvarligt, varken för gubben eller robert, förrutom chocken. Tänk så snabbt det kan gå. Hur många gånger har man inte själv fipplat på stereon för att hitta en bättre låt! lite kusligt är det allt nu efteråt, kunde ju ha gått mkt värre. Tur var väl ändå att det var på en parkering och att bilen inte körde så snabbt. Efter att ha stått och pratat lite så traska/halltade jag, emma och älgen robert vidare till vagnen och begav oss till Rosen, vad gör man inte för att få gå dit och ta en öl och träffa alla dessa trevliga personer/personal!
Slutet gott, allting gott!



Min mage är totalt ur balans. Har kramper och illamående, så det är en stanna hemma från jobbet dag idag, och nej, det är inte för att jag var ute igår. Dracka bara en öl och sen vatten. Mådde dåligt redan innan, men bet ihop. Hoppas verkligen att det blir bättre tills på fredag då jag och überschöna Klara ska åka upp till E-tuna.

Idag blev det minestronesoppa med aioli och grekiskt lantbröd till middag. Det var gott, för gott. Nu mår jag ännu mer illa för att jag åt förmycket.

Nu blir det mys framför tv. Tänkte titta på Alice i underlandet, finally!

XOXO
Mountaintwig

GRATTIS ÄLSKADE JENNIE OCH MICKAEL TILL ER LILLA SON SOM KOM TILL VÄRLDEN IGÅR, MÅNDAGEN DEN 22/3!

Buzzador!

Nu är jag medlem och det var superenkelt. Det är gratis och helt klart värt att testa på. Man får fylla i vad man har för intressen och hur aktiv man är på att blogga m.m Sen matchar dom min profil med olika företags produkter och skickar sen ut prover som man ska berätta om. En smart grej kan ju vara att alla ni mammor och pappor går med, kommer säkert få hemma massa prover på olika barngrejer.Det finns väl inget bättre än gratis saker haha :)

Så om det är någon som är sugen på att testa, skriv din mejladress i kommentarer så fixar jag en inbjudan!




 m.m

Rosa byxor!

jag bara äääälskar mina ny fina rosa byxor. Dom är så sköna, sitter bra och är balla, enda nackdelen är att det är lite svårt att matcha tex med min brun/svart radiga vinterjacka, går absolut inte ihop. Så nu får jag köra med min kappa, även fast man typ fryser arslet av sej. Men vill man vara fin får man lida pin :)

Väntar spänt på ett mejl från Ullis. Finns en sida man kan bli medlem på där olika företag skickar ut gratisprover på olika saker som man sen ska blogga om. Ska läsa lite mer om det i mejlet så och så berättar jag här senare. Man kan rekrytera vänner så får man mer poäng och kommer högre upp i "rang" hehe..  berättar mer sen, så kan ni ju bara skicka ett mejl om ni oxå skulle vilja prova på olika grejer och sen blogga om det.

Idag gick jag upp typ 3h senare än igår, jävligt gött :) Har fixat internet, så du går det dunderfort igen. Imorrn får vi ännu snabbare Yeaje. Har rensat nere i källaren, hitta massa grejer som vi kan sälja på loppisen den 25 april i N.Vångas Bygdegård. Skönt att bli av med massa skit och få in lite extra pengar. Fast skit och skit vill jag inte påstå att det är egentligen. Massa filmer, dvd-spelare, digitalbox, snygga jackor och skor, spel, kläder m.m

Nu väntar jag på att potatisen ska bli klar, för idag ska jag göra hemmagjord potatismos för FÖRSTA gången! Nu är det upp till bevis om det är så jävla mkt godare (vilket det garanterat kommer vara) Till det blir det hemmagjorda megaköttbullar och god gräddsås.. mmm.. :) Ikväll är det jobb :(

Nu är batteriet typ slut på datorn, bäst att spara..

XOXO!

Alice in wonderland!

snart så kan jag äntligen se den, bara 2y38w kvar haha! Hinner ju nästan hamna i graven innan ;)

Idag är det lördag och jag gick upp ovanligt tidigt för att vara helg, kanske beror på att jag gick och la mej vid halv 11 igår. Var sjukt trött och lite smått bakis. Blev en spontan utgång i torsdags. Mötte upp Emma i stan för vi skulle kolla på skor, sen kom jag på att det var quiz på babar och att ölen är sjukt billig där, 33spänn! Så vi mötte upp Susanna och Robert där... quizen var rätt svår, men vi fick ett pris iaf, ett tröstpris för att vi var sämst haha 11/30 poäng ;)
Sen drog Emma och robert hem och jag och susanna gick vidare till Rosen där det var kareoke... trots att jag var relativt nykter gick jag upp och sjöng, men jag hade ju skönsjungande Paul vid min sida, så det gick ju rätt bra faktiskt.. fick en hel fanclub av volvoarbetare, snåla volvoarbetare vill jag påpeka ;) Sen blev det vin efter det och klockan 10 klev jag in genom dörren här hemma på fredagsmorgonen. *pust*.. blev en uppfriskande dusch och sen ett berg av tvätt... fifaen!
Vid 19-tiden igår tog man min gröna kasse i näven och traska bort till jenny, passade på att hämta ut mina filmer från HomeEnter oxå. Så jag, Jenny och Maria "pinade" oss igenom filmen Flickan, som tydligen skulle vara 2009 års bästa film... Bullshit! Fanns ingen som helst handligen i den, ingen som vi fatta isf.. så den rekommenderas inte, kanske ska sälja den på loppisen i april haha!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska jobba ikväll iaf, sen får vi se...

XOXO
MountainTwig ;)

P.s fick ett par skitballa, knallrosa jeans av emma. Sitter som ett smäck! Thank you my love!

Lovar, det är jag på bilden ;)

Pict!




Hemma i Vånga. Massa eldning efter att jag hade rensat ut syrrans rum.



Dissa:


Klart att lille Smirre oxå ska ha en OS-mössa :)



Skulle vara kul att se hur den Hönan ser ut som har värpt dessa ägg :)


Melodifestival i N.Vånga Bygdegård!



Brave?

ja sen jenny klippte av mej håret på sidan så har jag fanimej blivit modigare. Gjorde ett besök på hennes salong Elips i onsdags och blekte utväxten sen blev det två stora slingor i håret oxå, på den sidan där håret inte är bortklippt... typiskt att bilderna ligger på mobilen och jag har inte sladden med mej (är i vånga) Men blev koppar/orange färg... väldigt utstickande men jävla fräckt. Självtroende har iaf blivit bättre, såg allt folk som titta och skratta, men jag sträckte på ryggen, spännde blicken i dom och då var det inte så kul längre HA! Jag är farlig nu.. haha! ;)

Igår anlände jag till falköping vid 10 där mamma och moster Kerstin skrämmde livet hur mig när jag går upp för trappan... en hjärtattack är inte långt borta nu vill jag lova. Märks att man blivit äldre ;)
Vi storshoppa i falköping på Pa´s och glasbanken.. Mmmm.. :) Sen hem och börja siva ut Idas rum. Packa ner den sista skiten som hon skulle ha, sen kom pyromanen långsamt krypande inom mej.. Nu ska vi elda tänkte jag... så en megabrasa lyckades jag få eld på.. *huhuhu* roligt :)
Sen blev det en sväng hem till Ida i skövde med alla grejer, fick träffa Dissa oxå. Sån söt liten blandras, men skulle aldrig orka med en sån stor hund med sån energi, så för mig blir det en liten dvärgtax eller yorkshire :)

Susanna, nu har jag sett Dagboken, och den var jävligt bra. Lite småjobbig och en klump i halsen kom smygande då och då :/

Idag blir nog en lugn dag. Alla jobbar, bara jag och lillebror hemma. Tråkigt att man inte har någon bil utan får vänta tills i em för att få träffa min kära kusin och mitt älskade lilla gudbarn... men men den som väntar på nått gott ;)

Imorrn blir det 3-rätters middag hos farmor och farfar, sen på kvällen så är det shlagerkväll i byggdegårn. Min kusin sitter i styrelsen, så dom har fixat storbildstv och ska visa finalen i melodifestivalen. Blir mat och självklart finns det ju en bar, får se hur många gånger man hamnar där ibakom, nu menar jag alltså att jag ska stå och sälja och inget annat!

Ska fixa bilder senare till detta inlägg, så håll koll!

Puss och kram

Du får en chans till...

du mystiska varelse som ville se Alicie i underlandet. Blv nämligen ingen bio igår. Var så fint väder så jag mötte upp jenny i stan. Vi gick till Cappuccino och käka dagens lunch och drack kaffe. Sen kom Sanna och Jenny åkte hem för att tvätta. Blev lite spontanshopping som ni kan se på bilden nedan. Sen visade Sanna mej sin nya lägenhet i Landala.. herregud vilken ballkong, hon bor i en etta men har en tredubbelt så stor balkong som vi.. helt sjukt. Vi lyssna iaf på musik, drack vin och fixa till oss lite. Sen mötte vi upp Maria och Marina på Rose & crown där det var quiz som gällde, gick väl inte så värst bra, men kul var det.

Nu sitter man här igen med sin rostemacka och är sjukt trött. Var hemma vid 22 igår, men har sovit så oroligt inatt. Drömt mardrömmar, tack gode gud för att andreas fortfarande var hemma när jag vaknade kallsvettig inatt.

På torsdag åker jag hem till lilla mamma!! :) men slog mig att jag har inte fått reda på om jag har fått ledigt på fredag än... nu gäller det att man har en jäkla tur!

XOXO


Flamingoglas 29:-/st
Flamingoiskuber 49:-
Prestide solglasögon 99:-
Glitter, panduro 139:-
Ang glittret ska jag dela med mej en smart grej som jenny har lärt mig. Du målar dina ögonlock med den ögonskuggan du känner för, sen tar du lite bodylotion på en pendel och baddar på i ett ganska tunt lager, sen doppar du penseln i glitterburken med den färg som din ögonskugga här och duttar över det.. whola, partysminkning! Snyggt är ju om du kör halva ögonlocket med en färg (ljus) och den andra delen med en annan färg (mörkare än den du har in mot ögat) Hoppas ni förstår lite av vad jag skrev iaf :)



LÄNGTAR TILLS  SOMMAREN!



PEACE OUT!

Bio och quiz!

Eftersom att jag aldrig fick reda på vem det var som skrev att hon/han ville gå och se alice i underlandet med mej, så ska jag ev se den med Sanna nu i em. Har reserverat biljetter, så får vi se om vi går och ser den eller inte. Efter det ska vi möta upp Maria och Marina vid rose and crown.. quiz som gäller igen :) Riktigt roligt, idag ska vi slå dom alla tjejer!!

Vakna vid halv 9 imorses, nu är klockan 11:15 och jag sitter fortfarande i pyjamas och har precis tryck i mig 4 ROSTEBRÖD!!! Hallå, 4ST!! sjukt!

solen skiner, så jag ska försöka insupa så mkt av dem som möjligt idag tänkte jag.. Ska nog göra mig en kopp med chaithé och sätta mej på balkongen och lösa lite korsord! :)

Har en otroligt jobbig jobbarvecka framför mig...
Måndag: Ledig
Tisdag: 11:15-20
Onsdag:18-21
Torsdag: ledig
Fredag: ledig
Lördag: ledig
Söndag: quess what.... ledig :)

Najs!

XOXO




Solen lyser, himlen är blå...

... vad det är skönt att leva då! Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör, SUSEN GÖR!!

Igår var det myskväll med jenny hemma hos henne. Vi drack banandrinkar, öl och käka chips, dipp och godis. Meningen var att vi skulle ha en spelkväll, men alla banga ur i sista sekund (som vanligt säg) Så vi satt och hade roligt för oss själv. Kollade bla på film, Drag me to hell, fy fan va kass den var. En riktigt B-skräckis med kasst skådespeleri.. rekomenderas inte. Jenny somna t.om, då åkte jag hem :)

Har bokat tid på Elips, salongen där jenny jobbar. Ska blondera min utväxt och så ska jag färga en babyrosa slinga i luggen, får se hur det blir :)

Nu ska jag fixa en god, härligt frukost som jag/vi kommer avnjuta ute på balkogen..

Tingaling!


Hej!

Vem var det som skrev det förra inlägget.. går gärna på bio med dej, men underlättar om jag vet vem det är hehe :)

Fan va härligt att solen skiner. Man blir mkt piggare och allt känns så mkt lättare :)
Jobbat mkt extra nu det sista, så det känns som om man knappt varit hemma. Varenda helg är typ uppbokat framöver. På ett sätt är det kul att det händer nått, men ibland kan det bli lite mkt :/

Denna helg jobbar jag
Nästa helg: åker jag ev hem till vånga, om inte blir det afterwork med marina och maria i kungsbacka.
Helg 20-21/3: jobb
Helg 27-28/3: lyssna på Völund på Kuggnäs
Helg 3-4/4: Jobb
Helg 10-11/4: LEDIG!
Helg 16-19/4: POLEN!! :)

Så om det är någon som vill hitta på nått så kan vi ses i April hehe :)

Nä nu ska jag beställa lite film från http://homeenter.com

Schingaling!

Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack!

Emma Du väntar tvillingar! En tjej och en kille ;)


Helgen!

Fredagen var det jobb som gällde, sen blev det en shoppingtur på backaplan med emma. Hitta massa fina kläder, men dock blev det ganska dyrt. Bra var ju att jag fick rabatt :) Men lite osäker på om jag ska lämna tillbaka en utav klänningarna :/ Senare på kvällen var jag så jävla trött så jag gick och hyrde en film. Blev den filmen som du sett Emma F.. Allt för min syster. Först blev jag så jävla fröbannad på mamman, att hon kunde behandla sitt egna barn på det sättet, sen bröt jag ihop på slutet. Var kanske inte så lyckat att titta på en film som handlar om döden när våran hund hade fått avlivas samma dag. Men den var bra och gripande.

Lördagen så greja jag massa inför oriflamepartyt, lunchade med Jenny och lyckades få med henne till partyt på kvällen oxå :) Hon visa hur man sminka och jag demonstrerade dom olika produkterna. Fick sålt för 2400, men då köpte jag lite grejer oxå. Vi käkade tacopaj och drack lite vin. Sen åkte jag och jenny hem till henne för att sedan möta upp andreas och ringh. Vi spelade biljard på kvilletorget. Tjejer mot killar, vi vann 1 av 3 :) Sen åkte jag ensam in till stan och mötte upp Susanna. Vi gick till ritz där Fredrik var, men nu har jag betsämmt mej för att jag inte ska gå dit någon mer gång. Var 4:e gången nu, 4:e gången och jag har aldrig haft roligt där. Nu gick jag mest dit för att få träffa freddan men :) Meningen var att vi skulle gå till sticky fingers, men när vi väl kom ut så var deet ju bara en timme kvar tills min sista buss hem skulle gå, så jag veka av hemåt. Natruligtvis så missa jag den nästa sista bussen med 5min, så fick ta taxi iaf :( Blev en vanlig taxi och ingen svart. Är lite lurigt med det tycker jag.

Söndagen gick jag upp ganska sent. Låg i sängen och tänkte och kom på att det var ju Passion för mat på Eriksbergshallen, och det har ju jag velat gått på hur länge som helst. Så skyndade mig upp och så gjorde vi iordning oss, men när vi väl kom dit var det sån jävla kö, så vi sket i det och gick på bio istället. Såg Shutter Island, den var bra, men inte så bra som alla säger. Sen åkte vi ut till mölndal och hämta mina grejer som jag lämnade efter oriflamepartyt, åkte hem och handla och käkade soppa :)

Nu är det måndag-IGEN- och jag ska snart iväg till jobbet som vanligt. På onsdag har Alice i underlandet premiär för er som har missat det. Måste se den.. Johnny Depp är ju med :)

xoxo


Lite tveksam till denna klänningen (rosa/svarta)

Det är säkert, jag har aldrig några kläder att ta på mig!

RSS 2.0
Test