Helgen!

Fredag:
Min enda ledig dag på nio arbetsdagar. Riktigt skönt :) Tommy och Stino kom hit på kvällen. vi drack vin och grogg och tjöta massa skit :) sedan körde Johan mig till chalmers, där det var den årliga levande schakalerfesten :).. Tjöta med massa folk och drack några cider. Tog en taxi hem och kunde gå och lägga mej när klockan var 1. var rätt glad för det dagen efter. skulle jobba hela helgen.

Lördag:
Gick upp ganska tidigt. Fixade en brakfrukost och bakade t.om äppelpaj :)!! sen gick vi ut och gick i det fina vädret. var ute i 1h40min. Hur skönt som helst. Åkte ut till bäckebol och tittade på massa möbler. käkade på coop.. älskar deras mat! Sedan iväg till jobbet.

Söndag:
Riktigt jobbigt att komma upp på morgonen. jobba 8-17. men mitt på dan gick det bra. På kvällen bunkra jag upp mej i sängen och spelade bingolotto. Men det är nått jag kommer bojkotta hädanefter. För det första ska Lotta Engberg bort och flr det andra är det inte bingo längre. dom bara tjöta. spelade 3 bingo och jag lovar och svär när jag säger att dom bara lotta ut 4 resor på lottnummret. sen var det inget mer!!!! jävla fiasko!

Måndag:
13-21 med dom två personerna som jag minst tycker om och den tiden som jag hatar :/


Kommentarer
Postat av: sandra

todilo, synd att jag inte kunde komma idag. du får säga till i god tid innan nästa gång=)Är det nått speciellt band på cinderella när ni åker? Kram

2008-11-24 @ 20:28:13
URL: http://sandraochanders.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test