Gott nytt jävla år!

Hälsningar från mej som sitter helt ensam nyår 2009!







Det är i sådana här lägen som man saknar ett jobb med normala arbetstider!



Bilder från RioRio



Hej!

Att det har tagit så lång tid mellan mina inlägg denna gången beror på att internet har varit paj. Andreas har fått bryta strömen så mkt att det ballade ur... men nu är jag tillbaka! :)

Blev ingen utgång på juldagen, tog det på annandan istället. Plockade upp Louise påvägen hem från jobbet.. åkte hem till röran och drack Captain Morgan/cola och baccardi melon/sprite Yammi!! Sen blev det besök på ett nytt ställe där vi mötte upp fredrik och frizzan plus några kompisar till lollo.. Blev Salsabåten RioRio... väldigt speciellt ställe, hela båten luta och det var hasch till höger och vänster. Men jag hade skoj men kommer nog inte gå dit igen.. Söndagen var nog den jobbigaste dagen i hela mitt liv. aldrig varit så bakis. Vaknade 14:30 och skulle iväg till jobbet 17:30... ursh gör jag aldrig om.. som vanligt ligger bilderna kvar på kameran, men ska försöka lägga in dom imorrn..

Det börjar gå framåt med badrummet oxå. Börja tröttna rätt rejält på all skit som är överallt och allt damm!! bilder kommer på det oxå.

Nu är jag precis hemkommen från jobbet och funderar på om jag ska göra mig en macka med leverpastej.. lite småhungrig..

Imorrn är det nyår. Vad ska ni hitta på för kul? Själv ska jag jobba till 21 och sen 8-17 nyårsdagen, så för mig blir det lugnt. Kanske tar igen det på fredagkvällen istället :) På lördag ska iaf jag, emma och jenny ha en mysdag.. laga god mat, kanske spela spel och bara umgås... saknar dom två tösera.. nu får ni komma hem tycker jag!




Så var julen över!

Julen 2009 var mkt trevlig. Jobbade först på julafton fram till halv 5. Sen åkte vi direkt hem till vånga.. där vankades det julmat och julklappsutdelning. Vi spelade spel och hade det supermysigt... vid 23 tiden åkte vi upp till vånga kyrka och gick på midnattsmässa.. inte allt för ofta man gör det :) Min bror håller på och konfirmerar sig, så han var tvungen att vara med på den... då ställer man självklart upp.. kyrkan är väl kanske inte det jag tycker är roligast att gå till, men det var mysigt att höra kören sjunga julsånger, även min gamla musiklärare var där och sjöng hur fint som helst... ska lägga in videon i bloggen.... På juldagen åkte vi hem till pappa och eva, där var det mer julklappar och mat :)
Jag och andreas hade missuppfattat varandra. Han trode vi skulle åka hem juldagskvällen medans jag hade räknat med att stanna till idag (annandagen)... andreas är tvungen att bli klar med en viss del i badrummet innan elektrikern kommer på måndag.. så vi fick åka hem igår kväll. Var inte allt för kul, men sånt e livet. Tänkte jag skulle ha gått ut här hemma, men när vi väl kom hem och packat upp alla grejer så var klockan nästan 22 och jag blev så jävla trött.. så stannade hemma och tittade på film istället :) tråkig som man är *s*

Idag har jag varit runt i massa affärer och handlat... bla köpte jag ett spel på ÖB som verkade jävligt roligt.. DJ`S hette det.. man spelar det bla med hjälp av dvd, man ska gissa intron, artister m.m.. tänkte jag skulle testa det innan jag ska åka och jobba..., annars får jag ta det ikväll, kanske ihop med min förtillfället bäste vän.. Captain Morgan och lite cola hehe :) Var inne på Gina och hittade 3 tröjor. Är ju mellandagsrea, så var bara tvungen. Men den tröjan som jag verkligen vill ha är inte på rea (änn) Hoppas det blir det snart :)

XOXO





Ha en riktigt God Jul!





just det, glömde ju att säga att jag,emma och jenny var och såg Avatar i tisdags.... sååå jävla bra. Har nog aldrig lipat till en datagjord film innan. men nu gjorde jag det flera gånger. Gå och se den. Årets film!


är jag bäst eller är jag??

äntligen, ett år senare har jag fått bort den jävla texten som har varit i bakgrunden.. fick den kloka idén att kolla hur man gör för att lägga in snö... visade sig att när vi höll på och fixade det sist jennie (att få bort snön) så tog vi bara bort hälften av koden... nu tog jag bort allt!! :) Yeaje!

Precis kommit hem från duschen, ja ni läste rätt.. nu när toaletten är under renovering så får vi duscha i basturummet i huset brevid och gå på toa i källaren, vilket man måste ha med sig nycklen och gå igenom 4 dörrar och 3 långa korridorer... går inte på toa när det mörknat ute vill jag lova.. tack gode gud för att vi går mot ljusare tider! :)

Nu har andreas dragit iväg till majorna för att dricka öl och tjöta med grabbarna, medans jag snällt sitter här hemma och dricker bubbelvatten.. sånt é livet!


Andreas svåger och hans son Max (andreas gudbarn) Julia och Linn (andreas småsystrar, tvillingar)

Andreas, Emma och Leif (farfar)Max, Elvira och Sol

Vinton (andreas kusin) Anders och Pernilla (andreas syster)

Andreas lillebror Simon och deras pappa Tony.

Bilder från Julfirandet hos Andreas farmor och farfar i lördags.


                                          


vetenskap?

är fan en hel vetenskap att få ordning på sin blogg... headern går verkligen inte att ändra.. följde instruktionerna på http://designadinblogg.se men funkar ju inte ändå.. ett tag funderade jag på att startar en helt ny blogg, men ångra mig... får heller inte bort den jävla texten som är bakom allt!! grrr!

Börjar bli hungrig, då blir jag ännu mer irriterad!

Hej DÅ!!

oj oj oj...

jag är verkligen kass på att uppdatera min blogg.. har sagt det många gånger nu.. börjar änna låta tjatigt ;)
Tiden går så jävla fort... Har varit massa jobb, men i fredags åkte jag hem till Emma och Jenny i biskopsgården.. drack vin och sa adjöken till lägenheten. Dom flyttade i lördags till vågmästareplatsen :) Lördagen kom min bror och hans tjej (just det, andreas lillasyster emma kom i fredags).. Dom sov över för dom skulle på jul på liseberg.. vi åkte till andreas farmor och farfar och firade jul med hela den släkten.. var ca 30pers.. alltid trevligt :) drack glögg, cider och en och annan öl :) Kom hem vid 23-tiden, men då var jag ju lite på pickalurven och hade inte alls lust att gå och lägga mej, så jag bestämde mig för att dra in till stan och Ritz där fredrik och anders var. Påvägen dit halkade jag på spårvagnsspåret och skrapa upp hela knät.. (är sjukt halt ute.. alkoholen spelade verkligen ingen roll i det hela hehe).... naturligtvis var ju vagnen försenad, så det tog nästan en timme innan jag var på ritz... väl där så tappa jag suget, så efter 30min åkte jag hem. Kommer till centralen och går mot bussen, då halkar jag IGEN!! Stukar till handleden.. äckligast var ju att jag halkade på kiss!! Nån jävel hade pissat på husknuten och det hade frysit till is.. Blää!!
På söndagen blev det jul på liseberg med andreas, emma, brorsan och mathilda... var så sjukt kallt, så vi spenderade mestadels tiden inne i spelhuset.. man blir ju som barn igen när man kommer in där... stötte även på Robinson-Emma... tänkt vad dagens teknik kan snygga till en människa egentligen... hon såg assleten ut.. Tänkte frågat om jag fick ta ett kort, men fick inget bra tillfälle :) efter några kalla timmar där så körde vi hem emma till grästorp (evighetsresa).. Måndagen var det jobba 8-17, sen åkte jag hem till emma och jenny och tittade på deras nya lägenhet.. jättefin vindsvåning 3min gångavstånd från hjalmar branting... kom några kompisar till jenny, så vi drack te, käka pepparkakor och spelade chicago :) sen gick jag och emma och köpte mat och hyra en film. Blev Anti Christ.. sjukaste/dåligaste filmen jag sett på länge... först skulle dom ha ihjäl varanndra, sen hade dom vilt sex, sen krossa hon pungen på killen och körde en borr genom smalbenet, sen kom en korp som aldrig ville dö och ett rådjur och en räv, sen klippte hon av snippan på sig själv, sen dog dom båda två.. det var typ hela filmen! Så jävla kass....

Idag har jag varit och hälsat på Stino på hemköp.. skulle hämta julklapp som hon hade fixat åt mig.. fick även en julklapp själv an stino.. En vetevärmre!! Så jävla gött! Tack gumman!...

Nu är det bathroom Demolisching på G... rivit ut allt och det är ta mej fan damm överallt... hela käften full... snart kommer jenny och ev emma på besök.. hehe.. munskydd på!

XoXo

deppig!

känner mig helt nere, vet inte om det är vädret eller psyket som spökar.. Hoppas det är vädret. Hade sjukt svårt att gå upp idag, ville verkligen inte. Men när klockan var 11 kände jag att det är nog bäst. Var hungrig, men absolut inte sugen på att fixa iordning frukost. Gjorde det iaf och skulle passa på att plocka ur diskmaskinen lite snabbt innan rostebröden var färdiga, då tappar jag naturligtvis en tallrik på golvet. Pang och det låg porslinsbitar överallt.. då var jag nära bristningsgränsen.. behöva plocka fram dammsugaren oxå och börja dammsuga!! ÅÅhhhh!! Men det var bara att bita i det sura äpplet och göra det. passade på att ta i dom andra rummen oxå, nu när jag ändå var tvungen att ta fram det nedans åbäket. När jag skulle ställa in dammsugaren i städskåpet igen så rasar ju naturligtvis massa städgrejer ut, hinkar, skurmopp och massa annan skit!! jävla roligt start på en måndag, men blev på mkt bättre humör när jag såg svaret från Emma på facebook! :) Nu äntligen har vi fått tummen ur och ska ses, ska åka upp till skövde den 15-17 januari. Ska bli så kul att umgås en hel helg! Längtar!

Helgen har förövrigt varit bra. I fredags åkte jag och Andreas in till stan för att kolla på skor till han. Efter flera timmar och många skoaffärer slutar det med att Andreas fortfarande inte hittat några skor men att jag naturligtvis har gjort det.. dom var sååå snygga och på rea, var bara tvungen!! :) Sen drog vi till Linné och käkade på en Italiensk restaurang. Andreas käka oxfilé och jag käka spenatfyllda pastaknyten med boulognés.. var sådär faktiskt, men det var mysigt. Drack ett jättegott vitt vin till :) Sen åkte vi över till backapland och gick till Kvilles och spela biljard. Andra gången andreas underskattar mig i en sport. Kanske inte sr ut som en sportfåne, men jag kan jag med :) Sluta iaf med att Andreas vann med 3-2, nöjd med min insatts iaf. Vi spela även på vegas-maskinerna, snacka om att det är beroendeframkallande. Speciellt om man hade sånt röta som jag.. vann massa, förlorde och vann igen, men han inte spela färdigt innan ett biljardbord var ledigt och vi kunde börja spela.. så jag plockade ut 50kr :) Stenrik blev jag.. Vi drack lite öl och spelade fram till 23, sen tog vi bussen hem och jag började kolla på en film, men den var så kass så jag stängde av.

DS_249279_A.tif



Lördagen spenderade jag några timmar inne i stan med Stino. Vi kolla på julklappar till hennes syster och bror. Jag köpte ett par pyjamasbyxor (as goa) och en mössa till Andreas. Sen käka vi kinabuffe på Ching Palace.. supergott, men så jävla mkt folk, så maten tog slut hela tiden och dom hann inte fylla på. Så jag fick skippa mina friterade kycklingbitar :( Sen var det bara att åka hem för att sedan åka och jobba.

Söndagen var jag till förfogan 9-17, så satt fram till halv 1 och vänta på att telefonen skulle ringa och jag skulle jobba, men när halva dan gått så insåg jag att det nog inte kommer bli något jobb, så vi åkte runt och titta lite. Hitta ett par söta vinterstövlar till Alva, var tvungen att köpa dom. Skinn och mocka :) Sen handla jag MASSA godis på Coop, åkte hem och baka Snickers och Rocky Road.. Yammi, sen var det meningen att jag skulle åka hem till Jennie och titta på Gossip Girl, men kom på att vi inte hade ätit något än å det måste man ju göra.. Kanske inte just en pizza som det blev i vårat fall men :) Får ta och ses i veckan istället.. Jobbar lite dumt bara.
Måndag: ledig
Tisdag: 11:15-21
onsdag: 8-15:30 (preem) 18-21 (pers.ass)
tordag: Apt-möte, julavslutning 17-19
Fredag: 8-12
Kan ev bli jobb på preem på torsdag oxå, men får se.

Jävlar vad mkt text det blev..!! :)

Pussa!

...inte sett denna versionen innan!


Yo all my biatches!

kass på att uppdatera, jag vet! Men jobbat mkt som vanligt. T.om jobbat extra på mitt gamla jobb.. Kuligt! :)
Helgen var trevlig. Jag och Emma drog till Majvallen på Schakalerfest. Massa lekar bla. gissa introt, charader, ölhävartävling, munpingis m.m Vårat lag vann!! Fast tyckte nästan vinsten var mer ett straffpris.. Blev Minttu.. har ju fördruckit mig på det, men den slank ner ändå. Blev ingen utekväll utan jag och emma kalasa på donken istället vid 2 tiden :) Dom andra som gick var inte hemma förrän 6.. rätt glad att jag inte följde med dom :)

Hmm vad har hänt mer för roligt då??... Ska på Bio med Jenny ikväll (igen hihi).. vi ska se Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes men den skulle tydligen inte vara så bra enlig Emma, men smaken är ju som baken.

I helgen är det jobb som gäller. På söndag är jag till förfogan (min brukare har avböjt sig hjälp och jag kan få hoppa in varsom det behövs hjälp).. hoppas jag inte hamnar på lackarebäckshemmet.. håller verkligen tummarna. Är till förfogan 9-17, så det är ganska långt :(

Nä om man skulle ta och borsta tanden innan man måste åka till jobbet.. ska lägga upp nån bild från i lördags oxå....

Nu har jag tagit tag i träningen igen.. så gött!! :)

Love you!



Bloggtorka!

ja det har jag verkligen haft ett tag nu. Vissa e verkligen superduktiga på att uppdatera sina bloggar "host emma"... massa bilder och allt.. Nu tar jag åt mej och kommer att stänga min blogg för allmänheten!

;)

Nä så tråkig ska jag inte vara. Har ju en blogg för en orsak. Att folk ska kunna läsa den.. Vad är annars meningen med det? Kan man lika gärna skriva på ett papper med penna isf.

Veckan har betsått av massa jobb. Sju dagar i rad :/ men hunnit med att träffa Jennie och lilla Jonte. Supertrevligt!

Idag har jag varit och tränat på  Sportlife på förmiddagen, sen träffa jag fredrik en stun ute på backapland. Tog en fika och hälsade på Lovisa i BH-affären :) Nu är jag gött seg. Väntar på att andreas ska ha duschat färdigt så vi kan spela lite TP.. ikväll drar jag och Emma S till majvallen en stund. Schakalerfest, inte så värst sugen just nu, men det kommer väl kanske. Ska ta med kameran och ta lite bilder så att alla fattar vad schakalenfest är :)

Emma, jag har hittat ett datum som skulle passa mej perfekt.. men vi tar det på telefon istället!! Längtar tills vi kan ses!!

Puss all my biatches!

RSS 2.0
Test