Vart fan tar veckorna vägen?

Redan torsdag idag! Helt sjukt, och vad har man egentligen gjort? Vi kör den sedvanliga summeringen som jag alltid har en förmåga att göra.

Måndag:
Familjen Josefsson,Jansson och Bergqvist (mor, styvfar och lillebror Kevin) kom ner hit till gbg. Dom installera sej i hotellsviten. Vi åkte och handla och käka pizza. På kvällen åkte vi in till Avenyn, för min kära mor ville titta på folk :) Vi hoppa runt bland olika uteställen bl.a lilla london och keybar. Vi skulle besöka rockbaren och ta en sista öl innan 12bussen gick, men där fick vi inte komma in tack vare att Kevin bara e 14. Lite konstigt när man är i målsmans sällskap. Men men, vi traskade ner mot bussen. Kvällens höjdpunkt var (tro det eller ej) toalettbåsen som står utplaserade lite överallt i stan. Bilder kommer senare (som vanligt) Bussen gick och vi kom hem och la oss med ett leende på läpparna. Trevlig kväll det blev.

Tisdag:
Hmm vad gjorde vi? Vi basta och drack öl. Kolla på tv på kvällen, allvarligare blev det inte.

Onsdag:
Var ingen vanlig dag, för det var Lindas födelsedag! Hurra Hurra Hurra! :) Blev hembjudna på frukost hos la familia vid halv 10. Värsta hotellfrukosten. Fanns allt! typ ;D Fick en SodaStream! Wiiee äntligen. Fanns bara två saker jag önskad mej och jag fick båda två!! fick ju Lips av andreas. Åkte ut till havet och samla snäckor och musslor, Kevin galningen bada! Det var svinkallt, både i vattnet och i luften. Åkte hem och gjorde oss iordning.Hade bokat bord på Jensens Böfhus till kl17. Det är så sjukt god mat där. Fläskfile med råstekt potatis och favoritensås.. mmm blev några öl och cider. Gick till Pullmans på centralen. Blev bjuden på massa gott bl.a PepsiJack. Sen kom Jenny och Johan.. blev ännumera PepsiJack och cider. PepsiJack ska bestå av mörk rum och pepsi, det var iaf vad VI trodde, men när jag beställer in den 4:e får jag se att det är ju inte alls rum utan JackDaniles.. alltså Whiskey. FiFaen! Då blev det genast svårare att dricka. Hatar whiskey, men under kvällen fick jag i mej 1,6dl av skiten! Blääää! Pullmans stängde och vi åkte hem. Jenny missa sista spårvagnen och följde med hem. Vi fick ta en annan buss och gå en bit. När vi väl gått av bussen säger Andreas att han sk åka tillbaka in till stan igen!? En kompis till han som bor i trollhättan had tydligen kommit in till stan så sent, och han ville att vi skulle komma. Men jag palla inte att åka tillbaka igen när vi väl var hemma. Så Andreas åkte själv och jag och jenny gick in och blanda massa drinkar och sjöng Lips.Hade sjukt kul. ska försöka ladda upp det på nått vis :)
Jenny lärde även mej hur man bäst låter som en tupp. Haha gud vad vi skratta. Försökte lära henne hur man låter som schimpanser :D Kommer ni ihåg från Sötåsen tjejer, när vi åkte in till rektorn för rasism för att vi gjorde dom lätena! Hehe
Kvällen kunde väl ha slutat bättre om en viss Andreas kunde ha hållt sej lite mer nyktert än att bli stupfull och gapig, men över lag var det en grymt trevlig och rolig födelsedag med många grattande! Finns väl en person som jag hade hoppats på skulle gratta mej, en mkt nära vän. Men finns säkert en förklaring, och det är ju inte hela världen heller! :)
Tack för allt!

Torsdag:
Andreas kommer hem strax innan 7 på morgonen och ligger deckad i soffan hela dan typ. Jag pallar mej upp vid halv 10 och tvättar. Lite seg men inte så värst bakis. Trodde jag skulle vara döende eftert whiskeyn, men icke sa nicke. Medans andreas söv och vi och köpte massa morötter, chips och dipp tills ikväll. ska ha myskväll :) Imorrn ska vi åka till Danmark och shoppa loss lite! :D

Nä om man skulle ta tag i sitt liv lite och ställa sej och skala morötter och blanda dipparna.
Bilder kommer en annan dag.

With al my Love, Linda

Kommentarer
Postat av: sandra

ÅÅÅÅh grattis i efterskott gumman. Har ingen koll alls ju=(. Jobbar en såndär 6 dagarsvecka nu och är helt slut! Kul att du hade en rolig födelsedag.



Försöker lära Elina att låta som en apa nu, går ganska bra haha.



puss

2009-07-24 @ 15:58:04
URL: http://sandraochanders.webblogg.se.
Postat av: Christina

Veckan bär hän dit du vill att den ska, era mysisar, hoppas ni har en toppendag i Danmark ;P Pusspuss

2009-07-25 @ 14:29:15
URL: http://misskissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test