Var är Dennis Wittbom?

Hjälp oss hitta Dennis WittbomDennis Wittbom, 24 år från Göteborg, försvann spårlöst den 9 mars 2009 i Holländska Amsterdam. Han är anställd på ett svenskt företag men var där på tjänsteresa under ett par dagar.

Många har rest ner och letat på plats, andra har hemifrån arrangerat och organiserat informations- och efterlysningskampanjer på Internet och i olika medier. Svenska och Holländska polisen samt Interpol är inkopplat, men ännu utan resultat.

Vi har nu kommit till fasen då vi behöver hjälp från allmänheten. Dennis fotbollsklubb, Moderföreningen Lindholmens BK i Göteborg har därför öppnat en fond i Dennis Wittboms namn.

"Klubben är ett otroligt stöd och vi är väldigt glada att de finns här i en tid som denna", säger Ricky Wittbom.

Att öppna Fonden ansågs vara det mest naturliga då familj och vänners ekonomi börjat sina. Genom allmänhetens hjälp kan vi få igång ekonomin vilket öppnar upp möjligheten att kunna betala fler resor samt sprida information som är så viktigt för att nå resultat i sökandet efter Dennis.

Alla bidrag är välkomna, små bäckar blir till en stor å. Märk inbetalningen med Dennis Wittbom och ditt egna namn.

Mottagar information:

Lindholmens BK
Plusgiro: 43323-5.
IBAN: SE92 9500 0099 6026 0043 3235.
BIC: NDEASESS
Org: 857201-0547
Adress: Box 54042, 418 11, Göteborg
Kontaktperson: Ricky Wittbom +46708542035

Ett stort tack till alla som vill vara med att möjliggöra vårt fortsatta sökande!

Familj & Vänner.Dennis e en mkt nära vän till några av mina fotbollskompisar och dom behöver så mkt stöd dom bara kan få. Därför kopierar jag texten från facebook och hoppas att det kanske finns nån som känner för Dennis familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test